Názory |
20.07.2005 12:51
Hana B
|
kuku, to je ale diskuze, radej pryc |
20.07.2005 12:52
karel_letoun
|
No to je zase chytrejch keců, já čumim.
A od samejch chytrejch lidí.
Když se někomu na Liteře nelíbí tak ať sem neleze.
Mě se tu líbí a proto sem chodím.
A chodit budu.
A ať hlavně zase někdo nevymejšlí, jak se tu chovat, co a jak psát, co nedělat a co a jak nepsat.
|
20.07.2005 12:52
Humble
|
Pišta_Hufnágl napsal(a): Hmmm. Chlapci nikdy nebyli na JNS, což? :)))))))))) Na JNS byl nejlepší Astřin klub Kotelna :o)
Pavla ovšem velmi postrádá Klub ctitelů Cirilly, jehož jsem byl jedním z členů :o))) |
20.07.2005 13:04
stanislav
|
karel_letoun napsal(a): No to je zase chytrejch keců, já čumim.
A od samejch chytrejch lidí.
Když se někomu na Liteře nelíbí tak ať sem neleze.
Mě se tu líbí a proto sem chodím.
A chodit budu.
A ať hlavně zase někdo nevymejšlí, jak se tu chovat, co a jak psát, co nedělat a co a jak nepsat. zlatý slova, Karle! jsi fakt největší zdejší celebrita, aspoň pro mě. |
20.07.2005 13:19
Pišta_Hufnágl
|
Tak nějak se Pavle nedivím... :) Připoj se tedy k mému lobbingu za zavedení klubů zde! |
20.07.2005 13:37
Humble
|
Kluby se tu už řešily. Ze začátku tu ovšem bylo nařčení ze strany správce JNS, že jsme kopií JNS, že jsme ukradli zdrojový kód atd. Jsou věci, které jinak nevymyslíš, tak alespoň byla snaha udělat jinak věci, které udělat jdou. Vznikly tedy archívy, které by mohly kluby víceméně nahrazovat, a mají současně dvě funkce:
1) můžeš si udělat kolekci textů, které Tě zaujaly
2) můžeš se přihlásit k odběru avíz z jiného archívu (když ten dotyčný zařadí něco do svého archívu, dostaneš avízo)
Jenomže se to jmenuje "archív", což evokuje zatuchlou komoru s haldou tiskovin, nikoli "klub", což evokuje živoucí pospolitost, tak zůstalo u bodu 1) a ohledně 2) je to vcelku mrtvé. |
20.07.2005 13:49
Pišta_Hufnágl
|
Vem čert zatuchlý dojem, ale když založím archiv já, brácha do něj nic nepřidá, nefunguje "členství"..... Prostě na JNS bych zvysoka prděl. Nikdo tě nemůže přece prudit, když se rozhodneš vyrobit si kolo, a uděláš ho kulatý...... |
20.07.2005 14:13
Humble
|
Pišta: No vida, to mě nenapadlo a máš pravdu. Realizace by neměla být problém, jelikož tzv. veřejné archívy tohle umějí, mohly by se do archívů přidat třeba "klubové archívy" nebo "kluby" a bylo by to. Zkusím to nadhodit, kdyby se to chytlo, rozhodně by to tu ožilo a rozfoukalo metan :o) |
20.07.2005 14:16
Merle
|
pišta: sice nemůže, ale stejně prudí |
20.07.2005 14:23
Pišta_Hufnágl
|
Merle: Já si zvyknul za dva měsíce. Tys to nedokázal za dva roky :)))))))))) |
20.07.2005 14:33
stanislav
|
klub je hezká věc, ale krapátko i nadbytečná, od čeho jsou zprávy, avíza, oblíbení autoři, ty archivy a poznámky a podobně, sdružovat se je lepší neorganizovaně, dle mého...
ale klub psychotiků bych asi v žádném případě neodmítnul a vlez do něj mezi prvníma...
a jestli to je na písmáku, tak to přeci vůbec nevadí, dyť Lyrda by pindal, i kdyby to tady všecko bylo přesně naopak než na písmáku... |
20.07.2005 14:34
Merle
|
pišta: tak tebe prudil, že kopíruješ písmáka? no, zvládnuls to fakt rychle :) |
20.07.2005 14:35
Humble
|
Klub uživatelů kapalného ethanolu by možná taky nebyl od věci :o) |
20.07.2005 14:58
Pišta_Hufnágl
|
Merle: Já byl dokonce obviněn, že jsem obšlehnul písmáka, a spolupracoval na vývoji Artelieru. Byť vrcholem mého programátorského umění je vložit obrázek... :) |
20.07.2005 15:05
Merle
|
pišta: mezi být obviněn a být dva roky průběžně pruzen vidím trochu rozdíl, ale budiž
faktem je, že nemáme v úmyslu kopírovat písmáka. sice v radě už zazněl názor, že by se mělo cosi jako kluby, kroužky, společenstva vytvořit - ale zatím to tak nevypadá. |
20.07.2005 15:09
Humble
|
Merle: Něco takového tu ale už v podstatě vytvořeno je - veřejné archívy. Kdyby se jen recykloval kód, přidala se k tomu klubová diskuse (což by se mohlo přidat ke všem archívům) a přifařilo jako další položka k archívům, bylo by to v pohodě. Co si o tom myslíš? :o) |
20.07.2005 15:22
Merle
|
humble: klub jako opravdu klub by toho chtěl trochu víc (včetně pořádný analýzy). založit si vlastní diskuzi nikdo nikomu nebrání v diskuzích, ale až na pár pokeců a letní flirt se k tomu nikdo nemá... |
20.07.2005 15:27
Pišta_Hufnágl
|
Merle: No těžko ohledně tohoto můžu být pruzen soustavně, když tomu skutečně nerozumím ani za mák... :) Ale také si užívám svoje, neboj.
Myšlenka rekonstrukce archivů mi přijde zajímavá - podle mého by stačilo zavést funci registrace více nicků k jednomu archivu, provázat avíza, a bylo by splněno. |
20.07.2005 15:29
Humble
|
Pišta: No dyk tohle už funguje u veřejných archívů - akorát že to jsou takové ty zlaté fondy, nápovědy apod., které zakládají pouze admini. Tak, jak to navrhuješ, je to jenom o položce v menu a přístupových právech pro všechny :o) |
21.07.2005 20:18
Big_George
|
Je fakt, že kluby ve smyslu prostoru, kde se podbně prdlí "členové" mohou věnovat intenzivně svým úchylkám. tu docela chyběj - se slzou v oku vzpomíném zejména na klub divnovědců - ostatně na kožním taky nebylo špatně.... |