Téma #108
Autor:Humble
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:18.07.2005 11:43
Počet návštěv:5658
Počet názorů:151

Je LiTerra zaprděná?
Necítíte ten důvěrně známý odér?
Co by to jen mohlo být...
Anaerobní proces rozkládající značky HTML?
Mohutný výron intelektuálna?
Důsledek nutriční hodnoty vtipné kaše?
Metanové pižmo grafomanských výpotků?
Zápach mršiny literární kritiky z Tarpejské skály svržené ramenními poplácávači?
Poznámka:
Poslední dva body brilantně rozvedl Repulsion ve svém rozboru.

Počet úprav: 2, naposledy upravil(a) 'Humble': 18.07.2005 16:48.

Názory
24.08.2005 12:38
karel_letoun
A co takhle udělat výběr autorů a ty co nevyhovujou představám adminů zkrátka zablokovat?
24.08.2005 12:39
midiman
Ten limit vypadá dobře, ale dá se to snadno obejít. Taky si myslím, že by mnozí na Literru během vynuceného "půstu" pozapomněli.
24.08.2005 12:43
karel_letoun
A nebo dovolit vkládání nových děl jenom adminům a jejich kamarádům ?
24.08.2005 12:51
Humble
stanislav napsal(a):
to spíš by bylo asi zajímavější řešení, kdyby se někde mohl naladit náhodnej výběr dílek, ne podle data, ale tak napřeskáčku, aby se člověk vrátil ku starším věcem ostatních grafomanů...
Tohle je vcelku zajímavej nápad :o)

karel_letoun napsal(a):
Když už, tak i úplatkonošům a povolným mladým autorkám :o)
24.08.2005 12:54
Repulsion
Standův nápad nevypadá zle - by musel Endiff přibastlit okénko "díla pro tento den" a tam by se náhodně vypisovalo dejme tomu 5 starších věcí. Ale ten měsíc "pouze čtení" bych tak úplně nezatracoval. Odpadli by dle mého soudu pouze grafomani, kterým nejde o nic jiného než cpát někam ty jejich sračky. Ten, kdo má k Liteřře vztah, by zůstal a četl. A kdyby se to spojilo s tou soutěží - by se zřídil třeba veřejný archív, kam by měl každý právo vložit jedno dílo za den. A k tomu by mohla být diskuze. Mohla by to být docela zábava.
24.08.2005 12:55
Repulsion
PS: Kromě toho by se ti grafomani po měsíci zase rádi vrátili.
24.08.2005 15:05
karel_letoun
karel_letoun napsal(a):
A já bych ještě zakázal po celý měsíc všem srát. Kdo by to nemohl už vydržet tak by se musel vysrat doma do krabice od bot a to hovno tam mít celý měsíc.
karel_letoun napsal(a):
A co takhle udělat výběr autorů a ty co nevyhovujou představám adminů zkrátka zablokovat?
karel_letoun napsal(a):
24.08.2005 15:09
Repulsion
Já bych udělal měsíc Karla Letouna. Karel už dlouho nic nepublikoval, takže by měl povinnost vložit alespoň jedno dílo denně. Všichni ostatní by měli na tu dobu vkládání nových děl zakázáno. když by Karel nesplnil některý den normu, musel by se povinně posrat a pak v tom spát.
24.08.2005 15:13
karel_letoun
Repulsion napsal(a):
Já bych udělal měsíc Karla Letouna. Karel už dlouho nic nepublikoval, takže by měl povinnost vložit alespoň jedno dílo denně. Všichni ostatní by měli na tu dobu vkládání nových děl zakázáno. když by Karel nesplnil některý den normu, musel by se povinně posrat a pak v tom spát.
Tak to bylo něco. Posranej jsem poslední dobou ještě nespal. Spal jsem jednou poblitej, do rána mě přischli vlasy k polštáři. A jednou jsem si zapomněl u prdele hajzlpapír, ráno jsem se divil, co mě to čumí z trenclí.
24.08.2005 15:27
Humble
Repulsion napsal(a):
Já bych udělal měsíc Karla Letouna.
Výtečný nápad. A nikdo nebude mít právo vložit byť jedinou čárku, dokud nepřečte všechna Karlova díla.
24.08.2005 16:18
hurvinek
Humble napsal(a):
Repulsion napsal(a):
Já bych udělal měsíc Karla Letouna.
Výtečný nápad. A nikdo nebude mít právo vložit byť jedinou čárku, dokud nepřečte všechna Karlova díla.
Malá úprava - buď je přečte dvakrát, nebo ke každému napíše věcný rozbor o rozsahu minimálně 1strana A4 - normovaná.
24.08.2005 16:40
Humble
A vyhlásil bych to 7. listopadu jako akci v rámci měsíce československo-sovětského přátelství :o)
25.08.2005 07:55
karel_letoun
Humble napsal(a):
A vyhlásil bych to 7. listopadu jako akci v rámci měsíce československo-sovětského přátelství :o)
Souhlasím.
A kdo ten měsíc KL vyhlásí? To musej asi adminové, ne?
Tak hoši, do toho, ať to odsejpá, máte času dost, do 7. listopadu to stihnete.
Už se moc těším !!!!!!!!
25.08.2005 11:13
stanislav
to by měl vyhlásit spíš nějakej zdejší undergroud než adminové, ty se vším otálej... :o))))
25.08.2005 13:11
karel_letoun
stanislav napsal(a):
to by měl vyhlásit spíš nějakej zdejší undergroud než adminové, ty se vším otálej... :o))))
A proč to nevyhlásíš ty?
25.08.2005 13:22
stanislav
klidně. ale takovej repulsion by byl lepší, je to víc angažovanej literát.
25.08.2005 15:59
midiman
Já bych nás všechny grafomany vystřelil na Měsíc :-) A merde, že měsíc Karla Letouna :-)) Nechce to už někdo smáznout a zavřít, tuhletu zaprděnou diskuzi?
25.08.2005 17:08
Humble
midiman: Klikneš-li na tlačítko "Nesledovat téma", přestanou Ti chodit automatická avíza a můžeš se na celou diskuzi vy.... :o)
25.08.2005 17:09
Pavla
vyprdnout. to je tématické.
25.08.2005 17:14
Humble
Nojo, pak ale nemá být zaprděná - kruh se stává poněkud začarovaným :o)
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)