Téma #171
Autor:Repulsion
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:15.03.2006 16:09
Počet návštěv:5670
Počet názorů:181

Kolik prochlastáte? A jak?
Máte o tom přehled? Počítali jste to někdy? Mně to vychází na mě a mojí ženu na takových  cca 1500 Kč měsíčně, což dává 750 na jednoho, ale můj podíl bude určitě vyšší. To máme 18 000 ročně. No. To není zrovna zanedbatelné. Ale život bez chlastu si tak nějak nedokážu pořádně představit.

Do hospody sice skoro nechodíme, ale večer si rádi dáme panáka. Nejraději whisky. Nejsme nároční. Stačí nám Vat 69 z Makra za cca 200 Kč. No. Já si jednou-dvakrát do roka dopřeju nějakou tu single-malt n-letou (1000 - 1500 láhev - do dražších nejdu). Ta mi ale vydrží na půl roku. Pak rád gin-tonic - hlavně v létě. Nějaké to červené víno (spíš ke slavnostním příležitostem - kupuji v cenové hladině 150-200 za sedmičku). No a samozřejmě pivo. Ale toho není moc. Už jsem řek, že do hospody moc nechodíme.

A když už jsme u toho, co cigára? Já jsem v podstatě nekuřák - jeden balíček Samsona (90 kč) mi vydrží na měsíc i déle.

Počet úprav: 2, naposledy upravil(a) 'Repulsion': 15.03.2006 16:16.

Názory
19.03.2006 17:45
splasenetrubky
Hana napsal(a):
stanislav napsal(a):
mně to přijde dokonale ujetý počítat peníze, co kdo propije. :o)))
to spíš jsem kdysi počítal, kolik peněz utratím za věci zbytečný, jako jídlo a tak, a měl bych to radši vrazit do píva... Ták dnes jsem projed osum piv a tak, takhle na to správnej alkoholik musí jít!

jo, to jsem párkrát zaslechla našeho tatínka, jak říkal Elišce: nemůžu ti koupit tatranku, mám jen na dvě piva!!!
a při mém dotazu: hele, zbylo mi posledních padesát korun - co koupíme dneska na jídlo? - zazněla odpověď: no, nic - já už si za to koupil cigarety... :o))
stanislav napsal(a):
že si tatínek koupil za penízky na papání cigarety! oj, to je pohnutá balada! uplně vidim ty hladový krčky v oblacích kouře ze Startek (Měrka píše startky s velkým s, kdybyste to náhodou někdo nevěděl)!

k tomu snad ani není třeba komentáře,
smutné, nejen kvůli dýmu,
jež nasytí se do záclon, koberce či do polštáře
a nepronikne přes něj paprsků slunečních záře..........

19.03.2006 17:48
Repulsion
Šel zajíček brázdou
měl mošničku prázdnou
potkala ho Káča
dala mu koláča
přidala mu čtyři groše
aby koupil dětem kaše
on si koupil tabáku
zatracený lajdáku'
19.03.2006 17:50
splasenetrubky
Confused Garth napsal(a):
Já chci taky zdroj na medovinu.
to věřím, lepší jsem zatím dosud nepil :o)))
19.03.2006 17:53
stanislav
můj tatínek nikdy nekouřil. cejtim se ochuzenej o ten baladickej rozměr života, kdysme jako děti nekoukaly hladově na oblaky kouře nad hlavou hlavy rodiny. Hano, je to trapné, ale trošičku ti toho utrpení závidím.
19.03.2006 17:55
splasenetrubky
stanislav napsal(a):
můj tatínek nikdy nekouřil. cejtim se ochuzenej o ten baladickej rozměr života, kdysme jako děti nekoukaly hladově na oblaky kouře nad hlavou hlavy rodiny. Hano, je to trapné, ale trošičku ti toho utrpení závidím.
no já myslím, že zejména děti by toho měly být ušetřeny.... ber to pozitivně, můžeš si teď dopřávat kouře plnými doušky, organismus dětí je velmi náchylný k trvalým následkům takového počínání....... :)
19.03.2006 17:59
stanislav
si dopřávám, že ani pak do schodů nevylezu bez zadejchání. jo jo. kouření je obřad. to nemůže dělat každej nekňuba.
19.03.2006 18:04
splasenetrubky
stanislav napsal(a):
si dopřávám, že ani pak do schodů nevylezu bez zadejchání. jo jo. kouření je obřad. to nemůže dělat každej nekňuba.
jestli to nejni tim, že se tomu prostě tělo brání, to by chtělo vystavit cigárům stop :)))
19.03.2006 18:07
Hana
stanislav napsal(a):
tatínkem jsem myslela otce svého dítěte... i když i v mém dětství by se našly veselé momenty (cizí neštěstí člověka potěší :o)
každopádně: tramtará tramtará - mám to za sebou!!!
19.03.2006 18:08
Confused Garth
tramtarárá tramtárá, my hrajeme dál.
Jestli pak se už učíte píseň na Hrachovku?
Včera jsem si koupil novou kytaru a již pilně cvičím.
19.03.2006 18:10
splasenetrubky
Confused Garth napsal(a):
tramtarárá tramtárá, my hrajeme dál.
Jestli pak se už učíte píseň na Hrachovku?
Včera jsem si koupil novou kytaru a již pilně cvičím.
pomalu odbočujeme........ to je dobře..... těžce závidím, já si koupil kytaru už skoro před 10-ti lety, ale jsem pyšnej akorát na její zvuk, nikoliv na to, že jsem na ni "ani" nešáhl, vono se to nějak nechce naučit mne to samo ........ :)

