Názory |
19.07.2005 19:06
Dort
|
No tak jsme se zasmali a zase se muzem vratit k prdum, ny? |
19.07.2005 19:08
Humble
|
Správně. Myslíš, že ony Literrární plyny lze sirkou uvést do stavu hoření? :o) |
19.07.2005 22:13
waldekke
|
ano. W. |
19.07.2005 22:52
Humble
|
Tak ty prdy odpálíme a bude po problému :o) |
19.07.2005 22:54
hunk
|
Ne. Nejsou hořlavé. Stejně jako lejno hořlavé je a průjem nikoliv, tak i větry na Liteře neobsahují dostatek metanu, aby hořely - jen samé dusivé oxidy. |
19.07.2005 23:17
stanislav
|
a co takhle si říct, že Literra je O.K.?
jako prostor pro amatéry a jejich vzájemné virtuální styky je to tu docela ready.
plakat furt nad úrovní příspěvků je nesmysl, ani jejich četnost není nějaká děsivá, a kdo si chce zakritizovat, tak mu zas tak moc v cestě nestojí...
když někomu vaděj deníčkovitý zápisky, nemusí to vůbec číst...
to, že se tu lidi a jejich psaní moc nevyvíjí, za takovou pohromu nepovažuju, jde to brát z druhé strany tak, že už někteří zdejší psavci prostě mají svou tvář a neexperimentují s něčím, co je jim cizí... |
19.07.2005 23:20
Humble
|
zdravím první vlašťofku :o))) |
19.07.2005 23:25
stanislav
|
bacha ale, já jsem znám svým nikdy ničím neopodstatněným optimismem... hihihi... už mě z toho kolikrát léčili... |
19.07.2005 23:28
Humble
|
stanislav napsal(a): bacha ale, já jsem znám svým nikdy ničím neopodstatněným optimismem... hihihi... už mě z toho kolikrát léčili... A dyk mně se tady taky líbí, i když si občas sem tam nad něčím zanadávám :o) |
20.07.2005 07:41
Pišta_Hufnágl
|
Hmmm. Chlapci nikdy nebyli na JNS, což? :)))))))))) |
20.07.2005 09:17
Merle
|
hunk: speciálně pro tebe jsem ten překlep opravil :)
uč se a jednou to všechno pochopíš |
20.07.2005 12:51
Hana B
|
kuku, to je ale diskuze, radej pryc |
20.07.2005 12:52
karel_letoun
|
No to je zase chytrejch keců, já čumim.
A od samejch chytrejch lidí.
Když se někomu na Liteře nelíbí tak ať sem neleze.
Mě se tu líbí a proto sem chodím.
A chodit budu.
A ať hlavně zase někdo nevymejšlí, jak se tu chovat, co a jak psát, co nedělat a co a jak nepsat.
|
20.07.2005 12:52
Humble
|
Pišta_Hufnágl napsal(a): Hmmm. Chlapci nikdy nebyli na JNS, což? :)))))))))) Na JNS byl nejlepší Astřin klub Kotelna :o)
Pavla ovšem velmi postrádá Klub ctitelů Cirilly, jehož jsem byl jedním z členů :o))) |
20.07.2005 13:04
stanislav
|
karel_letoun napsal(a): No to je zase chytrejch keců, já čumim.
A od samejch chytrejch lidí.
Když se někomu na Liteře nelíbí tak ať sem neleze.
Mě se tu líbí a proto sem chodím.
A chodit budu.
A ať hlavně zase někdo nevymejšlí, jak se tu chovat, co a jak psát, co nedělat a co a jak nepsat. zlatý slova, Karle! jsi fakt největší zdejší celebrita, aspoň pro mě. |
20.07.2005 13:19
Pišta_Hufnágl
|
Tak nějak se Pavle nedivím... :) Připoj se tedy k mému lobbingu za zavedení klubů zde! |
20.07.2005 13:37
Humble
|
Kluby se tu už řešily. Ze začátku tu ovšem bylo nařčení ze strany správce JNS, že jsme kopií JNS, že jsme ukradli zdrojový kód atd. Jsou věci, které jinak nevymyslíš, tak alespoň byla snaha udělat jinak věci, které udělat jdou. Vznikly tedy archívy, které by mohly kluby víceméně nahrazovat, a mají současně dvě funkce:
1) můžeš si udělat kolekci textů, které Tě zaujaly
2) můžeš se přihlásit k odběru avíz z jiného archívu (když ten dotyčný zařadí něco do svého archívu, dostaneš avízo)
Jenomže se to jmenuje "archív", což evokuje zatuchlou komoru s haldou tiskovin, nikoli "klub", což evokuje živoucí pospolitost, tak zůstalo u bodu 1) a ohledně 2) je to vcelku mrtvé. |
20.07.2005 13:49
Pišta_Hufnágl
|
Vem čert zatuchlý dojem, ale když založím archiv já, brácha do něj nic nepřidá, nefunguje "členství"..... Prostě na JNS bych zvysoka prděl. Nikdo tě nemůže přece prudit, když se rozhodneš vyrobit si kolo, a uděláš ho kulatý...... |
20.07.2005 14:13
Humble
|
Pišta: No vida, to mě nenapadlo a máš pravdu. Realizace by neměla být problém, jelikož tzv. veřejné archívy tohle umějí, mohly by se do archívů přidat třeba "klubové archívy" nebo "kluby" a bylo by to. Zkusím to nadhodit, kdyby se to chytlo, rozhodně by to tu ožilo a rozfoukalo metan :o) |
20.07.2005 14:16
Merle
|
pišta: sice nemůže, ale stejně prudí |