Téma #171
Autor:Repulsion
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:15.03.2006 16:09
Počet návštěv:5657
Počet názorů:181

Kolik prochlastáte? A jak?
Máte o tom přehled? Počítali jste to někdy? Mně to vychází na mě a mojí ženu na takových  cca 1500 Kč měsíčně, což dává 750 na jednoho, ale můj podíl bude určitě vyšší. To máme 18 000 ročně. No. To není zrovna zanedbatelné. Ale život bez chlastu si tak nějak nedokážu pořádně představit.

Do hospody sice skoro nechodíme, ale večer si rádi dáme panáka. Nejraději whisky. Nejsme nároční. Stačí nám Vat 69 z Makra za cca 200 Kč. No. Já si jednou-dvakrát do roka dopřeju nějakou tu single-malt n-letou (1000 - 1500 láhev - do dražších nejdu). Ta mi ale vydrží na půl roku. Pak rád gin-tonic - hlavně v létě. Nějaké to červené víno (spíš ke slavnostním příležitostem - kupuji v cenové hladině 150-200 za sedmičku). No a samozřejmě pivo. Ale toho není moc. Už jsem řek, že do hospody moc nechodíme.

A když už jsme u toho, co cigára? Já jsem v podstatě nekuřák - jeden balíček Samsona (90 kč) mi vydrží na měsíc i déle.

Počet úprav: 2, naposledy upravil(a) 'Repulsion': 15.03.2006 16:16.

Názory
28.03.2006 21:35
Humble
To je klasická plíhalovina. Včera mě v opilství úspěšně zastoupila Pavla, já jsem teď hodný a střízlivý, a tak to má být, tak je to správně :o)
30.03.2006 18:55
pozorovatel
jsem si konečně už koupil plechovku gambrinusu
ale nedopil jsem ho

za rok rozžvýkám tak tři cigarety

ale kupuju si čokoládu
a ta vyjde kurva draze!
31.03.2006 16:22
ReWorg
Nechlastám.. ušetřím.
31.03.2006 16:41
splasenetrubky
ReWorg napsal(a):
Nechlastám.. ušetřím.
tak tomu davam * tip
31.03.2006 17:15
Hana
pozorovatel napsal(a):
ale nedopil jsem ho

ale kupuju si čokoládu
a ta vyjde kurva draze!
potvrzuju kurva draze! a navíc kromě mne chce kupodivu čokoládu i moje 5+1/2 letá dcera! (dvakrát kurva )
31.03.2006 17:21
splasenetrubky
až se

Hana napsal(a):
pozorovatel napsal(a):
ale nedopil jsem ho

ale kupuju si čokoládu
a ta vyjde kurva draze!
potvrzuju kurva draze! a navíc kromě mne chce kupodivu čokoládu i moje 5+1/2 letá dcera! (dvakrát kurva )
ufuf :)
31.03.2006 18:04
Repulsion
pozorovatel napsal(a):
ale kupuju si čokoládu
a ta vyjde kurva draze!
A jakou máte rádi čokoládu? Já nejraději hořkou 85%, a když si chci udělat opravdu dobře, koupím 99% a roztopím si ji do trošky mlíka. Tomu se pak říká orgasmus!
31.03.2006 18:09
Hana
Repulsion napsal(a):
pozorovatel napsal(a):
ale kupuju si čokoládu
a ta vyjde kurva draze!
A jakou máte rádi čokoládu? Já nejraději hořkou 85%, a když si chci udělat opravdu dobře, koupím 99% a roztopím si ji do trošky mlíka. Tomu se pak říká orgasmus!
já miluju hořkou s mandlema (i když ses teda ptal pozorovatele...) - ty grády beru taky, když na ně někde za rozumnou cenu narazím - TYHLE čokolády malá naštěstí nejí :o)) a vím tady u nás o kavárně kde mají několik skvělých druhů horké a HUSTÉ čokolády
31.03.2006 18:12
splasenetrubky
Hana napsal(a):
Repulsion napsal(a):
pozorovatel napsal(a):
ale kupuju si čokoládu
a ta vyjde kurva draze!
já miluju hořkou s mandlema (i když ses teda ptal pozorovatele...) - ty grády beru taky, když na ně někde za rozumnou cenu narazím - TYHLE čokolády malá naštěstí nejí :o)) a vím tady u nás o kavárně kde mají několik skvělých druhů horké a HUSTÉ čokolády
horkou čokoládu tu já rád :))

