Názory |
31.08.2006 21:52
stanislav
|
a literra už je tím blokováním docela zamořená. ať mi nikdo neříká, že to něčemu pomohlo. |
31.08.2006 21:53
Wopi
|
stanislav napsal(a): vyhazovat někoho za urážky je sice podle pravidel, ale nějakého lesku tomuhle prostředí to nedodá. To rozhodně ne. Uvšem vítání nových uživatelek označením "komunistická štětka" a rozhazování perel typu "klerofašistický zmrd" taky ne. |
31.08.2006 21:56
Andromeda
|
Wopi napsal(a): stanislav napsal(a): vyhazovat někoho za urážky je sice podle pravidel, ale nějakého lesku tomuhle prostředí to nedodá. To rozhodně ne. Uvšem vítání nových uživatelek označením "komunistická štětka" a rozhazování perel typu "klerofašistický zmrd" taky ne. ******************************************* hm, mám dojem, že bylo psáno, že se někdo chová JAKO zmrd, ne že jím JE....... :o) |
31.08.2006 21:57
LISKA
|
Stanislave, je to blbý, ale musím ti dát za pravdu. Ale také musím přiznat těm, kterým je nechutně a obhrouble nadáváno, že se jim to nemusí líbit. |
31.08.2006 21:58
Andromeda
|
ve stínu toho, že mi Rep napsal, ať nejsem PIČA, a nebyl za to vyhoštěn, mi zmrd nepřipadá na šatlavu.... :o) |
31.08.2006 22:00
Wopi
|
Andromeda napsal(a): ve stínu toho, že mi Rep napsal, ať nejsem PIČA, a nebyl za to vyhoštěn, mi zmrd nepřipadá na šatlavu.... :o) To ne. Taky se toho nasčítalo hodně. Tohle byl PŘÍKLAD. |
31.08.2006 22:01
stanislav
|
Wopi napsal(a): stanislav napsal(a): vyhazovat někoho za urážky je sice podle pravidel, ale nějakého lesku tomuhle prostředí to nedodá. To rozhodně ne. Uvšem vítání nových uživatelek označením "komunistická štětka" a rozhazování perel typu "klerofašistický zmrd" taky ne. podle mě to jde přejít. každý si o člověku, kdo tohle píše, může myslet své. ale hádat se kvůli tomu nemám náladu. hlavně pak mám takový neblahý pocit, že tu furt šmejdí nějaký cenzor, který na podobný vejfňaky má spadýno, a to mě prostě irituje víc než jakýkoliv méně či více prudivé sprosťárny. |
31.08.2006 22:01
stanislav
|
LISKA napsal(a): Stanislave, je to blbý, ale musím ti dát za pravdu. Ale také musím přiznat těm, kterým je nechutně a obhrouble nadáváno, že se jim to nemusí líbit. ale jo, tohle samo sebou musím uznat. |
31.08.2006 22:05
Wopi
|
stanislav napsal(a): hlavně pak mám takový neblahý pocit, že tu furt šmejdí nějaký cenzor, který na podobný vejfňaky má spadýno, a to mě prostě irituje víc než jakýkoliv méně či více prudivé sprosťárny. Tak tenhle pocit právě není opodstatněný. Řeší se věci, kdy si lidi oprávněně stěžují, že jsou uráženi. Jak ostatně vidíš i na příkladu Andromedy.
Ovšem ve chvíli, kdy chtějí být uživatelé chráněni, je povinností vedení serveru to zařídit. |
31.08.2006 22:09
stanislav
|
když se řeší stížnosti, tak je to asi dobře, no. co s tim, no. hlavně že dozajista nikdo nemá na nikoho spadýno... :o) |
31.08.2006 22:09
blondýna
|
mně spíš vadí, že tu máte v diskuzích celkem mrtvo. ale jak se někdo blokuje, jste jak sršni:-) radši to tu oživte, aby bylo hezký se sem těšit, protože se tady tzv. užije. což zní poněkud svazácky, nicméně mi to tu zřetělně chybí. |
31.08.2006 22:11
Hana
|
blondýna napsal(a): mně spíš vadí, že tu máte v diskuzích celkem mrtvo. ale jak se někdo blokuje, jste jak sršni:-) radši to tu oživte, aby bylo hezký se sem těšit, protože se tady tzv. užije. což zní poněkud svazácky, nicméně mi to tu zřetělně chybí. byly i jiné diskuze... než (anti)blokovací... o alkoholu, o sexualitě, byly veselé soutěže a teď si povídáme i o muzice a cigaretách... stačí kliknout :o)) |
31.08.2006 22:13
blondýna
|
to je to fórum o tom, co dokáže změnit karakter?:-) |
31.08.2006 22:22
Hana
|
blondýna napsal(a): to je to fórum o tom, co dokáže změnit karakter?:-) ne, to je další možnost... vidíš, a už nevíš co si vybrat :o) |
31.08.2006 22:22
blondýna
|
A vůbec, mně vždycky zajímalo, jak asi vypadá takový jouda, který napíše adminovi něco jako:
Milý strýčku 24.8.2006 v pravé poledne se mi na tomhle serveru stala taková nemilá věc. Právě jsem levou rukou dojídala sekanou a pravou se chystala odpublikovat mou seriosní báseň na téma Amorův šíp a když jsem tak učinila, přilítla mi odkudsi kritika, kde mi dotyčný napsal, že jsem stupidní nána. Nejenže jsem s hrůzou upustila sekanou, která následně znečistila klávesnici, ještě jsem dostala hysterický záchvat a počurala se a rozplakala. Manžel mě pak dlouho do noci utěšoval, když jsme spolu rozebírali klásvesnici a následně ji zase skládali dohromady.
Prosím o zásah. Miluška.
|
31.08.2006 22:28
Andromeda
|
 |
31.08.2006 22:32
Pomerančová
|
blondyno, mam technickou:
ty se tedy domnivas, ze clovek nema pravo branit se hulvatstvi a musi si ho nechat libit aby nebyl za hloupou hysterikcou milusku?
mimochodme, pozor na ironii, zustane ti to ;-) |
31.08.2006 22:37
blondýna
|
já už jiná nebudu:-) moc sem nechodím, tak ať tu funguje něco jako, že když mě Pepíček sejří v kritikách, tak si ho bloknu a sama. ale pokud mluvím za sebe, myslím, že bych to nepoužila, neboť jsem silná osobnost.
|
31.08.2006 22:38
blondýna
|
tak si tu stavte bábovičky a já jdu někam, kde to žije, třeba na Totem:-) |
31.08.2006 22:39
Hana
|
blondýna napsal(a): já už jiná nebudu:-) moc sem nechodím, tak ať tu funguje něco jako, že když mě Pepíček sejří v kritikách, tak si ho bloknu a sama. ale pokud mluvím za sebe, myslím, že bych to nepoužila, neboť jsem silná osobnost.
a žes přišla zrovna mezi nás? :o)) |