Názory |
19.03.2006 15:06
Confused Garth
|
stanislav napsal(a): na ČT 2 zrovna ukazovali pravýho čínskýho mandarína! tý jo. fešáček. mandarini jsou hezcí kluci, však |
19.03.2006 16:50
Hana
|
jen zatahuju dalšího do diskuze avízem a jinak to bohužel neumím :o)
už jo, už jsem se to naučila... ale zastavit už to nešlo :o))) |
19.03.2006 17:19
splasenetrubky
|
jakožto nekuřák mám teď v zimě i díky 100% zakouřeným hospodám v okolí i významně sníženou potřebu návštěv těchto zařízení, páč mě pak ty dvě-4piva vyjdou na slušný bolehlav. Dám si občas rád nějaké pivko či víno, v zimě doma třebas svařák.... něco slivovice by se taky našlo, ale ta mi vydrží tak na "sto let.". V létě toho vypiju asi jako většina trochu víc, ale moje spotřeba za měsíc jde spíše do desítek, max stovek, než tisíců :). Nějak mi to nepřijde důležité, propíjet vydělané peníze. :o)
PS: jo a taky mám rád medovinu, mam na ni dobrej zdroj a jednou za rok doplnuji zasoby :)))) |
19.03.2006 17:23
stanislav
|
mně to přijde dokonale ujetý počítat peníze, co kdo propije. :o))) to spíš jsem kdysi počítal, kolik peněz utratím za věci zbytečný, jako jídlo a tak, a měl bych to radši vrazit do píva... Ták dnes jsem projed osum piv a tak, takhle na to správnej alkoholik musí jít! |
19.03.2006 17:28
Confused Garth
|
Já chci taky zdroj na medovinu. |
19.03.2006 17:29
Hana
|
stanislav napsal(a): mně to přijde dokonale ujetý počítat peníze, co kdo propije. :o))) to spíš jsem kdysi počítal, kolik peněz utratím za věci zbytečný, jako jídlo a tak, a měl bych to radši vrazit do píva... Ták dnes jsem projed osum piv a tak, takhle na to správnej alkoholik musí jít! jo, to jsem párkrát zaslechla našeho tatínka, jak říkal Elišce: nemůžu ti koupit tatranku, mám jen na dvě piva!!!
a při mém dotazu: hele, zbylo mi posledních padesát korun - co koupíme dneska na jídlo? - zazněla odpověď: no, nic - já už si za to koupil cigarety... :o))
|
19.03.2006 17:32
Confused Garth
|
No jo, Stanislav moudře dí. My to dělali úplně stejně. |
19.03.2006 17:35
stanislav
|
že si tatínek koupil za penízky na papání cigarety! oj, to je pohnutá balada! uplně vidim ty hladový krčky v oblacích kouře ze Startek (Měrka píše startky s velkým s, kdybyste to náhodou někdo nevěděl)! |
19.03.2006 17:38
Hana
|
stanislav napsal(a): že si tatínek koupil za penízky na papání cigarety! oj, to je pohnutá balada! uplně vidim ty hladový krčky v oblacích kouře ze Startek (Měrka píše startky s velkým s, kdybyste to náhodou někdo nevěděl)! startky my mívali k obědu i večeři často (je to ještě pohnutější balada, než to vypadá... :o( |
19.03.2006 17:45
splasenetrubky
|
Hana napsal(a): stanislav napsal(a): mně to přijde dokonale ujetý počítat peníze, co kdo propije. :o))) to spíš jsem kdysi počítal, kolik peněz utratím za věci zbytečný, jako jídlo a tak, a měl bych to radši vrazit do píva... Ták dnes jsem projed osum piv a tak, takhle na to správnej alkoholik musí jít!
jo, to jsem párkrát zaslechla našeho tatínka, jak říkal Elišce: nemůžu ti koupit tatranku, mám jen na dvě piva!!!
