Názory |
31.01.2006 22:48
Monty
|
Aki napsal(a): Monty napsal(a): Týýýýý vogo!!!!!!!!!!!!!!! už víš, proč mi říkaj barbar? :o)) Eh, minimálně tuším. :o))) |
31.01.2006 22:53
stanislav
|
barbar je proto, že šlape koženejma botkama po novym koberci! |
03.02.2006 00:45
Black_Orpheus
|
je to houby barbar .... nemá chlupatý tělo ... to my mlíčňáci z anorektické Olomouce ... jsme teda zarostlí víc ... :)
no každobádně na nohách teda stopro ... jsem někde četl že je to sexy tak si neholim nohy |
03.02.2006 08:57
Lady Manon
|
ještě aby sis holil nohy, nleků, to by vypadalo příšerně! :)
|
03.02.2006 09:07
MaEcK
|
Jó, jó. Chlupatá, anorektická Olomouc. Na tu nějakej barbar v kůžích nemá : ) |
03.02.2006 14:29
Barbar_Cohen
|
hmmm |
04.02.2006 19:10
MaEcK
|
A to je vše? |
08.02.2006 08:19
thurandot
|
Barbar_Cohen napsal(a): thurandot napsal(a): Barbar_Cohen napsal(a): heh, každej jednou umře, a doufám že já umřu brzo... aha...to sa tu tak nudis? Nuda není to správné slovo, jen mě štve ten stereotyp, ráno vstát, jít do školy, pak ze školy domů... A co bude pak? Začnu pracovat, ráno vstanu, půjdu do práce, večer půjdu z práce.... Co tohle je? Beatníci to řešili podle svýho, ti měli svobodu, když chtěli vzali batoh a vyrazili po státech... ale dá se to vůbec udělat ještě dnes? Protože jestli jo, tak sbohem Česká Republiko, já jdu pryč.... Tam kam se mi bude chtít, budu dělat co se mi bude chtít, ale to jsou jen sny.... Nic z toho člověk nemá jistý, jediná jistota v životě je smrt.... tak ked raz pojdes zo skoly, skus ist po opacnej strane chodniku...a uz to bude o niecom inom...alebo to fakt nemas co robit ine...napr ked sa das na nejaky kruzok...v podstate dalsia vec do stereotype sa zda...ale zazijes tolko noveho..a dokonca budes aj cestovat...a ak by Ti stacilo, kludne skoc na Slovensko...na zaciatok, by to mohlo stacit... |
08.02.2006 08:20
thurandot
|
www.vargar.sk to len tak pre zaujimavost... a mozno najdeme dalsiu spolocnu temu:} Historicky serm to je vecicka:} |
08.02.2006 08:21
thurandot
|
Black_Orpheus napsal(a): já zase kosmonautem .... Ok ak zozenies daku raketu rada sa pridam...aspon na par dni si oddychnut od sveta...a tak... |
08.02.2006 08:22
thurandot
|
a smrt je v pohode...uplne pohodacka...ale naco ju zbytocne privolavat...aj tak ma dost prace... |