Téma #249
Autor:Mario Czerney
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:31.08.2006 14:23
Počet návštěv:5582
Počet názorů:388

poslyšte...

Co komu provedl Urvisu? Koho urazil, kdo se jím cítí dotčen? Kdo si na něj stěžoval? Nebo se prostě jen někomu znelíbil? Napište mi to sem, hoďte mi odkaz, rád bych to věděl...
Děkuji.

Názory
08.09.2006 22:21
stanislav
a taky gesto! to mám skoro ze všeho nejradši, i když tedy mimika, ta mě bere taky hodně.
08.09.2006 22:25
bříza
no - já bych to moc nemíchal ... už vydržím málo - jsem v podstatě stařeček - jako věchýtek ...
08.09.2006 22:25
Vích
A trochu si posdílet aktivitu, to bude prdel!
08.09.2006 22:26
bříza
myslíš ... jako..... navzájem ?!?

SPROSŤÁKU !!!
08.09.2006 22:31
Vích
no úplně vzájemně bych sdílel, to se nemože?
08.09.2006 22:33
stanislav
břízo, já jsem mnohem víc vetchej než ty, a přece si deprivuju dál, na nějaký společný aktivity holt už každej nemá, a proto zaplať pánbůh za internet... třeba tuhle jsem mydlil skrebl s nějakým týpkem, on se mě optal kolik mi je, jsem řek, že 40, a on na to, že je mu 13. hádej kdo to vyhrál? no - přeci on. představa že v s nějakým pubošem mydlím skrebl někde v parku, je dost absurdní, on ten intenet má svý kouzlo, i když člověk musí trocha té mimiky, gest, intonací a tak oželet...
08.09.2006 22:37
bříza
Jenže mě to celkem sere. Já bych si žil nejlíp v době, kdy nebyla televize, jidi se scházeli v hospodě a hráli ochotnický divadlo, nebo dělali muziku - jen tak - pro pocit štěstí .... tyhle technický hovadiny dělají z člověka vypreparovanej přívěsek stroje. Sice Tě chvilku pobaví - ale o to víc okradou. Už z toho neumím mít radost .... :/
08.09.2006 22:39
eliah bruno
vy ďete na mimiku... já si raděj najdu ňákou maminku /mladou jo/--- a hnedle na ni - když ten jej chodí na mimiky...a vona strádá... po orgasmu dycky rád recituji do lalúčku dívčího...šeptavě. aby se jí páteř naježila a měla skvostnou mimiku

JO JO :-)..... vy Fijalkové náru --živí.... esli Debyré? heh
08.09.2006 22:39
bříza
Vích napsal(a):
no úplně vzájemně bych sdílel, to se nemože?
vei - donce!! Ve slušné společnosti nikoli !!!! To si zajděte mladý muži mezi podkoní a děvečky !!!
08.09.2006 22:41
Vích
jsem si říkal, že vypadáš, jako by si přívěsku z oka vypadl
08.09.2006 22:41
bříza
Elíši ... vždycky jsem tě považoval za donšajna .... ale máš nekultivované podkoří. O takovýchto záležitostech gentleman nehovoří, ale koná je.
08.09.2006 22:43
stanislav
břízo, já bych taky hrozně rád, kdyby zmizely auta, televize a tak podobně, hezky člověk ráno musel štípat dříví, aby si měl čím zatopit a tak vůbec. ale na druhou stranu jsem děsně línej a tak tyhle vymoženosti docela dobře snáším. sedím si v práci na zadku a čučim na internet, a jsem rád, že jsem rád... jsem byl dycky krapátko povrchní a houby citlivej básník jako ty, kterého se všechno děsně dotýká, nad vším velmi rozumuje... a chtít mít radost je trapně hedonistický, správnej básník musí trpět!!!!
08.09.2006 22:45
Vích
tak ze sdílení asi nic nebude, hm, škoda, Bruno jde za maminou, bříza za ochotníkama..
08.09.2006 22:45
eliah bruno

Bělokorej.... nehovořim - radim jo :-))

SIAL -SIMA - eště hlubinný vrty frojdovský šmarja... kultivovat libido...Březáku jeminaku
08.09.2006 22:47
stanislav
někdo maminu, někdo ochotníky, někdo mimiku, já tedy zustanu rači u svý deprivovanosti, je to fajn činnost. tak si sedět a deprivovat. nevim o ničem lepším.
08.09.2006 22:47
bříza
Vích napsal(a):
tak ze sdílení asi nic nebude, hm, škoda, Bruno jde za maminou, bříza za ochotníkama..
zkus Repa ... tipuju, že ten by posdílel ...
08.09.2006 22:48
stanislav
bulvár a deprivace! dost inspirativní. kdybych byl básník, hnedle o tom složím dílo!
08.09.2006 22:49
bříza
eliah bruno napsal(a):
Bělokorej.... nehovořim - radim jo :-))
na tento typ dialýzy mám již poněkud křehčí žíly . . .
eliah bruno
tak si sedim a deprivuji s dívkou...a najednou klíče v zámku...a vona nahá a starej v předsíni... posléze jsme se oddávali deprivaci šeci... třikrát přepálená...lék hoši
stanislav
bříza napsal(a):
Vích napsal(a):
zkus Repa ... tipuju, že ten by posdílel ...
Repulsion je workoholik, má málo času, furt jen maká. je mi ho trochu líto, i když on říká, že ho to baví. (to abych ti dokázal, jak horuju pro bulvár, jsou bulvár i drby, že jo?) 
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)