Téma #171 |
Autor: | Repulsion |
Fórum: |
Datum publikace: | 15.03.2006 16:09 |
Počet návštěv: | 5669 |
Počet názorů: | 181 |
Kolik prochlastáte? A jak? |
Máte o tom přehled? Počítali jste to někdy? Mně to vychází na mě a mojí ženu na takových cca 1500 Kč měsíčně, což dává 750 na jednoho, ale můj podíl bude určitě vyšší. To máme 18 000 ročně. No. To není zrovna zanedbatelné. Ale život bez chlastu si tak nějak nedokážu pořádně představit.
Do hospody sice skoro nechodíme, ale večer si rádi dáme panáka. Nejraději whisky. Nejsme nároční. Stačí nám Vat 69 z Makra za cca 200 Kč. No. Já si jednou-dvakrát do roka dopřeju nějakou tu single-malt n-letou (1000 - 1500 láhev - do dražších nejdu). Ta mi ale vydrží na půl roku. Pak rád gin-tonic - hlavně v létě. Nějaké to červené víno (spíš ke slavnostním příležitostem - kupuji v cenové hladině 150-200 za sedmičku). No a samozřejmě pivo. Ale toho není moc. Už jsem řek, že do hospody moc nechodíme.
A když už jsme u toho, co cigára? Já jsem v podstatě nekuřák - jeden balíček Samsona (90 kč) mi vydrží na měsíc i déle. |
|
Počet úprav: 2, naposledy upravil(a) 'Repulsion': 15.03.2006 16:16.
Názory |
19.03.2006 18:11
Repulsion
|
Hana napsal(a): (cizí neštěstí člověka potěší
Ne, nejsme taková hovada. Asi sis prožila svoje, holka. Je celkem obdivuhodné, že se na to teď dokážeš podívat s humorem. |
19.03.2006 18:16
Hana
|
Repulsion napsal(a): Hana napsal(a): (cizí neštěstí člověka potěší
Ne, nejsme taková hovada. Asi sis prožila svoje, holka. Je celkem obdivuhodné, že se na to teď dokážeš podívat s humorem. milý Repe, já nikdy o hovadech ani nepípla... já vás mám všechny v oblibě a některé i v úctě... každý má nějaké trable a cítí se občas hrozně... a pak zjistí, že je na tom někdo ještě hůř... to pomáhá...
a bez humoru bych to už asi zabalila... a nebojte, nebudu tu nic pitvat - já jen, co se hodilo trochu k tématu, i když z druhé strany |
19.03.2006 18:20
Repulsion
|
Klidně můžeš i pitvat, když budeš mít potřebu. My se toho nebojíme. My jsme na pitvání zvyklí. |
19.03.2006 18:23
Hana
|
Repulsion napsal(a): Klidně můžeš i pitvat, když budeš mít potřebu. My se toho nebojíme. My jsme na pitvání zvyklí. tak až mě to popadne, ozvu se, jo? díky za nabídku... jako v podstatě nepijící nekuřačka se zatím loučím - jdu dělat večeři (startky došly :o))) |
19.03.2006 18:44
stanislav
|
já si jdu jako abstinující kuřák zapálit. musim se pochlubit, jakej jsem vtipálek, přijely dvě kadeřnice ze Slovenska a ptaly se mě, jakožto recepčního, jestli mám šijacije potreby. chvilku jsem lovil ve skříni, i když moc dobře vim, že tam žádný šitíčko nemám, a pak jsem jim řek, že tu máme spoustu prášků, jestli nechtěj něco z lékárničky radši... kadeřnice se smály a já ze sebe měl dobrý pocit, jak jsem asertivní! jdu si tedy zapálit! |
19.03.2006 18:49
splasenetrubky
|
stanislav napsal(a): já si jdu jako abstinující kuřák zapálit. musim se pochlubit, jakej jsem vtipálek, přijely dvě kadeřnice ze Slovenska a ptaly se mě, jakožto recepčního, jestli mám šijacije potreby. chvilku jsem lovil ve skříni, i když moc dobře vim, že tam žádný šitíčko nemám, a pak jsem jim řek, že tu máme spoustu prášků, jestli nechtěj něco z lékárničky radši... kadeřnice se smály a já ze sebe měl dobrý pocit, jak jsem asertivní! jdu si tedy zapálit! :))) |
