poslyšte... |
Co komu provedl Urvisu? Koho urazil, kdo se jím cítí dotčen? Kdo si na něj stěžoval? Nebo se prostě jen někomu znelíbil? Napište mi to sem, hoďte mi odkaz, rád bych to věděl... Děkuji.
|
|
Názory |
01.09.2006 20:17
Protektor
|
Wopi napsal(a): Protektor napsal(a): ...tady může vulgarismy hýřit kde kdo, někteří jsou dokonce nedotknutelní a svým hulvátstvím protěžovaní, Urvisu je nežádoucím prvkem pro admina, proto ho vyřadili mimo hru. Čekali, že přileze jako M.C., který se stal rázem oblíbeným..Bohužel... :))) tohle je ovšem jeden z nejroztomilejších džouků od dob teorií, že na vládě USA se tajně podíleji mimozemšťani a Elvis :)) věru, lepší než Hrom svého času Hlavně, že to nebyly pšouky. |
02.09.2006 09:18
Max Bubakoff
|
teda...tady se neblokovat, tak to fakt chcípne, jak řiká bloncka...:)ale už je z toho fajn místní kolorit...:)
k odkazu na koledování...mno nevim... |
02.09.2006 10:23
Mario Czerney
|
děkuji všem za příspěvek |
02.09.2006 13:16
Vladimír Ochrana
|
Wopi napsal(a): Jak to, že byl ve včerejším fotbalovým zápasu vyloučenej Ryšavec? Já o tom fakt nic nevim, že už měl žlutou. Co? Že skosil zezadu běžícího útočníka a dostal červenou? A ptal se někdo toho útočníka, jestli mu to vadilo? Třeba je přecitlivělej. Ten děda s pivem na tribuně Ryšavci přeci ještě zatleskal. Tak proč ksakru musel jít pryč? Vždyť bavil lidi a fotbal má přece bavit lidi, vod toho je! Jak to, že o Ryšavým rozhoduje nějakej trouba v černým s píšťalkou na krku? Proč se nezeptali mně? To je nějaká svoboda, že někdo někoho vyhodí ze hřiště jen proto, že má nějakou pitomou píšťalku? Chci vědět, co ho k tomu vedlo! A žádný vykrucování o porušování pravidel. Prostě se Ryšavec někomu znelíbil a tak musel jít. Fuj! Chceme svobodu! Ať žije fotbal! Dokonalá alegorie. |
02.09.2006 13:19
Mario Czerney
|
A jaká alegorie bude na mne, Vladimíre? |
02.09.2006 13:22
Vladimír Ochrana
|
silent napsal(a): napadlo mne po přečtení zde napsaného:
Wopi, opravdu je takovej problém napsat "milé děti, uvedu vám sem tři (nebo jakýkoli jiný počet) poslední příklady Urvisiho špatného chování. 1) diskuse s tím a tím člověkem. Urvisu mu řekl to a to. 2) diskuse pod tímto dílem, s tím a tím člověkem. Urvisu ho napadl těmito slovy a ten člověk si na něj stěžoval. 3) pod tímto dílem čtěte sami další příklad Urvisiho nevhodných reakcí."
myslím, že ti, co by je to zajímalo, by rázem mohli být v obraze. možná by s rozhodnutím rady pak bez problémů souhlasili. rozhodně by ale nebylo třeba mlžit a napadat se za nedostatečné informace a vyhýbavé reakce.
je to blbej nápad? Myslím si, že je to blbej nápad a to z těchto důvodů:
a) prosím o jeden dobrý důvod, proč by měla Rada skládat uživatelům účty ze svých rozhodnutí, dosavadní zkušenosti totiž nasvědčují, že i když se je členové Rady skládat pokoušeli, většinu to víceméně nezajímalo a u programových prudičů to stejně nebylo nic platné,
b) možná by mohli být uživatelé vůči Radě méně paranoidní nebo si pro změnu najít servery, jejichž vedení budou více důvěřovat, vždyť žijeme ve svobodném světě, nikdy tady není držen násilím, když mu koncepce
fungování serveru nevyhovuje, nevím jak ty, silent, ale já se kdysi rozhodovat, který server a proč si pro své publikování vyberu,
c) třeba proto, že ti kteří si stěžovali, chtějí být uchráněni další výpadů.
|
02.09.2006 13:23
Mario Czerney
|
On té doby, co je pan Ochrana ve vedení se z něho stává klerofašistický rozumbrada. Mám pocit, že ta vaše rada je tu stejně jen proto, aby se mohlo vyhazovat. A ještě jak se berete vážně!:-) Jste svým způsobem roztomilí, snad na tomhle serveru leží celej váš svět. |
02.09.2006 13:25
Mario Czerney
|
Vladimíre, kdo mě uchránil před výpady od Wopiho? |
02.09.2006 13:30
Vladimír Ochrana
|
Mario Czerney napsal(a): A jaká alegorie bude na mne, Vladimíre? Mario, co ti na to říct? Víš dobře, že jsem hlasoval pro tvou tehdejší blokaci, ale nebylo v tom nic osobního, byla to jen otázka principů, které hájím. Už jsem ti to tuším vysvětloval - docela dětinsky sis tehdy zkusil, kam až je možno zajít, a dostalo se ti vymezení hranice. Víš, kdybychom tehdy hranici nevymezili, byli bychom za pitomce, když jsme ji vymezili, jsme za pitomce taky, já byl holt ten, který tehdy byl pro vymezení, byť mě to vnitřně mrzelo a po vyjádření konvaliny k případu ex post mě to mrzelo trojnásobně, přesto nevím, jestli bych dnes hlasoval jinak. Ale jak jsem řekl, nikdy v tom nebylo nic osobního, škoda jen, že mám pocit, že to tak nyní vůči mě bereš. |
02.09.2006 13:36
Hana
|
(MAKE LOVE - NOT WAR!)
