Téma #249
Autor:Mario Czerney
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:31.08.2006 14:23
Počet návštěv:5587
Počet názorů:388

poslyšte...

Co komu provedl Urvisu? Koho urazil, kdo se jím cítí dotčen? Kdo si na něj stěžoval? Nebo se prostě jen někomu znelíbil? Napište mi to sem, hoďte mi odkaz, rád bych to věděl...
Děkuji.

Názory
02.09.2006 14:31
Andromeda
    V.
02.09.2006 14:43
Vladimír Ochrana
Protektor napsal(a):
Andromeda napsal(a):
Teď mě napadá, Ochrano, že jsi vlastně Protektor.
To je přece stejné v latině, jako v češtině, žejo?

:o)
Protektor je protektor a Ochrana je ochranou. Bez gumy je to lepčí
Souhlas s Protektorem.
Mě zas napadlo, že protektor je vlastně renovovaná už použitá guma, že jo, no a některý gumy se prej nemají používat dvakrát. :-)
02.09.2006 14:48
Andromeda
  VI.
02.09.2006 21:48
Wiki
eliah bruno napsal(a):
Wopine...seš farizei- kerej se schovává za teamovy myšlení--- sá nemaje svou hlavu...bosonožko
koukám,že ti skončily prázdniny, eliáši a už jsi zase ve škole?....
tož vítej, bylo tu bez tebe nudno...
03.09.2006 13:27
eliah bruno
Wiki napsal(a):
eliah bruno napsal(a):
Wopine...seš farizei- kerej se schovává za teamovy myšlení--- sá nemaje svou hlavu...bosonožko
koukám,že ti skončily prázdniny, eliáši a už jsi zase ve škole?....
tož vítej, bylo tu bez tebe nudno...
esli škytneš radostí, když ti řeknu, že mne posadili jako vždy do oslovský lavice sakra! tam vzadu.... a já se vždy těšil do první - že jako budu furt se hlásit a čekat pochvaly... a zas sem zklamán - a ty potěšena no - já ti tu tvou ploutvičku neustále hlásící se - ti ji aji závidím - osobo moudrá :-))

.
03.09.2006 13:30
Wiki
náhodou já jsem seděla vždycky v poslední lavici, aby bylo jasno, ale když se budeš víc smažit, určitě tu první brázdu obsadíš :-)
03.09.2006 13:32
eliah bruno
v

Wiki napsal(a):
náhodou já jsem seděla vždycky v poslední lavici, aby bylo jasno, ale když se budeš víc smažit, určitě tu první brázdu obsadíš :-)
jo jo - v prvy brázdě vždy smaženky... a všade vůně přepálenýho oleje
03.09.2006 13:34
Wiki
:P
03.09.2006 14:02
Mario Czerney
hm, vyjádřím se později
06.09.2006 08:35
tynic
Wopi: bylo by dobré transparentně sdělit ostatním uživatelům, proč byl dotyčný zablokován a ukázat tak ostatním, kde jsou hranice tolerovaných výroků. Jestliže se k tomu neodhodláte, pak už si "vy odpovědní" roucho středověkých inkvizitorů nikdy nesundáte :o)
06.09.2006 08:58
tynic
Vladimír: abychom zůstali alegoričtí (ne alergičtí :o): I rozhodčí se po zápase zpovídají ze svého výkonu u záznamu utkání a komise je hodnotí. Obhajují svá rozhodnutí.

V podstatě by stačila vývěska typu: nick XY byl na jeden týden zablokován kvůli urážce, cituji: "...je levičáckopravičácká kur**...". Tečka. Důvody by pro citlivější povahy mohly být přístupné jen v sekci "drsoň" :o)

06.09.2006 09:42
Vích
jj, souhla, aspoň bych se konečně dověděl ty správný hustý slova
06.09.2006 10:54
Shammann
tynic napsal(a):
Wopi: bylo by dobré transparentně sdělit ostatním uživatelům, proč byl dotyčný zablokován a ukázat tak ostatním, kde jsou hranice tolerovaných výroků. Jestliže se k tomu neodhodláte, pak už si "vy odpovědní" roucho středověkých inkvizitorů nikdy nesundáte :o)
No ono tomu tak dřív bylo, stačí se podívat na účet admina - je tam myslím důsledně rozebrán LIBERO a náš starý známý Karel_Letoun
06.09.2006 12:07
Wopi
tynic napsal(a):
Vždyť jsem to psal x-krát. Šlo o chuťovky typu klerofašistických zmrdů, komunistickou štětku (navíc nové uživatelce), kretény, dále přesně o ty urážky, o kterých píše Repulsion - tedy ty, které nejsou dány slovy, ale jejich sestavením tak, aby to co nejvíc zasáhlo. A to je právě to, co se zveřejňuje nejhůř. To jsou ty, kdy si dotyčný, který tě zná, vyhmátne tvou slabinu nebo trauma - a do toho začne sypat pepř. Tam i rada vychází z konkrétní bolestivosti, která se ale těžko jednoduše sdělí do vývěsky.
(Představ si situaci, že nějaká ženská nemůže mít dítě a je tím hodně zasažená - pak to, že jí neustále budeš psát, jak je krásné chovat v náručí vlastní miminko, bude pěkně kruté i bez tvrdých slov - tohle byl pouze ilustrační příklad)

Krom toho v případě Urviše šlo i mnoho dalších aktivit, včetně vyhrožování fyzickou likvidací telefonem.

A znovu: podle zákona jsou uživatelé chráněni a my jsme povinni zasáhnout. A i tam je dáno, že nejde o konkrétní výčet použitých slov, ale o jejich dopad na dotyčného). Takže nechápu, proč několik lidí kolem toho dělá humbuk - asi proto, že nějaký prostě dělat POTŘEBUJOU.

Tož tak.

P.S. Nikdy se nezavděčíš všem.
06.09.2006 12:14
eliah bruno
tak Wopi prei se zavděčí...
snad tím - že mlčky zaječí

však stále v křeči lejtka má
přejetej cyklysta
mele nohama
/i hubou/
:-)
06.09.2006 12:26
Wopi
ostatně, tynicu, vidíš sám, jak to je :)
06.09.2006 12:38
Shammann
Wopi já ti napíšu nějakou pohádku, jooo?
06.09.2006 13:26
Wopi
Shammann napsal(a):
Ó, díky Ti, velký Shammanne! :)
06.09.2006 13:28
Shammann
Wopi napsal(a):
Shammann napsal(a):
Ó, díky Ti, velký Shammanne! :)
Ale zítra mám dovolenou, takže si budeš muset počkat do pátku:-)
06.09.2006 13:31
Wopi
Och, Ty mě napínáš! :)
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)