Názory |
07.02.2006 09:19
Wuzzy
|
Já si myslim, že to je úplně tuctová písnička. |
07.02.2006 10:47
Confused Garth
|
Já myslím, že je to písnička úplně na piču. |
07.02.2006 11:13
Barbar_Cohen
|
jo je to písniška úplně na píču ale tady nejde o písničku, ne? |
07.02.2006 11:32
Confused Garth
|
Barbar_Cohen napsal(a): jo je to písniška úplně na píču ale tady nejde o písničku, ne? A o co..? |
07.02.2006 11:38
Barbar_Cohen
|
jde o to co se tam zpívá, písnička může stát za hovno jde jen o ty slova a o to jestli někdo má jinej názor? Jde o to co kdo čeká od života a tak..... Jinak můj názor na život se stěmi slovy docela ztotožňuje |
07.02.2006 12:23
stanislav
|
Confused Garth napsal(a): Já myslím, že je to písnička úplně na piču. svatá slova!
tato písnička ve mně vyvolala radost, že ji neslyšim. kdybych ji slyšel, asi by mi to náladu nezvedlo.
já od života čekám, že k stáru budu moudrej. bylo by to fajn. lepší než bejt nervózní nasranej stařík. ovšem obávám se, že se mi to může přihodit.
mimochodem mě děsně sejří, že se na klávesnici v práci z ničehožnic místo z píše y, i když to je jakože CS jazyk. co s tim? jsem naučenej to ťukat jako dycky dole ypsilon a vono tam je zet. kurňa. to je ještě horší než tenhle song. |
07.02.2006 12:26
Confused Garth
|
Je to ta ikona v pravo dole na tý liště, musíš tam dát v nastavení klávesnice qwerty. Mně se to taky občas změní a vůbec nevím proč.
Jinak mně ta písnička taky udělala stejnou radost, totiž že ji neslyším. Jaký budu stařík netuším, možná že žádný. Nebo budu moudrý stařec z Repulsionova Setkání s moudrým starcem. |
07.02.2006 12:30
stanislav
|
Confused Garth napsal(a): Je to ta ikona v pravo dole na tý liště, musíš tam dát v nastavení klávesnice qwerty. Mně se to taky občas změní a vůbec nevím proč. Jinak mně ta písnička taky udělala stejnou radost, totiž že ji neslyším. Jaký budu stařík netuším, možná že žádný. Nebo budu moudrý stařec z Repulsionova Setkání s moudrým starcem. qwerty jsem tam zkoušel dát. a vono nic. jsem asi na tyhle věci děsně levej. |
07.02.2006 12:33
Confused Garth
|
musíš být kurzorem tam kde píšeš. potom klikneš na tu ikonu a změníš to na qwerty. Když jsi kurzorem jinde, změní se Ti to zpátky. Je to strašně záludný, možná záludnější než gepard a než ta písnička. |
07.02.2006 12:47
stanislav
|
nějak to nekapíruju. jsem to přepnul i několikrát a vono furt to píše z a y obráceně. i když ostatní písmenka (s háčkama třeba) ready. je to nad mý chápání zase. stejně jako když se tady nerozběh internet, jsem to koumal všemožně a pak přišel nějakej chlapík a ve chvilce to měl, něco utrousil o nastavení proxy a bylo. jsem hroznej levák. |
07.02.2006 12:47
Monty
|
To je snad písnička z nějakýho muzikálu, ne? Taková stupa... taky jsem ráda, že jí neslyším.
A od života nečekám vcelku nic, akorát doufám, že jestli už budu stařenka, tak se nebudu posírat v obchodě jako ta paní minulej tejden, ani nebudu co dvě minuty směšně poskakovat jako při elektrošocích za vozíkem, jako ten starej chlap dneska v Bille.
Doufám, že budu mít ještě dost sil se sama zabít, kdyby se mi něco takovýho mělo nedej Bože přihodit. |
12.02.2006 17:11
Luciasek
|
Ja osobne si myslim,ze to neni pravda,je pravda,ze clovek nemuze nosit jen cervene bryle,ale nemuze taky zit jen v tom,ze bude cekat na klam a na bolest-to by jsme se z toho vsichni zblaznili....... |
17.02.2006 11:14
Vích
|
Vůbec mě nenapadá nějaká ještě horší písnička než tahle |
17.02.2006 11:21
Barbar_Cohen
|
Vích napsal(a): Vůbec mě nenapadá nějaká ještě horší písnička než tahle Mě jo, nebyls nikdy na diskotéce? Tam je jedna hrozná muzika za druhou, nesnášim disko..... |
17.02.2006 11:30
Vích
|
No disko je taky soda, ale já myslel nějakou ve stylu:
Umřela máma,
umřel i táta,
pak děti,
a vrána kráká
asi by se našlo něco od Karla Jaromíra nebo od Bezruče, jasně! Bezruč! plakala Marička Magdonová.. |
17.02.2006 11:38
Barbar_Cohen
|
Vích napsal(a): No disko je taky soda, ale já myslel nějakou ve stylu:
Umřela máma,
umřel i táta,
pak děti,
a vrána kráká
asi by se našlo něco od Karla Jaromíra nebo od Bezruče, jasně! Bezruč! plakala Marička Magdonová.. mno, nevím co je horší, já bych sázel na disko, například když jsem byl jednou na pouti a ze všech stran tam do mě hučala ta hrozná muzika, myslel jsem že se zblázním.... |
19.02.2006 14:44
Monty
|
Vích napsal(a): Vůbec mě nenapadá nějaká ještě horší písnička než tahle Kecy, a co třeba:
Jsi moje máma, moje máma
kterou já mám nade vše rád
jsi jak kouzelná víla
co mi dává
chuť se smát? |
19.02.2006 14:47
stanislav
|
nebo ta z toho autobusu, jak ji zpívá Bek. o té škodověnce... jak voní benzínem... |
19.02.2006 14:53
Monty
|
stanislav napsal(a): nebo ta z toho autobusu, jak ji zpívá Bek. o té škodověnce... jak voní benzínem... Myslíš tuhle?
Sedí motýl na patníku, odpočívá si,
žádný vítr, milé slunko, krásné počasí
náhle ho to sfoukne dolù s velkým rámusem
a jenom ta píseň zbyla za autobusem:
Ta bílá dálka to je láska má
já jedu k ní a ona vstříc mi běží
náš cit má miliony HP
mezi námi všechno klape
v rytmu jediném
-ona mi voní benzínem!
Dálka je píseň kterou mám tak rád
má tisíc slok, má tisíc kilometrù
na plný plyn ji motor zpívá
ona ve mně rozehřívá - srdce mé,
na velký výkon stavěné!
I kdybych měl maharadžu vozit na slonu
na tom vzácném - na bílém - o velkém výkonu
a kdybych i dvacet perel za tùru měl brát
- odmítl bych, vždyť já mám svou škodověnku rád!
Ta bílá dálka to je láska má
já jedu k ní a ona vstříc mi běží
náš cit má miliony HP
mezi námi všechno klape
v rytmu jediném
-ona mi voní benzínem!
Dálka je píseň kterou mám tak rád
má tisíc slok, má tisíc kilometrù
na plný plyn ji motor zpívá
ona ve mně rozehřívá - srdce mé,
na velký výkon stavěné!
|
19.02.2006 14:57
stanislav
|
to je ona. nejlepší je ta pasáž se slonem. a srdce na velký výkon stavěné. ho vidim, jak u toho má tu pusu od ucha k uchu, ten trumpeta. :o) |