omlouvám se za poněkud dětinskou vsuvku - když mně už z toho všeho začíná hrabat... napadaj se napadení, vysvětlujou vysvětlení, omlouvaj omluvy... máte někdo nějakou vizi, kam jdete?! |
02.09.2006 13:42
Vladimír Ochrana
|
Mario Czerney napsal(a): On té doby, co je pan Ochrana ve vedení se z něho stává klerofašistický rozumbrada. Mám pocit, že ta vaše rada je tu stejně jen proto, aby se mohlo vyhazovat. A ještě jak se berete vážně!:-) Jste svým způsobem roztomilí, snad na tomhle serveru leží celej váš svět. Nejsem si jist, že sám sebe beru vážně, a nejsem ten, kdo by to objektivně posoudil. Faktem však je, že mnoho věcí v životě vážně beru, a že své projevy na literárních serverech neberu méně vážně než jiné věci v životě. Je to moje cesta a nikomu ji nevnucuju. Ovšem musím dodat, že si nevážím lidí (nemyslím nikoho konkrétního), kteří v reálném životě panáčkují před svými šéfy či kýmkoliv jiným a pak se připojí na net a jsou z nich náhle anonymní anarchisté, kteří mají na to poslat někam kohokoliv se jim zamane.
A ještě něco, od té doby, co je pan Ochrana ve vedení, tak právě díky takovýmto reakcím stále více přemýšlí, jestli vůbec stojí za to, věnovat nějaké úsilí chodu a rozvíjení serveru, kde vždycky bude nějaký ten zástup pitomců, který nebude zajímat tvorba a sdílení se o tvorbě, ale
hlavně to dusno okolo, kde si budou moci dokázat, jak jsou nekonvenční a poléčit si své mindráky. Jenomže já si pořád myslím, že tohle by měl bejt literární a ne psychoterapeutický server. |
02.09.2006 13:43
Vladimír Ochrana
|
Mario Czerney napsal(a): Vladimíre, kdo mě uchránil před výpady od Wopiho? Mario, kdo uchránil Wopiho před tvými výpady? |
02.09.2006 13:49
Andromeda
|
Pro mě byl Urvis prostě typem, který nepoužíval brzdy, děj se co děj. Mě je to třeba příjemnější, než když se někdo pořád bojí a tak se od něj nic nedovíš. Ti mi třeba zamořují z mého pohledu svět víc tím svým mazlavým blábolením. Vím, že je to věc vkusu, ale právě proto bych neblokoval a nechal svět dýchat ve všech jeho barvách. To jsem to panečku hezky zobjektivizoval, hehe. *********************** TAK POD TOHLE VÍCHOVO POJEDNÁNÍ SE TÍMTO PODEPISUJI ! :o) |
02.09.2006 13:49
Protektor
|
Používejte OCHRANU, ať se nenakazíte |
02.09.2006 13:55
Wopi
|
VEŠKERÉ DEBATY NA TOHLE TÉMA NEMAJÍ SMYSL.
Rada serveru se chová tak, aby byla založena zákonnost. To je prostě základní věc, která se nedá ničím okecat a proto nechápu, proč je znovu a znovu téma "proč se zde dodržují zákony" na pořadu dne.
Prostě to tak je.
Samozřejmě, rejpalové můžou protestovat i proti tomu, že nám nad hlavou svítí slunce a ne třeba Aldebaran. :-/ |
02.09.2006 13:56
Wopi
|
dodržena - ne založena
oprava |
02.09.2006 13:57
Vladimír Ochrana
|
Andromeda napsal(a): Pro mě byl Urvis prostě typem, který nepoužíval brzdy, děj se co děj. Mě je to třeba příjemnější, než když se někdo pořád bojí a tak se od něj nic nedovíš. Ti mi třeba zamořují z mého pohledu svět víc tím svým mazlavým blábolením. Vím, že je to věc vkusu, ale právě proto bych neblokoval a nechal svět dýchat ve všech jeho barvách. To jsem to panečku hezky zobjektivizoval, hehe. *********************** TAK POD TOHLE VÍCHOVO POJEDNÁNÍ SE TÍMTO PODEPISUJI ! :o) Napadá mě k tomuhle blábolu asi tolik:
Pro mě byla Olga Hepnarová, která zabila na ulici Milady Horákové náklaďákem schválně 8 lidí, prostě ta která nepoužívala brzdy. Mě je to třeba příjemnější, než když ti pořád někdo zastavuje sotva se přiblížíš k přechodu. Ti ten svět zpomalují mnohem víc. Já bych nebrzdil a nechal zazářit na asfaltu všem barvám, tedy i krve, oleje a písku, nejenom těm černým od brzdících pneumatik. |
02.09.2006 13:58
eliah bruno
|
Wopine...seš farizei- kerej se schovává za teamovy myšlení--- sá nemaje svou hlavu...bosonožko |
02.09.2006 13:59
Andromeda
|
Teď mě napadá, Ochrano, že jsi vlastně Protektor. To je přece stejné v latině, jako v češtině, žejo?
:o) |
02.09.2006 14:28
Protektor
|
Andromeda napsal(a): Teď mě napadá, Ochrano, že jsi vlastně Protektor. To je přece stejné v latině, jako v češtině, žejo?
:o) Protektor je protektor a Ochrana je ochranou. Bez gumy je to lepčí |
(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)
|