taky bych to rád uměl
19.03.2006 18:10
stanislav
já chci vidět Gartha mandarínsky preludovat. mandaríni hráli na podivný strunný nástroje. dokonce prý Mistr mandarínů hrál jednu skladbu dokolečka 14 dnů!!!! to muselo bejt masíčko, mandarínskej ráj hudby!
19.03.2006 18:11
Repulsion
Hana napsal(a):
(cizí neštěstí člověka potěší

Ne, nejsme taková hovada. Asi sis prožila svoje, holka. Je celkem obdivuhodné, že se na to teď dokážeš podívat s humorem.
19.03.2006 18:16
Hana
Repulsion napsal(a):
Hana napsal(a):
(cizí neštěstí člověka potěší

Ne, nejsme taková hovada. Asi sis prožila svoje, holka. Je celkem obdivuhodné, že se na to teď dokážeš podívat s humorem.
milý Repe, já nikdy o hovadech ani nepípla... já vás mám všechny v oblibě a některé i v úctě... každý má nějaké trable a cítí se občas hrozně... a pak zjistí, že je na tom někdo ještě hůř... to pomáhá...
a bez humoru bych to už asi zabalila... a nebojte, nebudu tu nic pitvat - já jen, co se hodilo trochu k tématu, i když z druhé strany
19.03.2006 18:20
Repulsion
Klidně můžeš i pitvat, když budeš mít potřebu. My se toho nebojíme. My jsme na pitvání zvyklí.
19.03.2006 18:23
Hana
Repulsion napsal(a):
Klidně můžeš i pitvat, když budeš mít potřebu. My se toho nebojíme. My jsme na pitvání zvyklí.
tak až mě to popadne, ozvu se, jo? díky za nabídku... jako v podstatě nepijící nekuřačka se zatím loučím - jdu dělat večeři (startky došly :o)))
19.03.2006 18:44
stanislav
já si jdu jako abstinující kuřák zapálit. musim se pochlubit, jakej jsem vtipálek, přijely dvě kadeřnice ze Slovenska a ptaly se mě, jakožto recepčního, jestli mám šijacije potreby. chvilku jsem lovil ve skříni, i když moc dobře vim, že tam žádný šitíčko nemám, a pak jsem jim řek, že tu máme spoustu prášků, jestli nechtěj něco z lékárničky radši... kadeřnice se smály a já ze sebe měl dobrý pocit, jak jsem asertivní! jdu si tedy zapálit!
19.03.2006 18:49
splasenetrubky
stanislav napsal(a):
já si jdu jako abstinující kuřák zapálit. musim se pochlubit, jakej jsem vtipálek, přijely dvě kadeřnice ze Slovenska a ptaly se mě, jakožto recepčního, jestli mám šijacije potreby. chvilku jsem lovil ve skříni, i když moc dobře vim, že tam žádný šitíčko nemám, a pak jsem jim řek, že tu máme spoustu prášků, jestli nechtěj něco z lékárničky radši... kadeřnice se smály a já ze sebe měl dobrý pocit, jak jsem asertivní! jdu si tedy zapálit!
:)))
19.03.2006 18:49
Repulsion
stanislav napsal(a):
chvilku jsem lovil ve skříni, i když moc dobře vim, že tam žádný šitíčko nemám, a pak jsem jim řek, že tu máme spoustu prášků, jestli nechtěj něco z lékárničky radši... kadeřnice se smály a já ze sebe měl dobrý pocit, jak jsem asertivní! jdu si tedy zapálit!
I my dobře víme, jaký jsi filuta!
19.03.2006 18:50
Hana
stanislav napsal(a):
stanislav napsal(a):
je to milá historka, ale na moji "están hablando dos putas..." nemá, to musíš uznat :o))
19.03.2006 18:53
splasenetrubky
Hurááá, Brno remizovalo v Teplicích :))))....... tak na to bych si i dal pivko :)))

mno mno :o)
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)