Téma #988
Autor:narvah
Fórum:
LiTerra
Datum publikace:30.12.2008 07:12
Počet návštěv:5726
Počet názorů:197

Historie serveru Literra

Myslím, že by nebylo úplně od věci, kdyby pod ikonkou "o serveru" byla zařazena také kolonka, která by shrnovala historii serveru. Mě třeba by zajímalo, kdy, kým a proč byl server založen, následně pak kterým uživatelům serveru a v jakých letech vyšla sbírka a tak. Údaje by mohly být postupně doplňovány. Pokud by byla ze strany vedení serveru pozitivní reakce, můžete sem zmíněné informace začít psát.

Je třeba dbát o kulturu liderky jakoo!

Názory
30.12.2008 14:53
stanislav
dlouhátlustáčára napsal(a):
Pan Japko napsal(a):
jako nejsem tady proto, abych si řešil osobní problémy a myslím, že zbytek lidí sem apriori taky nechodí kvůli tomuhle
tak to řekni horomile alisa osice či stínce, závojence atd atd těch nicků už bylo já si tu nuikdy nic neřešila ona ano přišla si vyřešit Marťánka a to se jí fakt povedlo a když už taaby nebylo při jednom, tak další a další jedna rzka na počítání nestačí
nechceš už toho nechat? je to fakt děs, jak jsi hnusně zarputilá. nedá se s tebou dělat nic jinýho, než tě vůbec nebrat už vážně...
30.12.2008 14:54
patafyzik
stanislav napsal(a):
nechceš už toho nechat? je to fakt děs, jak jsi hnusně zarputilá. nedá se s tebou dělat nic jinýho, než tě vůbec nebrat už vážně...
opravdu
30.12.2008 14:54
dlouhátlustáčára
stanislav napsal(a):
Pan Japko napsal(a):
jako nejsem tady proto, abych si řešil osobní problémy a myslím, že zbytek lidí sem apriori taky nechodí kvůli tomuhle
tak to řekni horomile alisa osice či stínce, závojence atd atd těch nicků už bylo já si tu nuikdy nic neřešila ona ano přišla si vyřešit Marťánka a to se jí fakt povedlo a když už taaby nebylo při jednom, tak další a další jedna rzka na počítání nestačí
hehehe neber já ti na tvé braní, či nebraní kálím zvysoka
30.12.2008 14:58
dlouhátlustáčára
narvah napsal(a):
s albierem jsem oslovování řešil osobně. asi by bylo dobré si nejdřív zjistit, jestli albiero stojí o to, aby za něj někdo opakovaně něco nesmyslně řešil. když se zaseknout dva gramofony, je to již opravdu náročné.
jojo já o tom vím ,tady jde spíš o nadávky jako takové co tak hovado, sráč, tlustá kráva a nepomiňme fašistu tolik něžnosti to se po kupě nevidí , ,že jednomu to projde, i bez kodexu jiný má holt smůlu - není členemm velké šestky že?
30.12.2008 15:01
narvah

tedy dobře. k obětnímu beránku. naposled. třeba se najde souvislost:

citace: "Hitlerův politický úspěch byl založen hlavně na jeho agresivní propagandě, jež zneužívala obavy a pocity nejistoty a touhu Němců po „silném vůdci“. Ukázal prstem na Židy jako na obětní beránky, na něž se měla soustředit všechna nenávist a obavy. Podle Hitlerovy antisemitské totalitní ideologie existovalo jenom jediné „řešení“: totální zničení židovského obyvatelstva Evropy. 9. listopad 1938 byl symbolickým počátkem této vyvražďovací politiky – holocaustu."

30.12.2008 15:02
dlouhátlustáčára
narvah napsal(a):

citace: "Hitlerův politický úspěch byl založen hlavně na jeho agresivní propagandě, jež zneužívala obavy a pocity nejistoty a touhu Němců po „silném vůdci“. Ukázal prstem na Židy jako na obětní beránky, na něž se měla soustředit všechna nenávist a obavy. Podle Hitlerovy antisemitské totalitní ideologie existovalo jenom jediné „řešení“: totální zničení židovského obyvatelstva Evropy. 9. listopad 1938 byl symbolickým počátkem této vyvražďovací politiky – holocaustu."

To mluvíš o svých snahách tady ? zatíím se ti daří manipulátore.
30.12.2008 15:06
dlouhátlustáčára
narvah napsal(a):

To co tu předvádíš je neprofesionální a neetické Ještě ti to nedošlo?
Tady totž vůbec nejde o mě ,ale o ty ostatní, co ti věří - to už jsem ti ale psala a ty sji mi na to odpověděl jako blb
30.12.2008 15:07
bříza
Vážené dámy Konvalino a zejm. pak DTČ: přečtěte si prosím V KLIDU tuto diskuzi. Až do momentu VAŠEHO vstupu probíhala věcně, racionálně a v klidu. Od té doby se PŘES Vaše opakované expresivní výrazy a emocionální výlevy, kde např. kritizujete, že admin není OKAMŽITĚ k dispozici a neprodleně nevyhoví Vašim požadavkům, přes opětovné nevyprovokované napadání konkrétní uživatelky, které se tato debata netýká - debata dále udržuje vcelku bez výraznějších urážek - ale zcela ztratila svůj věcný a přátelský tón. Tento Váš přístup nelze žádným způsobem ve stanovách ošetřit. Nemůžete se pak ale divit, že nadále ztrácíte sympatie uživatelů i vedení serveru.

