Názory |
25.03.2006 02:56
Emmet_RAY
|
ha, nesjsem Čech, asi ;-)
aneb ja to říkám já:
1. Co takhkle večer někam zajít, zítra brzo vstávám, tak třeba jen na tři na čtyři piva a když se nám bude dobře sedět, tak se podle toho zařídíme?
2. Kam mne to nesete?
3. Jdem na vyprošťováčka? |
25.03.2006 03:00
stanislav
|
ty nejsi Čech, ani Evropan, ani Pozemšťan, ty jsi ufoun, Emmete... tak se nediv... |
25.03.2006 03:11
Emmet_RAY
|
šak misto v lodi tam pro tebe máme, až bude čas nějkam přelítnout |
25.03.2006 03:13
Humble
|
alkohol jest metlou lidstva :o) |
25.03.2006 03:14
stanislav
|
já se vesmírných dálav bojim... http://www.husitstvi.cz/husite-v-pisnich.php
hele, tohle si něco pust, jsem to omylem dneska našel a děsně se u toho bavim... to jsou taky samý marťani, prekabátěný za nacionalisty.... |
25.03.2006 03:17
Emmet_RAY
|
děsivý toť odkaz nechám si na neděli, neboť dnes jsem značně citově rozhozen, a proto dopiji posledního lahváče Kozel jedenáctky a půjdu spát, ráno mne čeká jakási jízda autem, tak ať mám smysly a nezajedu zbytečně nějaké sluníčko u cesty
brou |
25.03.2006 07:56
Confused Garth
|
1. já panáky dneska pít nebudu 2. dobře že tady zavíraj v jedenáct, zítra jdu do práce 3. celý to chlastání je v pohodě, dokud na někoho nepřijde "nápad" |
25.03.2006 12:57
masáček
|
účet za poslední měsíc
1 láhev cachaci
1 lahev whisky (možná s basou 7up, aby to bylo stylové, neb se jmenuju Jindra)
5 piv a
37 lahví vína
možná že to není moje vina
možná mého sklepa
|
25.03.2006 12:58
Vích
|
Stando, proč chodit okolo horký kaše, je to hnus. |
25.03.2006 12:59
masáček
|
jestli ty vole dobře počítám něco přes 4 litry |
25.03.2006 16:23
stanislav
|
Vích napsal(a): Stando, proč chodit okolo horký kaše, je to hnus. já z toho byl taky docela hodně udivenej. když jsem na to narazil. |
28.03.2006 12:19
henadi
|
jasny:)))
Dopiju a jdu, zejtra musím do práce...:)
to znáááme
takže za časů mého skoro již bývalého manžela to bylo okolo tří tisíc za měsíc, poněvadž nic jinýho nehodlal dělat...aneb za kulturou ženušku nevytáh, tak co dělat sama doma...
:)
a to je jeden pripad jak se lehce stat alkoholikem:))
|
28.03.2006 17:30
Humble
|
Tenhle měsíc můžu zodpovědně prohlásit: všechno. Vypadá to, že do výplaty budeme o chlebu a vodě, pokud ovšem zbude na chleba :o) |
28.03.2006 20:14
stanislav
|
Humble napsal(a): Tenhle měsíc můžu zodpovědně prohlásit: všechno. Vypadá to, že do výplaty budeme o chlebu a vodě, pokud ovšem zbude na chleba :o) všecičko probumbal!!! Junák s jiskrou v oku! Sokolík jasný! Bohatýr - ten náš Humblík.
a co středa? Pod lípami u Letné s gédém. Přídeš? Doprobumbat zbylé grošíky? Nebo si to střihnout na sekyrku? |
28.03.2006 20:29
stanislav
|
Urvisu napsal(a): Jaká středa? zejtřejší. v půl sedmý Pod lípami. v tý ulici co je Ztracenej ráj. Lukáš tam bude a jistý gd, který je velmi rozšafná figurka. se stav. |
28.03.2006 20:30
stanislav
|
Lukáš rovná se Luk Malér. |
28.03.2006 21:06
Humble
|
stanislav napsal(a): a co středa? Pod lípami u Letné s gédém. Přídeš? Doprobumbat zbylé grošíky? Nebo si to střihnout na sekyrku? Bohužel to moc nevidím, neb jsem dnes zůstal churav doma, zítra se sice hodlám zapojit do pracovního procesu, hospod se ale nejspíše ještě zaleknu. |
28.03.2006 21:19
Monty
|
Humble napsal(a): stanislav napsal(a): a co středa? Pod lípami u Letné s gédém. Přídeš? Doprobumbat zbylé grošíky? Nebo si to střihnout na sekyrku? Bohužel to moc nevidím, neb jsem dnes zůstal churav doma, zítra se sice hodlám zapojit do pracovního procesu, hospod se ale nejspíše ještě zaleknu. Sakra, to jsem měla vědět dřív, byla jsem dneska na Opatově, mohla jsem ti přijít pofoukat na bolístku, pohladit po čele... jako toho mravenečka... :o) |
28.03.2006 21:27
Humble
|
Monty: Myslíš toho z té básničky? :o)
Nalámal se mraveneček, ví to všichni z obory,
když se vracel z odpolední, našel flašku od Cory,
potácí se po pěšině a příšerně falešně,
ale zato s gustem zpívá "Čerešničky, čerešně ..."
Nepřemejšlí, co se stane, až se domů navrátí,
neb’ mravenci, jak je známo, nebývají ženatí,
potácí se po pěšině vyšlapanou cestičkou,
malinkatej mraveneček s takhle velkou opičkou.
Nalámal se mraveneček, ví to celá obora,
vidíte, a hned tu máme z mravenečka notora,
opustil své pracoviště, aby měl blíž ke sklence,
pak ho přejel parní válec na silnici do Bzence. |
28.03.2006 21:30
Monty
|
Tuhle verzi neznám. Já myslela toho abstinenta, co se polámal pravděpodobně při práci v lese... nejspíš chtěl uzvednout něco, co už se mu nevešlo do limitu... sice by s ním nebyla taková sranda, ale zas by ho člověk mohl účinněji litovat. Opilce já totiž ze zásady nelituju. :o))) |