Názory |
01.09.2006 12:47
Wopi
|
Repulsion napsal(a): existují mnohem podlejší způsoby, jak se někoho dotknout, než mu napsat, že je "piča, čurák" apod. Ovšem ty jsou zde tolerovány a považovány za naprosto přijatelné. Proto radím: Až vás někdo naštve, ovládejte se. Šetřte vulgarismy a najděte si na svém cíli místečko, kde to opravdu bolí. Docílítí mnohem většího účinku a nikdo vám přitom nebude moci vůbec nic vytknout... No vždyť právě. Za "krávu" tady ještě nikdo nikoho nevyhodil. To jen standa a ty si melete furt dokola tu svou. |
01.09.2006 18:03
Andromeda
|
Wopi napsal(a): Repulsione, cituju PŘESNĚ - bude to tím, že necituju tebe, ale Urviše. A kdybych měl ocitovat všechny jeho urážky, nestačila by mi stránka. ***************************************** však neva, VYTVOŘ SEBRANÉ SPISY URVISOVO ŘÁDĚNÍ.... tak to bude mít víc stránek....určitě to bude velmi žádané čtivo... :o) mívám vždycky takové adrenalinové pocity, když to čtu... :o) |
01.09.2006 18:06
eliah bruno
|
Wopi napsal(a): silent napsal(a): ...copak by jim hrozilo nějaký lynčování? No to je právě otázka. On Urvisu byl schopen vyvíjet i další aktivity, nejen v ohlasech. WOPI.... TY CHLAPE 1 s živočným tukem na kebuli... opravdu ti tvá role přináší takovou satisfakci??? - jo??
ty ses ale teda fakt poved tvým předkům... a potomci zapláčou jeminaku :-))) |
01.09.2006 18:15
Wopi
|
eliáši bez světla, nepleť si, prosím pojmy... já jsem admin pověřený stykem s veřejností (nikoli sexuálním), což znamená, že oznamuji rozhodnutí rady... se stejnou logikou si stěžuj u ředitele ČT, že zemětřesení zabilo x lidí, žes to slyšel ve zprávách
otázka tuku tím pádem zůstává otevřena :))
btw - potomek nepláče, ale řehtá se tomu, mám ti to vyřídit |
01.09.2006 18:17
Wopi
|
Andromedo - to bych se ale dostal přesně tam, kde jsem ve standových vizích. Opravdu se mi nechce dělat katalog urážek, nezlob se. |
01.09.2006 18:24
Shammann
|
Vize jsou koření života!:-) |
01.09.2006 18:51
LISKA
|
Vích napsal(a): tak už došlo i na majitele, to je zábavný, kdyby rači se přiznala barva. Já třeba být LISKOU tak se na Urvise naštvu, ale o to tu asi nejde. Jdu ležet, tak se nezlobte, že se nezúčastním noční bojovky :-). Ale Liškou nejsi, mě Urvišu občas (pořád) hrozně sere, ale v podstatě se na něj neumím naštvat, (což on dobře ví), natož abych si na jeho výšplechty někomu stěžovala. Nejsem piča.
pro ostatní: když se perete s někým, kdo neuznává žádná pravidla, tak se nedivte! |
01.09.2006 18:54
Vích
|
No to seš Liško kanón, z tebe by si měli vzít ostatní příklad stoického klidu. |
01.09.2006 18:55
Protektor
|
Na stejnou otázku jsem se ptal admina několikrát. Nestál jsem mu za uspokojivou odpověď. Andromedo, tady může vulgarismy hýřit kde kdo, někteří jsou dokonce nedotknutelní a svým hulvátstvím protěžovaní, Urvisu je nežádoucím prvkem pro admina, proto ho vyřadili mimo hru. Čekali, že přileze jako M.C., který se stal rázem oblíbeným..Bohužel... |
01.09.2006 18:57
Hana
|
Protektor napsal(a): Na stejnou otázku jsem se ptal admina několikrát. Nestál jsem mu za uspokojivou odpověď. Andromedo, tady může vulgarismy hýřit kde kdo, někteří jsou dokonce nedotknutelní a svým hulvátstvím protěžovaní, Urvisu je nežádoucím prvkem pro admina, proto ho vyřadili mimo hru. Čekali, že přileze jako M.C., který se stal rázem oblíbeným..Bohužel... Mario přilezl a zoblibnil se? no to mi tedy hodně uniklo!!!
