Názory |
04.05.2006 19:31
Repulsion
|
Podle Freuda evokuje hovno malým dětem otcův penis. |
04.05.2006 19:32
Wopi
|
Monty napsal(a): Hovno je plodové lůžko VYKOUPENÍ Z UTRPENÍ! Ano! Ano! O tom vím hodně!! |
04.05.2006 19:33
blondýna
|
a kdo je MAMINKA?:-)) |
04.05.2006 19:34
Repulsion
|
Jeden ze Sadeových libertinů šáhne holce do zadku a nadšeně zvolá:
"Už je to tady! Slípka nese. Cítím vejce!" |
04.05.2006 19:35
Monty
|
Repulsion napsal(a): Podle Freuda evokuje hovno malým dětem otcův penis. Jo, tuhle teorii znám.
Anální stádium a tak.
Teď ale hledáme definici hovna. Což rozhodně není OTCŮV PENIS.
Otcův penis může bejt NA HOVNO, ale těžko může bejt HOVNO samo o sobě. |
04.05.2006 19:37
Repulsion
|
Pro Sada však mělo hovno obrovský erotický potenciál. |
04.05.2006 19:43
Repulsion
|
Na hradě Siliny byl záchod zřízen v hradní kapli. Sralo se rovnou na zem. Nikdo však nesměl srát, kdy se mu zachtělo. Srát bylo možno pouze na zvláštní povolení.
Sade se také zabýval otázkou, jakou volit stravu, aby bylo hovno požadovaných kvalit.
O tom, že u Sada existovala poměrně pevná vazba hovno - penis, svědčí celá řada jím popisovaných praktik. Především pak sraní do vagíny.
Sade byl hovny doslova fascinován. Stěží najdeme lepšího odborníka na hovna, než byl právě on.
Napsal mimo jiné:
"Jíst hovna, to není žádná věda. Zvládne to úplně každý. Ale není hovno jako hovno. Sníš jedno - je vynikající. Druhé nic moc. Ale všechna jsou jemné chuti a ze všeho nejvíc připomínají olivy." |
04.05.2006 19:45
Repulsion
|
A teď budu citovat sám sebe z doslovu ke Kadíši:
Aura hřejivá se pne
Z čerstvého exkrementu samozřejmě sálá teplo. Jenže mi zde hovoříme o auře. Aura je energie, která podle některých vyzařuje z každé živé bytosti. Z výkalu proudí energie poznání, která nás posílí a obohatí. Aura je také svatozář. Poznej své lejno a budeš osvícen. Tvé možnosti se rozšíří, vstoupíš do nové reality.
|
04.05.2006 19:51
Wopi
|
No jo, repe... ty a Sade... |
04.05.2006 19:56
blondýna
|
Přidám jeden recept na pálenku z filmu Život a neobyčejná dobrodružství vojáka Ivana Čonkina.
Je to prosté, na kilo hoven, kilo cukru. |
04.05.2006 20:10
Repulsion
|
Wopi napsal(a): No jo, repe... ty a Sade... No co co? Není možné bavit se o hovnech a nezmínit při tom Sada. To je jako by ses chtěl bavit o teorii relativity a ignorovat při tom Einsteina. |
04.05.2006 20:30
noe
|
:-))))) vot dialektika v praxi - diskuze která je zároveň o hovně a zároveň není o hovně |
04.05.2006 20:31
Monty
|
blondýna napsal(a): a kdo je MAMINKA?:-)) Ten kdo sere je maminka. Ty jsi snad opravdu blondýna! :o))) |
04.05.2006 20:33
Repulsion
|
Ale já si stejně myslím, že sraní připomíná spíš kopulaci než porod. |
04.05.2006 20:35
Monty
|
Repulsion napsal(a): Ale já si stejně myslím, že sraní připomíná spíš kopulaci než porod. Tak uveď nějaký styčný body sraní a kopulace.
Já teda žádný moc nevidím. Při sraní leze hovno ven, při kopulaci penis dovnitř. Ven teda taky, ale první pohyb je DOVNITŘ. |
04.05.2006 20:38
Monty
|
Dál - hovno trvale opouští tělo, jako dítě při porodu. Při kopulaci nakonec sice penis TAKY opustí tělo, ale ne to, ke kterýmu sám patří.
Hovno se vytlačuje, dítě se vytlačuje. Co se vytlačuje při kopulaci?
Ano, pokud bys praktikoval Sadeovo "sraní do vagíny", tak dejme tomu, ale sraní do záchoda??? |
04.05.2006 20:41
Repulsion
|
Monty napsal(a): Tak uveď nějaký styčný body sraní a kopulace.
Já teda žádný moc nevidím. Při sraní leze hovno ven, při kopulaci penis dovnitř. Ven teda taky, ale první pohyb je DOVNITŘ. To jsou nepodstatné technické detaily.
Začněme třeba velikostí - zdravé dítě je poměrně veliké. Tak veliké, že je přivedení je spojeno se značnou bolestí a pražádnou rozkoší (nepočítám následnou blaženost šťastné matky).
Naopak hovno je tak akorát - Poctivé hovno je jen o málo větší a delší než průměrný penis. Nebo stejně velké jako hodně velký penis.
Jde-li tedy takové hovno ven, zdravému člověku to žádnou bolest nepůsobí.
Pokud má hovno tu správnou konzistenci, dráždí svým pohybem tatáž nerovová zakončení jako penis při anální souloži.
Na druhou stranu pocit vyprázdnění po dobrém vysrání se vůbec nedá srovnat s vyčerpáním rodičky, ale má naopak velice blízko ke slastné únavě po ejakulaci. |
04.05.2006 20:45
Monty
|
Nezapomínej, že zatímco ty jsi jenom sral, já i rodila. :o)
|
04.05.2006 20:48
Repulsion
|
Monty napsal(a): Nezapomínej, že zatímco ty jsi jenom sral, já i rodila. :o) A tím chceš říct co? |
04.05.2006 20:48
pozorovatel
|
slyšel jsem teorii, že ženy neserou
(leda naserou, ale o tom už teorie nemluví, to říkám já) |