Téma #171 |
Autor: | Repulsion |
Fórum: |
Datum publikace: | 15.03.2006 16:09 |
Počet návštěv: | 5659 |
Počet názorů: | 181 |
Kolik prochlastáte? A jak? |
Máte o tom přehled? Počítali jste to někdy? Mně to vychází na mě a mojí ženu na takových cca 1500 Kč měsíčně, což dává 750 na jednoho, ale můj podíl bude určitě vyšší. To máme 18 000 ročně. No. To není zrovna zanedbatelné. Ale život bez chlastu si tak nějak nedokážu pořádně představit.
Do hospody sice skoro nechodíme, ale večer si rádi dáme panáka. Nejraději whisky. Nejsme nároční. Stačí nám Vat 69 z Makra za cca 200 Kč. No. Já si jednou-dvakrát do roka dopřeju nějakou tu single-malt n-letou (1000 - 1500 láhev - do dražších nejdu). Ta mi ale vydrží na půl roku. Pak rád gin-tonic - hlavně v létě. Nějaké to červené víno (spíš ke slavnostním příležitostem - kupuji v cenové hladině 150-200 za sedmičku). No a samozřejmě pivo. Ale toho není moc. Už jsem řek, že do hospody moc nechodíme.
A když už jsme u toho, co cigára? Já jsem v podstatě nekuřák - jeden balíček Samsona (90 kč) mi vydrží na měsíc i déle. |
|
Počet úprav: 2, naposledy upravil(a) 'Repulsion': 15.03.2006 16:16.
Názory |
18.03.2006 12:26
stanislav
|
Shammann napsal(a): pekelný portrét (šel sis pak hrát s legem?) ty si vožralej nehraješ s Legem? nejsi divnej? |
18.03.2006 12:28
stanislav
|
jak řiká Hana: neni nad hochy z drsoně! |
18.03.2006 12:43
Hana
|
stanislav napsal(a): jak řiká Hana: neni nad hochy z drsoně! už su tu!
pozdě ale přece... já kdysi byla vedoucí uskupení Morální bahno, původně sídlem v hospodě U ševce, když ji zavřeli, tak Na Spálenci... pila jsem v podstatě cokoliv (většinou zdarma, jak my holky už tak někdy umíme... :o) kromě whisky (nejde mi přes nos) a ferneta, milovala jsem rum všech barev a vůní, i tequilu a gin, například (ve Španělsku mě naučili míchat Martini Bianco s ginem, to mi chutnalo moc)
pak jsem byla těhotná a kojící... a chutě na alkohol zcela vymizely - občas dostanu chuť na pivo, sem tam si dám víno nebo i panáka, abstinent nejsem - ale vyhovuje mi to (do peněz mi to teda neleze vůbec)
a jsem nekuřačka, takže mám prakticky vyhráno
PS: ať žijí chlapci z Drsoně!!! rozumnější bytosti neznám... |
18.03.2006 12:48
Repulsion
|
Hana napsal(a): pak jsem byla těhotná a kojící... a chutě na alkohol zcela vymizely -
To je zajímavé, mojí ženě se nic takového nestalo... |
18.03.2006 12:49
stanislav
|
nejrozumnější bytosti z celého vesmíru! |
18.03.2006 12:57
Hana
|
Repulsion napsal(a): Hana napsal(a): pak jsem byla těhotná a kojící... a chutě na alkohol zcela vymizely -
To je zajímavé, mojí ženě se nic takového nestalo... asi je to individuální... a mně selhávaly v těhotenství ledviny... i když to je blbost, co jsem teď napsala, to nemá vliv na chuťové buňky...
no, ale jsem s tím vcelku spokojená (můj příživnický a alkoholický ještěmanžel to stíhá prokouřit i propít za několik rodin, nejen za mne :o(
kdybych chlastala a kouřila ještě aj já... no, vlastně možná by mi bylo líp :o)))
stanislav napsal(a): nejrozumnější bytosti z celého vesmíru!
