Téma #988
Autor:narvah
Fórum:
LiTerra
Datum publikace:30.12.2008 07:12
Počet návštěv:5741
Počet názorů:197

Historie serveru Literra

Myslím, že by nebylo úplně od věci, kdyby pod ikonkou "o serveru" byla zařazena také kolonka, která by shrnovala historii serveru. Mě třeba by zajímalo, kdy, kým a proč byl server založen, následně pak kterým uživatelům serveru a v jakých letech vyšla sbírka a tak. Údaje by mohly být postupně doplňovány. Pokud by byla ze strany vedení serveru pozitivní reakce, můžete sem zmíněné informace začít psát.

Je třeba dbát o kulturu liderky jakoo!

Názory
30.12.2008 12:53
patafyzik
M. T. Eichman napsal(a):
bříza: to se těma zónama, to jsem nepochopil. prostě si myslím, že soudnej člověk po pár řádcích jakýhokoliv díla pozná, jestli chce a má smysl číst dále nebo ne.

no a abysme byli krytý i před nesoudnýmni, jsou tu zóny. Dalo hodně práce vymyslet, jak to udělat, aby tu mohla být opravdu VŠECHNA díla, zkus vymyslet něco lepšího a jednoduššího.
30.12.2008 12:53
patafyzik
M. T. Eichman napsal(a):
tu a tam někdo si v diskusích a tvorbě stěžuje na promazávání diskusí pod díly apod.
nesmíš věřit každému
30.12.2008 12:56
nesmrtel
Zóny mi přijdou dobrý. Vždyť kdo je soudný? Já soudnost na LiT ztratila tolikrát, že doteď zírám...
30.12.2008 13:00
stanislav
dost často si věc smaže člověk sám a pak se může rozšířit fáma, že mu to provedl admin. co já vím, tak admini jednají velmi slušně a dle mého jejich funkce je docela nezastupitelná. na internetu jsou jedinci, kteří mají rozkoš z napadání druhých a v podstatě už nedělají nic jiného, že je tu bloklej urviš, filip sklenář a sem tam mário a zlatíčko, není vůbec pro nic za nic... zprvu jsem myslel, že je to jakože nepěkné, teď bych blokoval každýho druhýho pomalu. si je dávám do bloku u sebe a je to.
30.12.2008 13:06
bříza
stanislav napsal(a):
.
- jsi zapomněl aktuelně na Konvalinu. Mário má časově neomezenou nemožnost vytvářet archivy. Rada začíná razit princip (tam kde to jde): zneužiješ funkci, přijdeš o ni - aniž by bylo bezpodmínečně nutné blokovat ... připadá mi to vcelku inteligentnější.
30.12.2008 13:07
stanislav
bříza napsal(a):
stanislav napsal(a):
.
- jsi zapomněl aktuelně na Konvalinu. Mário má časově neomezenou nemožnost vytvářet archivy. Rada začíná razit princip (tam kde to jde): zneužiješ funkci, přijdeš o ni - aniž by bylo bezpodmínečně nutné blokovat ... připadá mi to vcelku inteligentnější.
přijde mi to rozumný, samosébně.
30.12.2008 13:13
narvah
já jsem do té doby, než si mário vytvořil jeden ze svých archívů tohle nijak neřešil. teď už mi přijde jako důležitý, že to tu je
30.12.2008 13:14
patafyzik
a vo tom to je
30.12.2008 13:25
narvah

nevím, konvalino, ale včera si metodu "gramofonové desky" předvedla i v mé diskusi. třikrát jsem ti odpověděl "ne".