a při mém dotazu: hele, zbylo mi posledních padesát korun - co koupíme dneska na jídlo? - zazněla odpověď: no, nic - já už si za to koupil cigarety... :o)) stanislav napsal(a): že si tatínek koupil za penízky na papání cigarety! oj, to je pohnutá balada! uplně vidim ty hladový krčky v oblacích kouře ze Startek (Měrka píše startky s velkým s, kdybyste to náhodou někdo nevěděl)!
k tomu snad ani není třeba komentáře,
smutné, nejen kvůli dýmu,
jež nasytí se do záclon, koberce či do polštáře
a nepronikne přes něj paprsků slunečních záře..........
|
19.03.2006 17:48
Repulsion
|
Šel zajíček brázdou
měl mošničku prázdnou
potkala ho Káča
dala mu koláča
přidala mu čtyři groše
aby koupil dětem kaše
on si koupil tabáku
zatracený lajdáku' |
19.03.2006 17:50
splasenetrubky
|
Confused Garth napsal(a): Já chci taky zdroj na medovinu. to věřím, lepší jsem zatím dosud nepil :o))) |
19.03.2006 17:53
stanislav
|
můj tatínek nikdy nekouřil. cejtim se ochuzenej o ten baladickej rozměr života, kdysme jako děti nekoukaly hladově na oblaky kouře nad hlavou hlavy rodiny. Hano, je to trapné, ale trošičku ti toho utrpení závidím. |
19.03.2006 17:55
splasenetrubky
|
stanislav napsal(a): můj tatínek nikdy nekouřil. cejtim se ochuzenej o ten baladickej rozměr života, kdysme jako děti nekoukaly hladově na oblaky kouře nad hlavou hlavy rodiny. Hano, je to trapné, ale trošičku ti toho utrpení závidím. no já myslím, že zejména děti by toho měly být ušetřeny.... ber to pozitivně, můžeš si teď dopřávat kouře plnými doušky, organismus dětí je velmi náchylný k trvalým následkům takového počínání....... :) |
19.03.2006 17:59
stanislav
|
si dopřávám, že ani pak do schodů nevylezu bez zadejchání. jo jo. kouření je obřad. to nemůže dělat každej nekňuba. |
19.03.2006 18:04
splasenetrubky
|
stanislav napsal(a): si dopřávám, že ani pak do schodů nevylezu bez zadejchání. jo jo. kouření je obřad. to nemůže dělat každej nekňuba. jestli to nejni tim, že se tomu prostě tělo brání, to by chtělo vystavit cigárům stop :))) |
19.03.2006 18:07
Hana
|
stanislav napsal(a): můj tatínek nikdy nekouřil. cejtim se ochuzenej o ten baladickej rozměr života, kdysme jako děti nekoukaly hladově na oblaky kouře nad hlavou hlavy rodiny. Hano, je to trapné, ale trošičku ti toho utrpení závidím. tatínkem jsem myslela otce svého dítěte... i když i v mém dětství by se našly veselé momenty (cizí neštěstí člověka potěší :o)
každopádně: tramtará tramtará - mám to za sebou!!! |
19.03.2006 18:08
Confused Garth
|
tramtarárá tramtárá, my hrajeme dál. Jestli pak se už učíte píseň na Hrachovku? Včera jsem si koupil novou kytaru a již pilně cvičím. |
19.03.2006 18:10
splasenetrubky
|
Confused Garth napsal(a): tramtarárá tramtárá, my hrajeme dál. Jestli pak se už učíte píseň na Hrachovku? Včera jsem si koupil novou kytaru a již pilně cvičím. pomalu odbočujeme........ to je dobře..... těžce závidím, já si koupil kytaru už skoro před 10-ti lety, ale jsem pyšnej akorát na její zvuk, nikoliv na to, že jsem na ni "ani" nešáhl, vono se to nějak nechce naučit mne to samo ........ :)
taky bych to rád uměl |
19.03.2006 18:10
stanislav
|
já chci vidět Gartha mandarínsky preludovat. mandaríni hráli na podivný strunný nástroje. dokonce prý Mistr mandarínů hrál jednu skladbu dokolečka 14 dnů!!!! to muselo bejt masíčko, mandarínskej ráj hudby! |