Názory |
20.01.2006 22:13
Raimund Jezu
|
Postupně se přikláním od snů o budoucím povolání k představám o svém posmrtném převtělení.Pokud to tak bude, chtěl bych být pěkně malovaným koštýřem. |
20.01.2006 22:18
Lady Manon
|
hm :) co budeš koštovat? |
21.01.2006 00:21
Wopi
|
jednou budu mrtvolou |
21.01.2006 00:22
Lady Manon
|
Wopi napsal(a): jednou budu mrtvolou no jooo, ale ještě předtím? :) |
21.01.2006 11:43
stanislav
|
spíš vím, čím nebudu. :o)) a čím budu? asi to samý jako teď, akorát starší a víc se belhající... a s tou mrtvolou je to taky více než méně pravděpodobný... :o) |
21.01.2006 18:02
Raimund Jezu
|
Wopi napsal(a): jednou budu mrtvolou A co když šlápneš na minu? |
21.01.2006 20:30
bříza
|
až já budu velký
bude ze mě selký
až já budu starý
osedlám si máry
až já budu nemohoucí
polezou mi na xicht broucí
až já budu vševědoucí
budu vejrat do tmy tmoucí
až já budu moudrost sama
vynesu se s odpadkama
až já budu alergický
půjdu chlastat, jako vždycký
jestli já budu dítě mít
zjistím že jsem hermafrodit
s rodinou a s prací budu
jako všichni třískat nudu
až budu mít vlastní život
odpojím kyslíku přívod
až budu mít mozek v hlavě
přežiju svůj život hravě
|
22.01.2006 03:30
Black_Orpheus
|
bříza napsal(a): až já budu velký
bude ze mě selký
až já budu starý
osedlám si máry
až já budu nemohoucí
polezou mi na xicht broucí
až já budu vševědoucí
budu vejrat do tmy tmoucí
až já budu moudrost sama
vynesu se s odpadkama
až já budu alergický
půjdu chlastat, jako vždycký
jestli já budu dítě mít
zjistím že jsem hermafrodit
s rodinou a s prací budu
jako všichni třískat nudu
až budu mít vlastní život
odpojím kyslíku přívod
až budu mít mozek v hlavě
přežiju svůj život hravě no nevim |
22.01.2006 03:30
Black_Orpheus
|
už jako malý kluk jsem chtěl být důchodcem |
22.01.2006 10:59
Monty
|
K bodu 1)
Od 21 roku života člověk obvykle již neroste. Ke stáru se naopak zmenšuje. Takže otázka by správně měla znít - až budete menší.
Již nikdy nebudu mít víc než současných 170 cm, leda by mne někdo zkusmo natáhl na skřipec, což ovšem nepředpokládám.
K bodu 2)
Staří lidé jsou prakticky všichni penzisti.
Dokonce i Karel Gott
zažádal si o důchod.
Vím ovšem jistě, že až budu staří jako Karel Gott, NEPOŘÍDÍM si dítě s partnerem mladším o 37 let. To je jedna z mála jistot, kterou mám.
K bodu 3)
Lze býti toliko "vši vedoucí". Event. "VŠE vedoucí". Vševědoucí je jen jeden a jest to Pán Bůh. Ač jsem psychotik, nikdy jsem se o sobě nedomnívala, že jsem Vševědoucí a Bůh dá, že ani v budoucnu nebudu. Rovněž tak nebudu žádným vedoucím na VŠE (vysoká škola ekonomická).
K bodu 4)
Modrým se člověk může stát buďto vstupem do ODS nebo smrtí. Vzhledem k tomu, že můj skorošvagr chce kandidovat za ODS a láká všechny své známé ke vstupu, dovedu si docela dobře představit, co bych dělala, kdybych zmodrala tímto způsobem. Podpořila bych jeho kandidaturu a po volbách zase odmodrala. Po smrti je to ještě snazší, to už člověk nedělá nic, jen tam tak leží a hnije si.
K bodu 5)
Alergická jsem zatím jen na pyly, mastek, jednosložková ATB a ještě pár dalších léčiv. Alergii na zábavné televizní pořady nepočítám, té se lze zbavit nezapínáním televize, což činím. Při alergii na všechno předpokládám nastane smrt, neboť alergie na všechno znemožňuje existenci jako takovou. Tzn. budu-li někdy alergická na všechno, bude to tak krátce, že se nad tím ani nestačím zamyslet.
K bodu 6)
Když má člověk dítě, stará se o něj. Myslím, že je to vcelku všeobecný jev. Další varianta je svěřit je do ústavní péče.
K bodu 7)
Rodinu má člověk od narození, není-li nalezenec, skončivší v ústavní péči. Práce je nejkrajnější zoufalý způsob, jak si opatřit peníze.
K bodu 8)
Alternativa k vlastnímu životu je nevlastní život?
Mám nevlastní sestru a nevlastního bratra. Život mám zatím pouze vlastní.
K bodu 9)
S přihlédnutím k faktu, že anencefalické děti obvykle moc dlouho nepřežívají a transplantace mozku se zatím (nepříliš úspěšně) zkouší toliko na šimpanzech, troufám si tvrdit, že vlastní mozek mám již řadu let.
Pokud jde o mytí, snažím se ho udržovat tak zaneřáděný myšlenkami, jak to jen lze a pevně doufám, že mne toho zbaví max. totální senilita v takových 120ti letech.
|
22.01.2006 11:03
stanislav
|
do ODS se nedoporučuje vstupovat, i kdyby Sýkorka kandidoval na prezidenta za ně třeba. být v jakékoliv straně je eklhaft a ke všemu ještě mezi modrejma ptákama, fuj tajbl.... |
22.01.2006 11:05
Monty
|
stanislav napsal(a): do ODS se nedoporučuje vstupovat, i kdyby Sýkorka kandidoval na prezidenta za ně třeba. být v jakékoliv straně je eklhaft a ke všemu ještě mezi modrejma ptákama, fuj tajbl.... Ty bys nechtěl mít šváru prezidentem? :o)))
Víš, kam všude by ses mohl podívat za státní peníze? Prezident je samá státní návštěva! :o) |
22.01.2006 11:07
stanislav
|
ať si je třeba dalajlámou, ale ať nevnáší politické hrátky a šarvátky do našich rodinných řad... si tak myslim. přeci ví, že jsem levičák. |
22.01.2006 11:12
Monty
|
stanislav napsal(a): ať si je třeba dalajlámou, ale ať nevnáší politické hrátky a šarvátky do našich rodinných řad... si tak myslim. přeci ví, že jsem levičák. Jo, jasně. Ostatně moje máti je taky levičák, ale z jeho pravicové bodrosti sere Maggi v kostkách... :o) |
22.01.2006 11:14
stanislav
|
von je bodrej tak jaksi napříč celym politickym spektrem, mi tak příde... hihi |
23.01.2006 17:21
Jeannetka
|
já budu mrak.jenom ten malej, a jenom v létě samozřejmě. |
23.01.2006 18:15
Lady Manon
|
Jeannetka napsal(a): já budu mrak.jenom ten malej, a jenom v létě samozřejmě. WOW! se třeba potkáme :) já budu totiž motýl...a nebo dítě .) |
24.01.2006 20:50
MaEcK
|
Tož já budu krmení pro červiky. Už se na to móóóóc těšim. |
24.01.2006 20:57
Lady Manon
|
proč pro červíky? proč ne třeba pro žirafy? |
24.01.2006 21:04
MaEcK
|
Žirafi většinou nežerou zhnilý maso, zakopaný v zemi (i když takhle se už nepohřbívá) |