Názory |
08.09.2006 19:54
stanislav
|
když v radě nebudou bříza a Wopi, zatleskám ručičkama, nebo radši odstupte všichni a bude klid... sláva bulváru! :o) |
08.09.2006 20:48
bříza
|
stanislav napsal(a): když v radě nebudou bříza a Wopi, zatleskám ručičkama, nebo radši odstupte všichni a bude klid... sláva bulváru! :o) - sem ti měl v samoobsluze kopnout do košíku - !!! ;)
Tak - já si to teda ještě rozmyslím ;P - nerad dělám lidem TAKOVOU radost - - - |
08.09.2006 20:52
Vích
|
Představa, že bych se měl na internetu chovat jako na návštěvě, mě teda, Liško podšitá, děsí... Internet je přeci ta jediná svoboda bořící bariéry mezi lidmama, nebo už ani to neplatí? |
08.09.2006 21:37
bříza
|
Vích napsal(a): Představa, že bych se měl na internetu chovat jako na návštěvě, mě teda, Liško podšitá, děsí... Internet je přeci ta jediná svoboda bořící bariéry mezi lidmama, nebo už ani to neplatí? - já mám pocit, že je to pouhá iluze: neúplnost internetové komunikace mezi lidi staví nepřekonatelné bariery :( . K lidskému kontaktu patří gesto, intonace hlasu, mimika, pohled do tváře ... sdílená aktivita
- toto je pouhý DOJEM kontaktu. Ve skutečnosti se tu překřikuje dav osamělých či potencionálních deprivantů. :/ |
08.09.2006 21:40
eliah bruno
|
bříza napsal(a): Vích napsal(a): Představa, že bych se měl na internetu chovat jako na návštěvě, mě teda, Liško podšitá, děsí... Internet je přeci ta jediná svoboda bořící bariéry mezi lidmama, nebo už ani to neplatí? - já mám pocit, že je to pouhá iluze: neúplnost internetové komunikace mezi lidi staví nepřekonatelné bariery :( . K lidskému kontaktu patří gesto, intonace hlasu, mimika, pohled do tváře ... sdílená aktivita
- toto je pouhý DOJEM kontaktu. Ve skutečnosti se tu překřikuje dav osamělých či potencionálních deprivantů. :/ tak uber decibelú - Bělokorej jo :-)) |
08.09.2006 21:42
stanislav
|
bulvár plnej deprivantů! bříza umí! :o)) |
08.09.2006 21:45
Vích
|
bříza napsal(a): Vích napsal(a): Představa, že bych se měl na internetu chovat jako na návštěvě, mě teda, Liško podšitá, děsí... Internet je přeci ta jediná svoboda bořící bariéry mezi lidmama, nebo už ani to neplatí? - já mám pocit, že je to pouhá iluze: neúplnost internetové komunikace mezi lidi staví nepřekonatelné bariery :( . K lidskému kontaktu patří gesto, intonace hlasu, mimika, pohled do tváře ... sdílená aktivita - toto je pouhý DOJEM kontaktu. Ve skutečnosti se tu překřikuje dav osamělých či potencionálních deprivantů. :/ mně se ta iluze, jakožto osamělému deprivantovi, docela líbí, nevim co si bez ní počnu, asi se udeprivuju k smrti.. |
08.09.2006 21:50
stanislav
|
básníku Víchu, nerouhej se, a pořádně se na tu bariéru podívej! uvědomuješ si vůbec, že je nepřekonatelná? třeba ta mimika, ta intonace, máš to tady??? jen nějaký pitomý smajlíky a rajčata, bez intonace to prostě neni ono! |
08.09.2006 21:52
stanislav
|
tady to všecko kolem je jen DOJEM! o nějakém kontaktu nemůže být řeč! a co jsou básně bez kontaktu? bez mimiky? bříza mi zas zadělal na pěkný deprese! |
08.09.2006 21:57
eliah bruno
|
stanislav napsal(a): tady to všecko kolem je jen DOJEM! o nějakém kontaktu nemůže být řeč! a co jsou básně bez kontaktu? bez mimiky? bříza mi zas zadělal na pěkný deprese! HELE STÁŇO JO...DOBRÁ CAMERA... A DE VŠE...SEŠ JAK JEVTUŠENKO...TEN TAKY BLBL PŘED DAVY :-)) |
08.09.2006 22:01
Vích
|
no to já bych i intonoval, vlastně když to jde na Skypu, můžeme tady kolektivně intonovat, to by ses břízo teprv poto.. no jako iluzivně myslim, že jo :) |
08.09.2006 22:04
stanislav
|
milý Elihu Bruno, je pravda, že kdybych Tě viděl na obrazovce před sebou, trošku si užil Tvé mimiky, hnedle by mi bylo líp. Bříza zas Ťal do živýho. ale stejně není nad opravdový kontakt, pěkně si posedět v čajovně, zadumaně čučet do kalíšku a sem tam něco prohodit, ne nějak hloupě tlachat, ale tak se zamýšlet nad básněmi, nad osudem světa, jeho zhrubnutím, zhoubným dopadem reklamy všudypřítomné na budoucí generace a tak podobně, však víš.............. |
08.09.2006 22:06
stanislav
|
s tím Elihem jsem to kapku posral... :o) ale ne úmyslně. |
08.09.2006 22:10
Vích
|
Kde ty vlastně Bruno sídlíš, že na pivko literární nechodíš, co mimiku a intonaci prohodit? |
08.09.2006 22:15
stanislav
|
Vích napsal(a): Kde ty vlastně Bruno sídlíš, že na pivko literární nechodíš, co mimiku a intonaci prohodit? neni nad mimiku! akorát že se už člověk nemůže vymlouvat na to, že de na pívo z žízně, když vedra opadla. |
08.09.2006 22:16
bříza
|
vida - k čemu je Vám Bříza dobrej ...
jdi na pivo z touhy po mimice ... |
08.09.2006 22:16
bříza
|
či snad lépe: jdi na mimiku z touhy po pivě ... |
08.09.2006 22:18
Vích
|
a po intonaci, tu miluju! |
08.09.2006 22:20
stanislav
|
touha po mimice mnou zatřásla! a břízo, že jsi těžkej šoumen, na kterýho se sem slítaj diváci z daleka ze blízka, to je dávno známý, nehraj si na skromnýho! :o) |
08.09.2006 22:21
bříza
|
Jo: to bude znít dobře: "hele Máňo ... já bych zaskočil na pár mimik a ňákou tu intonaci ... neboj ve dvanáct jsem doma, jako na koni ... ne nepobleju zas schody, jako posledně ... " |