Názory |
19.07.2005 15:41
Humble
|
Panebóže, to Ti mám vysvětlovat opravdu všechno? Zkus se kdyžtak zamyslet (jestli máš ovšem čím) nad rozdílem slov "upoutávka" a "odkaz". |
19.07.2005 15:52
hunk
|
No né... Mně to jenom zajímá - jestli vůbec vidíš barvy. Posledně - když jsem to nabrnknul - jsi říkal, že nemáš čas. Co já ale vím, pročetuješ denně několik hodin. Za tu dobu by programátor (který umí dle svých vlastních slov i s Wordem) bez nesnází celou stránku přepsal, aby nedělal ostudu svému cechu.
Ale v případě, že jsi handicapovaný - ať už jen stran rozlišování barev, nebo i jinak - ochotně ti budu pomocníkem a vysvětlím ti, který odstín šedé prostě nemůžeš vedle kterého odstínu šedé položit. Jelikož máme programátorské názvy barev, bude to velmi jednoduché... |
19.07.2005 16:01
Merle
|
hunk: humblova stránka nevypadá nijak extra, ale graficky nenarušuje žádný hranice vkusu, ani nemá problém s barevností
pindej radši o něčem, čemu rozumíš |
19.07.2005 16:01
Humble
|
Přestávám četovat a jdu něco dělat - tohle fakt nemá cenu. |
19.07.2005 16:06
hunk
|
Merle napsal(a): hunk: humblova stránka nevypadá nijak extra, ale graficky nenarušuje žádný hranice vkusu, ani nemá problém s barevností
pindej radši o něčem, čemu rozumíš No já vždycky slyšel, že růžová s bleděmodrou a hráškovou zelení je nejnevkusnější kombinace jaká existuje, a to ještě dávno předtím, než byl na to vyvinut program, který barvoslepé webdesignéry před podobnými úlety brání.
Jinak - rozhozené typy písma - prázdný bílý flek uprostřed, nečitelné titěrné mrchy po okrajích, již zmiňované absurdní barvy, čemu je zde možno nerozumět krom toho, že lepší stránky si píšou třináctiletí kluci, co o sobě nevykřikují, že jsou programátory a vědci? :o) |
19.07.2005 16:31
Emmet_RAY
|
ty stránky nejsou nijak extrémně hnusné, do seznamu nejhorších webových stránek by se určitě nedostaly
když jsme u toho, nemáte na ten seznam někdo odkaz ? |
19.07.2005 16:38
Humble
|
Emmet_RAY napsal(a): ty stránky nejsou nijak extrémně hnusné, do seznamu nejhorších webových stránek by se určitě nedostaly
když jsme u toho, nemáte na ten seznam někdo odkaz ? Jsou tam zásadní chyby - a úplně jiné, než tady plácá raději nejmenovaný :o)
Seznam bohužel nemám - též jsem uvažoval o vytvoření svého soukromého seznamu nemožných stránek, ale pak jsem se na to vykašlal (muselo by se to dost často aktualizovat). Osobně za největší prohřešek považuju stránky testované pouze pod IE/Win :o) |
19.07.2005 16:49
hunk
|
jak říkám - pokud má někdo zrakovou poruchu - snadno se ještě sám pochválí. ostatně výraz "nejsou extrémně hnusné" si vyloží jako souhlasnou pochvalu pouze člověk, kterému extrémně nezáleží na tom, aby vyrobil něco snesitelného.
Čili: je-li něco otřesně nevkusné, je to taky chyba, milý Humble. Z toho důvodu nezabíhám tam, kde nemám co dělat, čili do otázek technického rázu. Jak říkám - znám spoustu třinástiletých kluků, kteří by ti ochotně pomohli. :-) |
19.07.2005 17:38
hunk
|
Merle napsal(a): hunk: humblova stránka nevypadá nijak extra, ale graficky nenarušuje žádný hranice vkusu, ani nemá problém s barevností
pindej radši o něčem, čemu rozumíš Já bych raději o tom, čemu vůbec nerozumím. Tak třeba co jsou kódy-uhry, které prý máš na té zajímavé stránce kombinující neodolatelný layout studentských projektů druhé poloviny 90. let a diskuzní fórum PunBB distribuované volně, na své skvělé, W3C CSS nevalidní, zato však profesionálem napsané stránce s nezapamatovatelnou adresou?
|
19.07.2005 19:06
Dort
|
No tak jsme se zasmali a zase se muzem vratit k prdum, ny? |
19.07.2005 19:08
Humble
|
Správně. Myslíš, že ony Literrární plyny lze sirkou uvést do stavu hoření? :o) |
19.07.2005 22:13
waldekke
|
ano. W. |
19.07.2005 22:52
Humble
|
Tak ty prdy odpálíme a bude po problému :o) |
19.07.2005 22:54
hunk
|
Ne. Nejsou hořlavé. Stejně jako lejno hořlavé je a průjem nikoliv, tak i větry na Liteře neobsahují dostatek metanu, aby hořely - jen samé dusivé oxidy. |
19.07.2005 23:17
stanislav
|
a co takhle si říct, že Literra je O.K.?
jako prostor pro amatéry a jejich vzájemné virtuální styky je to tu docela ready.
plakat furt nad úrovní příspěvků je nesmysl, ani jejich četnost není nějaká děsivá, a kdo si chce zakritizovat, tak mu zas tak moc v cestě nestojí...
když někomu vaděj deníčkovitý zápisky, nemusí to vůbec číst...
to, že se tu lidi a jejich psaní moc nevyvíjí, za takovou pohromu nepovažuju, jde to brát z druhé strany tak, že už někteří zdejší psavci prostě mají svou tvář a neexperimentují s něčím, co je jim cizí... |
19.07.2005 23:20
Humble
|
zdravím první vlašťofku :o))) |
19.07.2005 23:25
stanislav
|
bacha ale, já jsem znám svým nikdy ničím neopodstatněným optimismem... hihihi... už mě z toho kolikrát léčili... |
19.07.2005 23:28
Humble
|
stanislav napsal(a): bacha ale, já jsem znám svým nikdy ničím neopodstatněným optimismem... hihihi... už mě z toho kolikrát léčili... A dyk mně se tady taky líbí, i když si občas sem tam nad něčím zanadávám :o) |
20.07.2005 07:41
Pišta_Hufnágl
|
Hmmm. Chlapci nikdy nebyli na JNS, což? :)))))))))) |
20.07.2005 09:17
Merle
|
hunk: speciálně pro tebe jsem ten překlep opravil :)
uč se a jednou to všechno pochopíš |