Téma #988
Autor:narvah
Fórum:
LiTerra
Datum publikace:30.12.2008 07:12
Počet návštěv:5720
Počet názorů:197

Historie serveru Literra

Myslím, že by nebylo úplně od věci, kdyby pod ikonkou "o serveru" byla zařazena také kolonka, která by shrnovala historii serveru. Mě třeba by zajímalo, kdy, kým a proč byl server založen, následně pak kterým uživatelům serveru a v jakých letech vyšla sbírka a tak. Údaje by mohly být postupně doplňovány. Pokud by byla ze strany vedení serveru pozitivní reakce, můžete sem zmíněné informace začít psát.

Je třeba dbát o kulturu liderky jakoo!

Názory
02.01.2009 15:19
narvah
začal nový rok a bylo by dobře, kdybychom se k sobě chovali slušně.. a plnili svoje sliby
02.01.2009 15:33
narvah
a co teda s tou historií serveru? má rada zájem o tomít něco takovýho vylepenýho pod kolonkou "o serveru"?
02.01.2009 15:35
patafyzik
asi jo :)
02.01.2009 15:52
narvah
ok.. začnu něco sepisovat z informací, co mi sem kdo z pamětníků šoupne a budu to psát kurzívou do okénka této diskuse.. takže, prosím, patafyziku, když seš on-line - kdo, v kterém roce a proč založil tento server? 
02.01.2009 15:56
narvah
dále pak co vyjadřuje logo serveru.. (případně proč se netočí)
02.01.2009 16:01
patafyzik
založila ho parta lidí odešlých z Písmáka, jak je v rozhovoru v břízou - já se musím pochlubit, že jsem ten, kdo první napsal větu "pojďte, založíme si vlastní servr"; naštěstí byl mezi námi skvělý programátor Endif a skvělý organizátor Merle - v dlouhých diskuzích pak vznikla podoba a název literry
02.01.2009 16:13
narvah
bezva.. vytáhnu to z toho rozhovoru a dám to sem, zbytek se doptám.. a to logo? co vyjadřuje?
02.01.2009 16:40
nesmrtel
narvah napsal(a):
ale mně se točí :) ahoj, jakoo
02.01.2009 17:11
narvah
nesmrtel napsal(a):
narvah napsal(a):
ale mně se točí :) ahoj, jakoo
zases mě dostala ;) kdy tys přišla na server, nesmrteli?
02.01.2009 17:13
nesmrtel
hm, tak to nevím, já se nevotáčím nikdy! :) a tolikrát jsem převlíkla kabát...
02.01.2009 17:20
narvah
a líbí se ti tu?
02.01.2009 17:25
patafyzik
to nahoře je liderka a je tam proto, aby se netočila
02.01.2009 17:27
narvah
to sem si myslel.. hele a co teda vyjadřuje? literární země nebo tak něco, ne?
02.01.2009 17:29
patafyzik
jo
02.01.2009 17:34
narvah
a v kterým roce a měsíci  se tento server símtě rozjel?
02.01.2009 18:30
narvah
dík!
02.01.2009 18:57
M. T. Eichman
tý jo, to by možná stálo za to, udělat z těch původních prvních osadníků tyhle terry jakousi šlechtu... nějaký výsady už by se našly. :-)

jo, mimochodem, byl jsem mezi těma prvníma... ;-)

jestli ten nápad bereš vážně, neškodilo by nějak najít na písákoj ty diskuse kolem celkem dramatickýho odchodu z písmáka... fakt to bylo hodně pohnutý. od tý doby už ty debaty na písmáku, co jsem měl možnost sledovat, ztratily jiskru. a tady po nějaký době taky... (no jo, klasická důchodecká hláška, já vím... :-) )
02.01.2009 19:07
nesmrtel
narvah napsal(a):
a líbí se ti tu?
jo :)
02.01.2009 19:10
narvah

M. T. Eichman napsal(a):
tý jo, to by možná stálo za to, udělat z těch původních prvních osadníků tyhle terry jakousi šlechtu... nějaký výsady už by se našly. :-)

jo, mimochodem, byl jsem mezi těma prvníma... ;-)

jestli ten nápad bereš vážně, neškodilo by nějak najít na písákoj ty diskuse kolem celkem dramatickýho odchodu z písmáka... fakt to bylo hodně pohnutý. od tý doby už ty debaty na písmáku, co jsem měl možnost sledovat, ztratily jiskru. a tady po nějaký době taky... (no jo, klasická důchodecká hláška, já vím... :-) )
jako tak hluboko do toho asik nepudu.. ;) spíš to beru jako jakousi informační faktickou zkratku pro uživatele.. a taky si myslím, že tohle patří ke kultuře serveru.. na písmáku nic takovýho není, na totemu nevim, jiný servery neznám ani..

jako nevím, co by šlo z těch diskusí na písmáku vytáhnout.. myslím, že to jde shrnout všechno do jedné věty - něco jako "nespokojenost některých uživatelů s přístupem nového vedení písmáka vedla k vytvoření konkurečního serveru.. jednalo se o první hromadný virtuální exodus uživatelů amatérské literární tvorby v čr ;)
02.01.2009 19:11
narvah
mně taky nesmrteli ;)
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)