jeje to je nezdravé, ještěže na to jen myslím :)
31.03.2006 18:13
Repulsion
Hana napsal(a):
Pozorovatele jsem akorát citoval, ptal jsem se obou (viz množné číslo - nebo si myslíš, že klukovi vykám?). Modré z nebe také není od věci. Žeru to jako chleba, když hodně překládám a potřebuju doplňovat energii.
31.03.2006 18:16
Hana
Repulsion napsal(a):
Hana napsal(a):
Pozorovatele jsem akorát citoval, ptal jsem se obou (viz množné číslo - nebo si myslíš, že klukovi vykám?). Modré z nebe také není od věci. Žeru to jako chleba, když hodně překládám a potřebuju doplňovat energii.
já jen žertovala... já vím jak to tu chodí, přece ;o)
modré z nebe s oříškama nebo mandlema můžu furt... ale stálou jistotou mi je i čokoláda na vaření... a ještě Toblerone (některý písmenko asi patří 2x...) - teď už mívají jen mléčnou, ale bývala i hořká (a bílá ale tu nemusím vůbec)
31.03.2006 19:00
Repulsion
Hořká Toblerone je absolutně nejlepší. Svého času jsem si kupoval v cash@carry po kartónech. Dnes se dá sehnat jen tu a tam na benzínkách a docela dost stojí.
31.03.2006 19:03
Hana
Repulsion napsal(a):
Hořká Toblerone je absolutně nejlepší. Svého času jsem si kupoval v cash@carry po kartónech. Dnes se dá sehnat jen tu a tam na benzínkách a docela dost stojí.
nejsu motorista a cash@carry široko daleko žádný... už nikdy hořkou Toblerone neokusím!!!
31.03.2006 19:06
Repulsion
Hana napsal(a):
nejsu motorista a cash@carry široko daleko žádný... už nikdy hořkou Toblerone neokusím!!!
A nepřijedeš do Valmezu na Hrachovku? To bych ji měl pro Tebe připravenou na uvítanou...
31.03.2006 19:14
Hana
Repulsion napsal(a):
Hana napsal(a):
A nepřijedeš do Valmezu na Hrachovku? To bych ji měl pro Tebe připravenou na uvítanou...
Repulsion napsal(a):
Hana napsal(a):
nevím co a kdy Hrachovka je... třeba bych přijela
31.03.2006 19:18
Hana
a moje spotřeba čokolády je obrovská :o))
31.03.2006 20:01
Repulsion
Hana napsal(a):
Pro spřízněné duše mám ještě toto oznámení:

Napište si do kalendáře datum 27.-30.7. 2006 - bude srazík, bude Hrachovka, bude barbecue, bude pohoda. Více informací o bigbítu najdete na stránkách www.hrachovka.com
Zatím to vypadá na následující skupiny:

J.A.R., Sunshine, Mig 21, No Name (SK), Hudba Praha, Peha (SK), BSP, -123 min., Vypsaná Fixa, Gaia Mesiah, Blue Effect, Kurtizány z 25. Avenue, Ohm Square, Jablkoň, Vlasta Redl & Každý Den Jinak, Moimir Papalescu & The Nihilists, Anna K., Visací Zámek, Švihadlo, Jiří Schmitzer, Hm.., Skyline, Michal Pavlíček & One Season Band, Cocotte Minute, 100°C, Monika Načeva, Už Jsme Doma, Longital (SK), Znouzectnost, Roe-deer, Southpaw, Post-it, Khoiba, Burma Jones, Jaksi Taksi, FruFru, Abraxas, UDG, Lety Mimo, Al-Yaman, Hypnotix, Echt!, Eggnoise, Vilém Čok, Robson, Gang Ala Basta

(to vypadá dost slušně, ne?)

Speciální upoutávku včas zveřejním.
31.03.2006 20:04
Hana
Repulsion napsal(a):
Hana napsal(a):

Napište si do kalendáře datum 27.-30.7. 2006 - bude srazík, bude Hrachovka, bude barbecue, bude pohoda. Více informací o bigbítu najdete na stránkách www.hrachovka.com

J.A.R., Sunshine, Mig 21, No Name (SK), Hudba Praha, Peha (SK), BSP, -123 min., Vypsaná Fixa, Gaia Mesiah, Blue Effect, Kurtizány z 25. Avenue, Ohm Square, Jablkoň, Vlasta Redl & Každý Den Jinak, Moimir Papalescu & The Nihilists, Anna K., Visací Zámek, Švihadlo, Jiří Schmitzer, Hm.., Skyline, Michal Pavlíček & One Season Band, Cocotte Minute, 100°C, Monika Načeva, Už Jsme Doma, Longital (SK), Znouzectnost, Roe-deer, Southpaw, Post-it, Khoiba, Burma Jones, Jaksi Taksi, FruFru, Abraxas, UDG, Lety Mimo, Al-Yaman, Hypnotix, Echt!, Eggnoise, Vilém Čok, Robson, Gang Ala Basta

to vypadá přímo skvěle!!! a čekat na hořkou Toblerone do července - to se vyplatí!!!
31.03.2006 20:09
splasenetrubky
Repulsion napsal(a):
Hana napsal(a):

více než slušné obsazení, praskly by mi bubínky, slyšet to vše co bych rád :))) jj.......Schmitzer je gut :))
31.03.2006 20:28
Monty
Obsazení skvělý, že bych pouvažovala?
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)