Názory |
02.01.2009 17:29
patafyzik
|
jo |
02.01.2009 17:34
narvah
|
a v kterým roce a měsíci se tento server símtě rozjel?
|
02.01.2009 18:30
narvah
|
dík!
|
02.01.2009 18:57
M. T. Eichman
|
tý jo, to by možná stálo za to, udělat z těch původních prvních osadníků tyhle terry jakousi šlechtu... nějaký výsady už by se našly. :-)
jo, mimochodem, byl jsem mezi těma prvníma... ;-)
jestli ten nápad bereš vážně, neškodilo by nějak najít na písákoj ty diskuse kolem celkem dramatickýho odchodu z písmáka... fakt to bylo hodně pohnutý. od tý doby už ty debaty na písmáku, co jsem měl možnost sledovat, ztratily jiskru. a tady po nějaký době taky... (no jo, klasická důchodecká hláška, já vím... :-) ) |
02.01.2009 19:07
nesmrtel
|
narvah napsal(a): a líbí se ti tu? jo :) |
02.01.2009 19:10
narvah
|
M. T. Eichman napsal(a): tý jo, to by možná stálo za to, udělat z těch původních prvních osadníků tyhle terry jakousi šlechtu... nějaký výsady už by se našly. :-)
jo, mimochodem, byl jsem mezi těma prvníma... ;-)
jestli ten nápad bereš vážně, neškodilo by nějak najít na písákoj ty diskuse kolem celkem dramatickýho odchodu z písmáka... fakt to bylo hodně pohnutý. od tý doby už ty debaty na písmáku, co jsem měl možnost sledovat, ztratily jiskru. a tady po nějaký době taky... (no jo, klasická důchodecká hláška, já vím... :-) ) jako tak hluboko do toho asik nepudu.. ;) spíš to beru jako jakousi informační faktickou zkratku pro uživatele.. a taky si myslím, že tohle patří ke kultuře serveru.. na písmáku nic takovýho není, na totemu nevim, jiný servery neznám ani..
jako nevím, co by šlo z těch diskusí na písmáku vytáhnout.. myslím, že to jde shrnout všechno do jedné věty - něco jako "nespokojenost některých uživatelů s přístupem nového vedení písmáka vedla k vytvoření konkurečního serveru.. jednalo se o první hromadný virtuální exodus uživatelů amatérské literární tvorby v čr ;) |
02.01.2009 19:11
narvah
|
mně taky nesmrteli ;) |
02.01.2009 19:21
narvah
|
to sem jen tak nahodil, konvalino.. až text budu mít, hodím ho k připomínkování nahoru do okna ;)
|
02.01.2009 19:46
narvah
|
tak písmák už něco takovýho má.. ale je to docela opruz.. jako komerce etc
|
02.01.2009 20:20
Pan Japko
|
bude to stejně hustý jako společenství elemenátlů ?
|
02.01.2009 20:42
narvah
|
tak dlouhý a tak dobrý to nebude. jen ze pár vět japko.. ;)
|
02.01.2009 21:36
stanislav
|
co si tak pomatuju, zajímavý byly jakýsi moderovaný debaty a o podobě serveru, už na jakémsi zkušebním webiku, řídila to i Kodynie, a jméno serveru se dlouho diskutovalo, vyhrála Literra, napadlo to myslim Merleho... |
02.01.2009 21:50
narvah
|
stanislav napsal(a): co si tak pomatuju, zajímavý byly jakýsi moderovaný debaty a o podobě serveru, už na jakémsi zkušebním webiku, řídila to i Kodynie, a jméno serveru se dlouho diskutovalo, vyhrála Literra, napadlo to myslim Merleho... no vida.. máš to v tý hlavě stando! |
13.01.2009 20:38
Confused Lee
|
a ticho po pěšině?
|
14.01.2009 08:14
Standa
|
Confused Lee napsal(a): a ticho po pěšině? jasan. |
20.01.2009 20:11
Filomína H. Vašinová
|
čr sew kjd, lůp ps tř eke tjg ni :)) |
20.01.2009 20:12
Filomína H. Vašinová
|
is orf |
06.02.2009 10:14
neverdie
|
nahazuji ten text. bylo by dobré, se k tomu vyjádřit, doplnit jej, formulovat lépe etc..
Myšlenka založit nový server pro amatérskou literární tvorbu se zrodila v atmosféře nespokojenosti se změnami a cíleným omezováním přístupu některých autorů na serveru Písmák. Wopiho idea nového, otevřeného prostředí, které umožní publikovat texty komukoliv, kdo bude schopen dodržovat nezbytná pravidla, díky kterým jsou servery schopny bezpečně fungovat, byla realizována skupinkou autorů, kteří opustili dnes již konkurenčí server. Pod taktovkou Merleho a za přispění programátora Endifa se jim podařilo vytvořit server nový, který mohl být po zkušebním provozu 28. října roku 2003 oficiálně spuštěn. Dostal název Literra. |
06.02.2009 10:58
patafyzik
|
Za přispění Endifa je málo. Endif to celé vytvořil - to je třeba napsat. |
06.02.2009 11:09
neverdie
|
Myšlenka založit nový server pro amatérskou literární tvorbu se zrodila v atmosféře nespokojenosti se změnami a cíleným omezováním přístupu některých autorů novým vedením serveru Písmák. Wopiho idea vytvořit otevřené prostředí, které umožní publikovat texty komukoliv, kdo bude schopen dodržovat nezbytná pravidla, byla realizována skupinkou autorů, kteří opustili dnes již konkurenčí server. Pod taktovkou Merleho a především díky vynikajícímu programátoru Endifovi se podařilo vytvořit server nový, který mohl být po zkušebním provozu 28. října roku 2003 oficiálně spuštěn. Dostal název Literra. |