Téma #108
Autor:Humble
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:18.07.2005 11:43
Počet návštěv:5804
Počet názorů:151

Je LiTerra zaprděná?
Necítíte ten důvěrně známý odér?
Co by to jen mohlo být...
Anaerobní proces rozkládající značky HTML?
Mohutný výron intelektuálna?
Důsledek nutriční hodnoty vtipné kaše?
Metanové pižmo grafomanských výpotků?
Zápach mršiny literární kritiky z Tarpejské skály svržené ramenními poplácávači?
Poznámka:
Poslední dva body brilantně rozvedl Repulsion ve svém rozboru.

Počet úprav: 2, naposledy upravil(a) 'Humble': 18.07.2005 16:48.

Názory
19.07.2005 19:06
Dort
No tak jsme se zasmali a zase se muzem vratit k prdum, ny?
19.07.2005 19:08
Humble
Správně. Myslíš, že ony Literrární plyny lze sirkou uvést do stavu hoření? :o)
19.07.2005 22:13
waldekke
ano. W.
19.07.2005 22:52
Humble
Tak ty prdy odpálíme a bude po problému :o)
19.07.2005 22:54
hunk
Ne. Nejsou hořlavé. Stejně jako lejno hořlavé je a průjem nikoliv, tak i větry na Liteře neobsahují dostatek metanu, aby hořely - jen samé dusivé oxidy.
19.07.2005 23:17
stanislav
a co takhle si říct, že Literra je O.K.?
jako prostor pro amatéry a jejich vzájemné virtuální styky je to tu docela ready.

plakat furt nad úrovní příspěvků je nesmysl, ani jejich četnost není nějaká děsivá, a kdo si chce zakritizovat, tak mu zas tak moc v cestě nestojí...

když někomu vaděj deníčkovitý zápisky, nemusí to vůbec číst...

to, že se tu lidi a jejich psaní moc nevyvíjí, za takovou pohromu nepovažuju, jde to brát z druhé strany tak, že už někteří zdejší psavci prostě mají svou tvář a neexperimentují s něčím, co je jim cizí...
19.07.2005 23:20
Humble
zdravím první vlašťofku :o)))
19.07.2005 23:25
stanislav
bacha ale, já jsem znám svým nikdy ničím neopodstatněným optimismem... hihihi... už mě z toho kolikrát léčili...
19.07.2005 23:28
Humble
stanislav napsal(a):
bacha ale, já jsem znám svým nikdy ničím neopodstatněným optimismem... hihihi... už mě z toho kolikrát léčili...
A dyk mně se tady taky líbí, i když si občas sem tam nad něčím zanadávám :o)
20.07.2005 07:41
Pišta_Hufnágl
Hmmm. Chlapci nikdy nebyli na JNS, což? :))))))))))
20.07.2005 09:17
Merle
hunk: speciálně pro tebe jsem ten překlep opravil :)
uč se a jednou to všechno pochopíš
20.07.2005 12:51
Hana B
kuku, to je ale diskuze, radej pryc
20.07.2005 12:52
karel_letoun
No to je zase chytrejch keců, já čumim.
A od samejch chytrejch lidí.
Když se někomu na Liteře nelíbí tak ať sem neleze.
Mě se tu líbí a proto sem chodím.
A chodit budu.
A ať hlavně zase někdo nevymejšlí, jak se tu chovat, co a jak psát, co nedělat a co a jak nepsat.
20.07.2005 12:52
Humble
Pišta_Hufnágl napsal(a):
Hmmm. Chlapci nikdy nebyli na JNS, což? :))))))))))
Na JNS byl nejlepší Astřin klub Kotelna :o)
Pavla ovšem velmi postrádá Klub ctitelů Cirilly, jehož jsem byl jedním z členů :o)))
20.07.2005 13:04
stanislav
karel_letoun napsal(a):
No to je zase chytrejch keců, já čumim.
A od samejch chytrejch lidí.
Když se někomu na Liteře nelíbí tak ať sem neleze.
Mě se tu líbí a proto sem chodím.
A chodit budu.
A ať hlavně zase někdo nevymejšlí, jak se tu chovat, co a jak psát, co nedělat a co a jak nepsat.
zlatý slova, Karle! jsi fakt největší zdejší celebrita, aspoň pro mě.
20.07.2005 13:19
Pišta_Hufnágl
Tak nějak se Pavle nedivím... :) Připoj se tedy k mému lobbingu za zavedení klubů zde!
20.07.2005 13:37
Humble
Kluby se tu už řešily. Ze začátku tu ovšem bylo nařčení ze strany správce JNS, že jsme kopií JNS, že jsme ukradli zdrojový kód atd. Jsou věci, které jinak nevymyslíš, tak alespoň byla snaha udělat jinak věci, které udělat jdou. Vznikly tedy archívy, které by mohly kluby víceméně nahrazovat, a mají současně dvě funkce:

1) můžeš si udělat kolekci textů, které Tě zaujaly
2) můžeš se přihlásit k odběru avíz z jiného archívu (když ten dotyčný zařadí něco do svého archívu, dostaneš avízo)

Jenomže se to jmenuje "archív", což evokuje zatuchlou komoru s haldou tiskovin, nikoli "klub", což evokuje živoucí pospolitost, tak zůstalo u bodu 1) a ohledně 2) je to vcelku mrtvé.
20.07.2005 13:49
Pišta_Hufnágl
Vem čert zatuchlý dojem, ale když založím archiv já, brácha do něj nic nepřidá, nefunguje "členství"..... Prostě na JNS bych zvysoka prděl. Nikdo tě nemůže přece prudit, když se rozhodneš vyrobit si kolo, a uděláš ho kulatý......
20.07.2005 14:13
Humble
Pišta: No vida, to mě nenapadlo a máš pravdu. Realizace by neměla být problém, jelikož tzv. veřejné archívy tohle umějí, mohly by se do archívů přidat třeba "klubové archívy" nebo "kluby" a bylo by to. Zkusím to nadhodit, kdyby se to chytlo, rozhodně by to tu ožilo a rozfoukalo metan :o)
20.07.2005 14:16
Merle
pišta: sice nemůže, ale stejně prudí
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)