Téma #249
Autor:Mario Czerney
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:31.08.2006 14:23
Počet návštěv:5586
Počet názorů:388

poslyšte...

Co komu provedl Urvisu? Koho urazil, kdo se jím cítí dotčen? Kdo si na něj stěžoval? Nebo se prostě jen někomu znelíbil? Napište mi to sem, hoďte mi odkaz, rád bych to věděl...
Děkuji.

Názory
06.09.2006 13:33
Shammann
Wopi napsal(a):
Och, Ty mě napínáš! :)
ale ne záměrně!Dovolenou využiji za účelem zápisu mé osoby na školu. Tudíž nejde o žádné prvoplánové flákání, ale o věc nezbytnou.
06.09.2006 13:38
Wopi
jojo, prvoplánově se zapiš. :)
06.09.2006 16:36
tynic
Víš, že jsem tvůj fanda Wopi, neznám druhého, který by tuhle nevděčnou úlohu stejně dobře zvládal...to jenom lichotka na úvod...

Stejně pořád věřím, že snaha o vysvětlení blokace by měla svůj význam...stačí kdyby jsi (rozuměj jste :o) se u zmínky o blokaci zmínil o důvodech podobným způsobem, jako v téhle diskuzi. Za frázi "obtěžování uživatelů" a "nevhodné chování" toho lze spoustu schovat. Někteří se obávají, že jednou do té nedefinované (a asi i nedefinovatelné) skupiny přešlapů spadnou a literra se jim na čas zavře.

Proti notorickým prudičům by to asi nezabralo, ale normální uživatelé by pak nevnímali "mlžení" a "zákulisní čachrymachry".
06.09.2006 19:58
Wopi
Máš asi pravdu. Beru to. Rád bych napsal "příště se polepším", ale strašně doufam, že žádné "příště" nebude.
06.09.2006 23:09
LISKA
doufám, že se nikdy nepolepšíš ! Buď takový, jaký jsi. Podle mne jsi neovlinitelný a proto tady ráda jsem. Snad se odvděčím i slušnou tvorbou.
07.09.2006 08:43
Vích
hezký kotoul !
07.09.2006 11:33
stanislav
Vích napsal(a):
hezký kotoul !
to neni nic složitýho. to si tak sedneš ke klávesnici a hned je kotoul hotovej. to umí každej! :o)
07.09.2006 15:10
LISKA
proč kotoul? já mám názor pořád stejný
07.09.2006 17:00
LISKA
vlastně jo, při kotoulu se vraci do původního postoje. Ano, hezký kotoul beru.
07.09.2006 18:41
bříza
tynic napsal(a):
Víš, že jsem tvůj fanda Wopi, neznám druhého, který by tuhle nevděčnou úlohu stejně dobře zvládal...to jenom lichotka na úvod...

Stejně pořád věřím, že snaha o vysvětlení blokace by měla svůj význam...stačí kdyby jsi (rozuměj jste :o) se u zmínky o blokaci zmínil o důvodech podobným způsobem, jako v téhle diskuzi. Za frázi "obtěžování uživatelů" a "nevhodné chování" toho lze spoustu schovat. Někteří se obávají, že jednou do té nedefinované (a asi i nedefinovatelné) skupiny přešlapů spadnou a literra se jim na čas zavře.

Proti notorickým prudičům by to asi nezabralo, ale normální uživatelé by pak nevnímali "mlžení" a "zákulisní čachrymachry".
Wopi napsal(a):
Máš asi pravdu. Beru to. Rád bych napsal "příště se polepším", ale strašně doufam, že žádné "příště" nebude.
Já to vnímám takto: rada je kolektivní a spontánně se obměňuje, aby nedocházelo ke zneužití moci. Uživatel v prostředí a priori buď důvěru má - nebo nemá. V druhém případě jeho případný stihomam žádné vysvětlení neuspokojí - čehož jsou dokladem obdobné nekončící a vzájemně neuspokojivé diskuze v obou případech, kdy zdůvodnění rada poskytla. I lidé na liteře fungují trochu, jako milovníci bulváru - a někteří rádi pořádají "soudy ulice" - ať už nad některými ostatními "provinilými" uživateli, nebo nad členy rady, kteří nefungují podle jejich představ. Totemáci se nám smějí, že nebýt těchto kauz, je na Liteře mrtvo. Něco na tom bude. Hraje tady roli zvědavost, neukojené ambice, zábavné atakování jakékoli umělé autority zespodu - jenom v málu případů /věřím, že je to např. ten Tynicův/ cit pro spravedlnost velící veřejnou kontrolu moci. Jenomže běžný uživatel nedostává ty samé informace, jako dostává admin, či rada, na kterou se obrací ublížení či zastrašení jedinci, kteří se m.j. bojí veřejného zesměšnění a zostouzení za "to", že se jich cosi dotklo. Zejména pokud "agresor" má své příznivce. Rada dělá svoji práci ve svém volném čase a zadarmo. A ona to není moc veliká zábava se věčně handrkovat s těmi, kteří si udělali ze systematického atakování okolí adrenalinový sport. Takže asi nezbude než spoléhat, že inteligentní lidé zkrátka tuto situaci pochopí a akceptují, důvěru neztratí - protože konec konců ten, kdo se tu vyskytuje častěji než občas a trochu čte, sám bývá svědkem ZA JAKÝCH OKOLNOSTÍ rada zasahuje - a pro optiku těch ostatních bude rada + admini patrně navždy v rouchu středověkých inkvizitorů. Asi to budeme muset unést - jestli nás to nepřestane bavit :). Nevím ale proč by rada měla být povinna vytvářet zábavné bulvární kauzy pro potěchu nudících se spisovatelů.
07.09.2006 21:51
Confused Mario
no počkám až se všichni vyjádříte a pak se taky vyjádřím
07.09.2006 22:06
Wopi
Confused Mario napsal(a):
no počkám až se všichni vyjádříte a pak se taky vyjádřím
To už jsi říkal. Připomínáš mi Novu a její upoutávky na "megafilm".
07.09.2006 22:35
Vladimír Ochrana
Naprostý souhlas s břízou. Taky nevidím důvod proč zacházet do detailů, mně osobně přijde zdůvodnění typu

"Z rozhodnutí rady serveru byl zablokován Urvisu - tentokrát už na tři měsíce. Důvod: bohužel stále týž - nevybíravé urážení ostatních uživatelů."

docela dostatečné.
07.09.2006 22:37
Lucyinka
http://www.literra.cz/1817
07.09.2006 22:37
Wopi
Lucyinka napsal(a):
ee?
07.09.2006 22:38
Wopi

Správnou adresu zjistíš klepnutím na název díla v seznamu S DRŽENÝM SHIFTEM!
07.09.2006 22:42
Vladimír Ochrana
Wopi napsal(a):
Lucyinka napsal(a):
ee?
viz stránka autora Urvisu
07.09.2006 22:44
Wopi
Vladimír Ochrana napsal(a):
viz stránka autora Urvisu
Nojo, je to pašák.
07.09.2006 22:49
Wopi
Ale všimni si, jak prostě není schopen pochopit ani tak jednoduchou věc, jako to, že o tom rozhoduje 10 lidí a já to prostě oznamuju. Člověk může stokrát říct "se stejnou logikou protestujte u ředitele ČT, že jste ve zprávách slyšeli, že na dálnici zemřelo 5 lidí, což je kruté, měli přece právo na život a tím pádem je ředitel ČT blbec". Ať žije rozum. Aspoň někde, prosím!
07.09.2006 22:54
Vladimír Ochrana
Některým lidem holt není pomoci.
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)