19.03.2006 18:49
Repulsion
|
stanislav napsal(a): chvilku jsem lovil ve skříni, i když moc dobře vim, že tam žádný šitíčko nemám, a pak jsem jim řek, že tu máme spoustu prášků, jestli nechtěj něco z lékárničky radši... kadeřnice se smály a já ze sebe měl dobrý pocit, jak jsem asertivní! jdu si tedy zapálit! I my dobře víme, jaký jsi filuta! |
19.03.2006 18:50
Hana
|
stanislav napsal(a): já si jdu jako abstinující kuřák zapálit. musim se pochlubit, jakej jsem vtipálek, přijely dvě kadeřnice ze Slovenska a ptaly se mě, jakožto recepčního, jestli mám šijacije potreby. chvilku jsem lovil ve skříni, i když moc dobře vim, že tam žádný šitíčko nemám, a pak jsem jim řek, že tu máme spoustu prášků, jestli nechtěj něco z lékárničky radši... kadeřnice se smály a já ze sebe měl dobrý pocit, jak jsem asertivní! jdu si tedy zapálit! stanislav napsal(a): já si jdu jako abstinující kuřák zapálit. musim se pochlubit, jakej jsem vtipálek, přijely dvě kadeřnice ze Slovenska a ptaly se mě, jakožto recepčního, jestli mám šijacije potreby. chvilku jsem lovil ve skříni, i když moc dobře vim, že tam žádný šitíčko nemám, a pak jsem jim řek, že tu máme spoustu prášků, jestli nechtěj něco z lékárničky radši... kadeřnice se smály a já ze sebe měl dobrý pocit, jak jsem asertivní! jdu si tedy zapálit! je to milá historka, ale na moji "están hablando dos putas..." nemá, to musíš uznat :o)) |
19.03.2006 18:53
splasenetrubky
|
Hurááá, Brno remizovalo v Teplicích :))))....... tak na to bych si i dal pivko :)))
mno mno :o) |
19.03.2006 18:56
stanislav
|
remíza se musí zapít hodně. musíš slavit za obě mužstva! že ani jedno to nepodělalo. |
19.03.2006 18:57
Monty
|
stanislav napsal(a): já si jdu jako abstinující kuřák zapálit. musim se pochlubit, jakej jsem vtipálek, přijely dvě kadeřnice ze Slovenska a ptaly se mě, jakožto recepčního, jestli mám šijacije potreby. chvilku jsem lovil ve skříni, i když moc dobře vim, že tam žádný šitíčko nemám, a pak jsem jim řek, že tu máme spoustu prášků, jestli nechtěj něco z lékárničky radši... kadeřnice se smály a já ze sebe měl dobrý pocit, jak jsem asertivní! jdu si tedy zapálit! A co bys jim nabídl, kdyby chtěly šukacie potreby? |
19.03.2006 19:00
stanislav
|
fuj hanba ostuda. jsem seriosní recepční v seriosním hostelu. eros city je za rohem, kdyby se někomu moc chtělo, bych mu řek. |
19.03.2006 19:00
stanislav
|
a je po sedmý a kolega Jiřik nikde klasicky! |
19.03.2006 19:08
stanislav
|
a už je zde. juchů! |
20.03.2006 10:59
Shammann
|
achjo přijedou nějáký knihovníci z jiného kraje na prohlídku knihovny
a kolegyně se mě ptala jestli mám vizitku, pak si hned sama odpověděla, že nemám, jelikož ji zásadně nenosím...
bída bída... |
20.03.2006 11:00
Shammann
|
Takže se teď musim nepřetržitě dva dny usmívat... |
20.03.2006 11:20
Humble
|
 |
20.03.2006 11:37
Shammann
|
fuj vaječňák |
20.03.2006 12:44
Humble
|
Oproti myslivci je vaječňák zlatej ;) |
20.03.2006 13:22
Shammann
|
Ale strašně se táhne:-( |
(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)
|