/Mimochodem, nejsem Ti "drahý" Konvalino. Ty mě ostatně také nejsi :)/
30.12.2008 15:19
dlouhátlustáčára
bříza napsal(a):
Vážené dámy Konvalino a zejm. pak DTČ: přečtěte si prosím V KLIDU tuto diskuzi. Až do momentu VAŠEHO vstupu probíhala věcně, racionálně a v klidu. Od té doby se PŘES Vaše opakované expresivní výrazy a emocionální výlevy, kde např. kritizujete, že admin není OKAMŽITĚ k dispozici a neprodleně nevyhoví Vašim požadavkům, přes opětovné nevyprovokované napadání konkrétní uživatelky, které se tato debata netýká - debata dále udržuje vcelku bez výraznějších urážek - ale zcela ztratila svůj věcný a přátelský tón. Tento Váš přístup nelze žádným způsobem ve stanovách ošetřit. Nemůžete se pak ale divit, že nadále ztrácíte sympatie uživatelů i vedení serveru.

/Mimochodem, nejsem Ti "drahý" Konvalino. Ty mě ostatně také nejsi :)/
Soulasíš tedy s tím, že jsem fašista , hovado , tlustáblbákráva a mobber? jestli ano napiš - já tday totiž končím připište si mne do seznamu .
30.12.2008 15:49
bříza

Soulasíš tedy s tím, že jsem fašista , hovado , tlustáblbákráva a mobber? jestli ano napiš - já tday totiž končím připište si mne do seznamu .
- co je to za zvláštní otázku a zbytečné prohlášení? Nikdy jsem Tě takto nenazýval, ani neusiloval o Tvůj odchod. Rada nemůže vyřešit VŠECHNY minulé konflikty mezi uživateli! Visí tato slova o Tobě někde ve veřejném prostoru? Upozornila jsi na to radu?
30.12.2008 15:53
dlouhátlustáčára
bříza napsal(a):

- co je to za zvláštní otázku a zbytečné prohlášení? Nikdy jsem Tě takto nenazýval, ani neusiloval o Tvůj odchod. Rada nemůže vyřešit VŠECHNY minulé konflikty mezi uživateli! Visí tato slova o Tobě někde ve veřejném prostoru? Upozornila jsi na to radu?
Ty ne - jiní a mě stačilo - mějte se tu prima upozorňovala jsem na různé věci - skončilo to v rukou patafyzika Krásný nový rok a liteřře dlouhý dech.
30.12.2008 15:56
bříza
bříza napsal(a):

Ty ne - jiní a mě stačilo - mějte se tu prima upozorňovala jsem na různé věci - skončilo to v rukou patafyzika Krásný nový rok a liteřře dlouhý dech.
Promiň, to je zjevná výmluva! Ptafyzik NENÍ synonymum pro Radu Literry! Proto má několik členů, aby nemohlo docházet ke zvůli jednotlivce. Tak se prosím nestav do role oběti zdejších poměrů a uštvané laně.
30.12.2008 16:43
Lee
Nechápu nic, proč Konvalina nesmí vkládat díla, proč Mario nesmí používat archivy, ani co jste si navzájem udělali tak špatného.

Ale zašel bych klidně někdy na pivko, s kýmkoliv. Můžete si tam třeba dát pár facek a bude dobře. :-)
30.12.2008 16:46
stanislav
Lee napsal(a):
Nechápu nic, proč Konvalina nesmí vkládat díla, proč Mario nesmí používat archivy, ani co jste si navzájem udělali tak špatného.

Ale zašel bych klidně někdy na pivko, s kýmkoliv. Můžete si tam třeba dát pár facek a bude dobře. :-)
mně se na pivo nechce... natožpak se s někym fackovat...
30.12.2008 16:48
patafyzik
mně se chce na whisku nebo na tonik nebo na obojí
30.12.2008 16:50
Lee

stanislav napsal(a):
Lee napsal(a):

mně se na pivo nechce... natožpak se s někym fackovat...
fackování ani pivo není povinný

patafyzik napsal(a):
tak se zastav na návštěvu až budeš v Praze, whisky tady mám docela dost.. nejradši mam ale teda irskou
30.12.2008 16:50
stanislav
patafyzik napsal(a):
já si tuhle po letech dal gin a tonic, docela jako dost,  a bylo mi zle ještě dva dny... tohle fakt nedávám, alkoholy...
30.12.2008 16:56
patafyzik
Lee napsal(a):
tak se zastav na návštěvu až budeš v Praze, whisky tady mám docela dost.. nejradši mam ale teda irskou
rád :)
30.12.2008 17:10
Pan Japko

patafyzik napsal(a):
Lee napsal(a):
rád :)
jako teďka kalim Jima Beama...proč ne že jo
30.12.2008 17:11
Lee
Jima zrovna moc nemusim, poslední dobou ujíždím hodně na jamesonu... je to snadno dostupný, za tak nějak rozumnou cenu (když se to teda nekalí každej den:)).. jinak samozřjmě od doby co mam shaker tak dělám drinky, jeden muj oblíbenej je whisky + baileys + černý kafe a samo led.
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)