30.12.2008 13:26
stanislav
Konvalina napsal(a):
Jo a blokace, tak ty nejsou k ničemu. Zavřeš dveře, vleze oknem, to je moje zkušenost. Proto nemám od jisté doby pod blokem nikoho.
ale já tebe jo a vim proč.
30.12.2008 13:27
patafyzik
Konvalino, přečti si kodex.
30.12.2008 13:33
patafyzik
Ujela jsi čtyřikrát a úmyslně. Nelži.
30.12.2008 13:36
M. T. Eichman
patafyzik napsal(a):
M. T. Eichman napsal(a):
bříza: to se těma zónama, to jsem nepochopil. prostě si myslím, že soudnej člověk po pár řádcích jakýhokoliv díla pozná, jestli chce a má smysl číst dále nebo ne.

no a abysme byli krytý i před nesoudnýmni, jsou tu zóny. Dalo hodně práce vymyslet, jak to udělat, aby tu mohla být opravdu VŠECHNA díla, zkus vymyslet něco lepšího a jednoduššího.
zrušit zóny a nechat to všechno v jednom balíku... případně rozšířit kategorie.
30.12.2008 13:36
patafyzik
drž se tématu (a zpytuj vlastní činy)
30.12.2008 13:38
patafyzik
M. T. Eichman napsal(a):
zrušit zóny a nechat to všechno v jednom balíku... případně rozšířit kategorie.
Jenže zóny vznikly právě proto, aby mohl publikovat každý cokoli a nemuselo se nic mazat. Dalo dost práce ten systém doladit.

Kategorie jsou libovolně doplnitelné, stačí napsat námět adminům.
30.12.2008 13:42
dlouhátlustáčára
patafyzik napsal(a):
Konvalino, přečti si kodex.
promiňte , že se do toho vněšuju ,ale kodex by mě číst i majitel serveru - dne 23.12. jsem moderátora 9 žádala něklikrát tedy konkrétně 6x o zneviditelnění fotografie, kterou neoprávněnně vložil stanislav pod dílo albirea, když pominu , že zcela v rozporu s kodexem tu je albireo nazýván delbim a já lkdyž někoho nazvu štěknou, tak jksem nenávistná a sprostá, rado Roh hovadem a sráčem atak dále a tak dále a nic se neděje tak mi bylo sděleno, že fotografie se mazat nebude a dodnes je na svém místě - bylo zcela pominutoto, že já si nepřeji abytuta fotografie byla a nesouhlasila jsem s jejím zveřejněním.Navíc rozpoutala další nenávistné výpady a to nejen vůči mně.dÁLE NEMLUVÍM O TOM JAK JSEM BYLA SPOLEČNĚ SABIREEM NAZVÁNA POD DÍLEM MUCLIČKY PŘÍMO MAJITELEM SERVERU.O právách s varováním, že budu zablokovaná a avízech a vyhrůžkách, že si to odskáču Cosi mám odskákat ? Takže JAK JE TO S KODEXEM? KDO SE JÍM MÁ ŘÍDIT ? a KDO NEMUSÍ?
Opravdu tady standartní koimunukace neexistuje.
Promiňte překlepy,ale neustálé vyvolávání konflůiktů nickem Narvah a za podpory majitele serveru mě opravdu rozčiluje- nezná své kompetence a manipuluje tu slidmi, kteří mu věří.
30.12.2008 13:43
patafyzik
zajímavý příspěvek k historii
30.12.2008 13:44
patafyzik
tady máš, Teichmane, důlkaz, že se zbytečně nemaže
30.12.2008 13:45
stanislav
patafyzik napsal(a):
zajímavý příspěvek k historii
přesně tak. já když se mi někde nelíbí, odejdu a furt nemelu dokola, že je něco špatně... když je něco špatně, vyhledám si jinou zábavu a nekalím vodu. ne?
30.12.2008 13:46
M. T. Eichman
patafyzik:

netuším, proč by se něco mělo mazat. chápu, když se promazávají diskuse a podobně... ale nerozumím tomu, proč díla. dyk to bude jak za minulýho stalinistickýho režimu, kde pozavírali plastiky i mimojiné za zhudebněnou báseň od bondyho, kde každým druhým slovem bylo "hovno".

myslím, že by bohatě stačily kategorie - jako je jasný, že už takhle jich je hodně - ale proč ne? mně osobně by třeba vyhovovalo, kdyby se to dalo naskládat (kombinovat), něco na způsob klíčových slov v knihovnách. třeba svý věci bych osobně pak kombinoval zásadně z těchto tří kategorií: miniatury-filozofie-erotika

myslím, že by spousta lidí věděla ihned, má-li náladu číst dál či ne.
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)