pravda pravdoucí, jen čekám, kdy se objeví můj ó mistr... |
18.03.2006 13:13
Hana
|
já jen avízovala dalšího do diskuse... |
18.03.2006 13:19
stanislav
|
Hana napsal(a): já jen avízovala dalšího do diskuse... ty když avízuješ, tak o tom ví skoro celá Literra. jak jen to děláš? :o) |
18.03.2006 13:25
Hana
|
stanislav napsal(a): Hana napsal(a): já jen avízovala dalšího do diskuse... ty když avízuješ, tak o tom ví skoro celá Literra. jak jen to děláš? :o) neutahuj si ze mne, jo? já mám za to, že u diskuzí to tak funguje automaticky... a ty avíza od vtipu, to nevím, snad proto žes autorem díla... a tomu to chodí dycinky, ne? nebo se mám bát nějakého svého osobního magnetizmu? když už ani nechlastám a nikdy jsem nehulila, tak aspoň nějak bejt uchýlená, jo? JÁ FAKT NEVÍM!!! (a su důvěřivá, nakukat se mi dá cokoliv, i to že neumím posílat avíza...:o) |
18.03.2006 13:29
stanislav
|
co se týká drog. mě to vyšlo vždycky děsně levně. stačilo mi párkrát si šluknout silný trávy, kterou mi někdo nabídnul a měl jsem vystaráno... kor když jsem to zapil třeba červeným vínem nebo tak... jsem děsně náchylnej psychózám, takže silnějších drog mi věru netřeba. jsem se zařekl, že si nebudu s těmahle věcma zahrávat. nějako to nejde skloubit s občanským životem. |
18.03.2006 13:31
stanislav
|
Hano, já si z tebe neutahuju, já tě obdivuju! aby bylo jasno! |
18.03.2006 13:39
Hana
|
stanislav napsal(a): Hano, já si z tebe neutahuju, já tě obdivuju! aby bylo jasno! asi jsem ti neměla prozrazovat, že su důvěřivá :o))) to mám za to!!!
k tématu: drogy se mi též vyhly, jako cigarety... možná to bylo tím že jsem od malička hrála basket - 4x týdně trénink, soboty neděle zápasy, v zimě v létě soustředění, byla fajn parta a zábava i bez berliček... jo, asi jsem měla štěstí
později jsem nějakou chvíli žila ve Španělsku, v oblasti neřesti, jak tomu místní říkali - v malé dědině byl narkoman každej druhej... zkoušeli mi nabízet, ale respektovali, že mi to nic neříká - tak jsem měla opět štěstí..(ale naučili mě na to martini s ginem a bílej rum :o) |
18.03.2006 14:32
Vích
|
Tabák je příjemnej, že zpomaluje plynutí času a otevírá vnímavost. Když kouří víc lidí, tak je to jak indiánský zasedání. |
18.03.2006 21:09
adelka
|
Nikdy nepyju za svý:o)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) |
18.03.2006 21:13
Hana
|
adelka napsal(a): Nikdy nepyju za svý:o)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) PYJ - řekla... to že řekla?! to byla ale žena....
:o)))
stanislave, moje avi :o)) |
19.03.2006 09:43
Monty
|
Repulsion napsal(a): Hana napsal(a): pak jsem byla těhotná a kojící... a chutě na alkohol zcela vymizely -
To je zajímavé, mojí ženě se nic takového nestalo... Mně se taky nic takovýho nestalo, mně se stalo něco horšího. Po letech chlastání první ligy jsem přechodila blbou chřipku a chřipkovej virus mi poškodil jednu ledvinu. Takže když piju tvrdej alkohol, je mi strašně blbě a asi 4x jsem skončila s ledvinovým záchvatem, tudíž už ho radši nepiju. Nesnesu nic, co má víc jak 30% alkoholu. Takže s mým oblíbeným chlastem - rum, vodka, tequila - je navždy konec. :o( Můžu pít jen hnusný tlamolepy typu Berensen, Baileys, Whisky Cream a tak. Což mi vůbec nechutná. :o(
|
19.03.2006 10:20
Repulsion
|
Vidíš. A mě Baileys a jeho klony (Carolans, Whisky Cream) chutnaj. Teda nemusím to často. Ale tu a tam... |
19.03.2006 10:34
Confused Garth
|
On je chlast dobrej, občas. Zrovna včera jsme o tom mluvili, my kluci, co spolu kamarádíme. On je chlast důležitej, protože nám dává podívat se na všechno z jinýho úhlu pohledu a mění naše životy. Chlast občas otevře dveře, co si lidi sami zavíraj, takže si myslím, že je dobře, že chlast je. |
19.03.2006 10:59
Repulsion
|
Ale kolik prochlastáš, mandarine? To je to, co nás zajímá! |
19.03.2006 11:50
Confused Garth
|
Repulsion napsal(a): Ale kolik prochlastáš, mandarine? To je to, co nás zajímá! Já věděl, že to napíšeš. To je různý. Já zas tolik neprochlastám, samozřejmě něco jinýho je kolik nechám v hospodách a kolik nacpu do baru, tkerý utěšeně narůstá. Pokud bych měl tedy uvažovat jenom to, co mi opravdu proteče hrdlem, tak tipuju tak litr měsíčně. Možná 1500. Průměrně. Je to těžký odhadnout. Měl jsem třeba období, kdy jsem pil jenom cuba libre. Nebo období, kdy jsem pil tekily. To jsem samozřejmě propil mnohem víc. Pak mám taky období, kdy nepiju vůbec. Ale to je vždycky maximálně několik týdnů. Jo. Takže v průměru odhaduju tak 1000-1500. Neprokouřím nic. |
(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)
|