:o) |
01.09.2006 18:59
eliah bruno
|
dlja Pratjektóra
VOT - ÉTO ŽÍZŇ .... Tome - trumbero... fakt čekáváš uspokojivý odpovědi?
sa poseru hehe :-)) |
01.09.2006 19:06
Vích
|
Hana napsal(a): Vích napsal(a): ty Hani určitě to su klidná... ale k tématu... co bys dělal, kdyby na tebe byl někdo hnusnej a nedal ti pokoj a ty bys věděl, že je někdo kdo tě ho může zbavit? to teď čistě teoretizuju - já bych to využila, kdyby na to mý možnosti nestačily... a většina je tady proti blokacím... tak jak to řešit, když jedna strana nemá dost rozumu? (teď to opravdu beru teoreticky - není to o nikom konkrétně... i když tu řešíme Urvisa...) k těm válkám ale dochází přeci, když obě strany nemají dost rozumu. Když je na mě někdo hnusnej, tak se mu vyhýbám. Na internetu je to opravdu velmi jednoduché. Samozřejmě, když mě někdo fyzicky napadne a okrade tak na to jsou policajti, ale tady??? Pro mě byl Urvis prostě typem, který nepoužíval brzdy, děj se co děj. Mě je to třeba příjemnější, než když se někdo pořád bojí a tak se od něj nic nedovíš. Ti mi třeba zamořují z mého pohledu svět víc tím svým mazlavým blábolením. Vím, že je to věc vkusu, ale právě proto bych neblokoval a nechal svět dýchat ve všech jeho barvách. To jsem to panečku hezky zobjektivizoval, hehe. |
01.09.2006 19:10
Hana
|
ode dneška budu razit zavedení přísloví "být objektivní jako Vích" do života... :o) |
01.09.2006 19:21
Vích
|
aby se Prorok nenaprd ;)) |
01.09.2006 19:32
Hana
|
Vích napsal(a): aby se Prorok nenaprd ;)) to nemá nic s Prorokem ani proti němu... ;o) |
01.09.2006 19:50
Wopi
|
Hana napsal(a): Mario přilezl a zoblibnil se? no to mi tedy hodně uniklo!!!
:o) Mně taky! :) |
01.09.2006 19:52
Wopi
|
Protektor napsal(a): ...tady může vulgarismy hýřit kde kdo, někteří jsou dokonce nedotknutelní a svým hulvátstvím protěžovaní, Urvisu je nežádoucím prvkem pro admina, proto ho vyřadili mimo hru. Čekali, že přileze jako M.C., který se stal rázem oblíbeným..Bohužel... :))) tohle je ovšem jeden z nejroztomilejších džouků od dob teorií, že na vládě USA se tajně podíleji mimozemšťani a Elvis :)) věru, lepší než Hrom svého času |
01.09.2006 19:56
Hana
|
Wopi napsal(a): :))) tohle je ovšem jeden z nejroztomilejších džouků od dob teorií, že na vládě USA se tajně podíleji mimozemšťani a Elvis :)) věru, lepší než Hrom svého času Hrom byl náhodou bomba čtení!!! |
01.09.2006 19:57
Wopi
|
Hana napsal(a): Hrom byl náhodou bomba čtení!!! Mi povídej! :) |
01.09.2006 20:16
Protektor
|
eliah bruno napsal(a): dlja Pratjektóra
VOT - ÉTO ŽÍZŇ .... Tome - trumbero... fakt čekáváš uspokojivý odpovědi?
sa poseru hehe :-)) proč jste použili ty tříštivý bomby? Inspirace pro volný cyklonický verš? |