Názory |
19.03.2006 12:01
Confused Garth
|
Jo, a ještě něco. Já jsem to sem nechtěl psát, protože spoustu lidí mě pak odsoudí jako alkoholika, aniž by mě stihla poznat. A mě to pak mrzí. Tak se to účelově a lehce pokrytecky snažím neřvat do světa. No. |
19.03.2006 12:35
Shammann
|
Pakliže to zprůměruju
tak obyčejný mandarin
investuje měsíčně zhruba 1350 korun |
19.03.2006 12:39
Confused Garth
|
Shammann napsal(a): Pakliže to zprůměruju tak obyčejný mandarin investuje měsíčně zhruba 1350 korun Nevím, zda je to možné považovat za investici.. ;) |
19.03.2006 12:39
stanislav
|
Shammann napsal(a): Pakliže to zprůměruju tak obyčejný mandarin investuje měsíčně zhruba 1350 korun nevěř všemu, co tu čteš. mandarínové prochlastaj mnohem víc. ale po mandarínsku to zamlčujou. 1350,- Kč jim stačí tak maximálně na jeden večírek... :o) |
19.03.2006 12:41
Confused Garth
|
Ale ne. Ty večírky jsou samozřejmě mnohem dražší. Já jsem se z toho pokusil vyextrahovat jenom tu částku, kterou dám za alkohol, který vypiju já. Samozřejmě v tom není to, že za někoho zaplatím, pochutiny, taxíky... |
19.03.2006 12:46
stanislav
|
jenže většinou po nějakém večírku nejde nic moc extrahovat. v rámci lihové nálady se prostě spořit přestane, i když...
... některý mandarin zná i spořit.
 |
19.03.2006 13:27
stanislav
|
no. nechtěl jsem vás naštvat, mandaríni, já jen soudím podle sebe, že když jsem ještě nebyl abstinent, tak jsem toho prokalil mnohem víc než nějakejch hubenejch patnáct stovek měsíčně. |
19.03.2006 13:36
Vích
|
Já bych rád v tomto pomalém maratónském tempu vydržel. Sprinteři zase tak daleko nedoběhnou, jak vysvítá z tvé zkušenosti.. |
19.03.2006 13:39
Confused Garth
|
Já kalím většinou jeden den v týdnu. V sobotu, i když jsou samozřejmě výjimky. A jak říkám, záleží, co všechno do "kalení" počítáš. Ty mejdany jsou samozřejmě mnohem dražší. A samozřejmě když jsem studoval, tak to bylo úplně jiný. Ale to jsem zas neměl peníze, takže jsem pil většinou jenom pivo a rum. |
19.03.2006 13:40
stanislav
|
ovšem užil jsem si třeskutě, i když jsem tak trochu sprintoval. nebylo to jedno léto, ale řádka let... intenzivního večírkování... ovšem nemohu to nikomu doporučovat... jelikož jsem se dopracoval stavu, kdy jsem alkohol zcela zavrhnul. |
19.03.2006 13:51
stanislav
|
na ČT 2 zrovna ukazovali pravýho čínskýho mandarína! tý jo. fešáček. |
19.03.2006 15:06
Confused Garth
|
stanislav napsal(a): na ČT 2 zrovna ukazovali pravýho čínskýho mandarína! tý jo. fešáček. mandarini jsou hezcí kluci, však |
19.03.2006 16:50
Hana
|
jen zatahuju dalšího do diskuze avízem a jinak to bohužel neumím :o)
už jo, už jsem se to naučila... ale zastavit už to nešlo :o))) |
19.03.2006 17:19
splasenetrubky
|
jakožto nekuřák mám teď v zimě i díky 100% zakouřeným hospodám v okolí i významně sníženou potřebu návštěv těchto zařízení, páč mě pak ty dvě-4piva vyjdou na slušný bolehlav. Dám si občas rád nějaké pivko či víno, v zimě doma třebas svařák.... něco slivovice by se taky našlo, ale ta mi vydrží tak na "sto let.". V létě toho vypiju asi jako většina trochu víc, ale moje spotřeba za měsíc jde spíše do desítek, max stovek, než tisíců :). Nějak mi to nepřijde důležité, propíjet vydělané peníze. :o)
PS: jo a taky mám rád medovinu, mam na ni dobrej zdroj a jednou za rok doplnuji zasoby :)))) |
19.03.2006 17:23
stanislav
|
mně to přijde dokonale ujetý počítat peníze, co kdo propije. :o))) to spíš jsem kdysi počítal, kolik peněz utratím za věci zbytečný, jako jídlo a tak, a měl bych to radši vrazit do píva... Ták dnes jsem projed osum piv a tak, takhle na to správnej alkoholik musí jít! |
19.03.2006 17:28
Confused Garth
|
Já chci taky zdroj na medovinu. |
19.03.2006 17:29
Hana
|
stanislav napsal(a): mně to přijde dokonale ujetý počítat peníze, co kdo propije. :o))) to spíš jsem kdysi počítal, kolik peněz utratím za věci zbytečný, jako jídlo a tak, a měl bych to radši vrazit do píva... Ták dnes jsem projed osum piv a tak, takhle na to správnej alkoholik musí jít! jo, to jsem párkrát zaslechla našeho tatínka, jak říkal Elišce: nemůžu ti koupit tatranku, mám jen na dvě piva!!!
a při mém dotazu: hele, zbylo mi posledních padesát korun - co koupíme dneska na jídlo? - zazněla odpověď: no, nic - já už si za to koupil cigarety... :o))
|
19.03.2006 17:32
Confused Garth
|
No jo, Stanislav moudře dí. My to dělali úplně stejně. |
19.03.2006 17:35
stanislav
|
že si tatínek koupil za penízky na papání cigarety! oj, to je pohnutá balada! uplně vidim ty hladový krčky v oblacích kouře ze Startek (Měrka píše startky s velkým s, kdybyste to náhodou někdo nevěděl)! |
19.03.2006 17:38
Hana
|
stanislav napsal(a): že si tatínek koupil za penízky na papání cigarety! oj, to je pohnutá balada! uplně vidim ty hladový krčky v oblacích kouře ze Startek (Měrka píše startky s velkým s, kdybyste to náhodou někdo nevěděl)! startky my mívali k obědu i večeři často (je to ještě pohnutější balada, než to vypadá... :o( |