Téma #964
Autor:Montrealer
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:10.12.2008 09:36
Počet návštěv:3635
Počet názorů:156

Nepodepsal jsem petici proti KSČM

Na stránce serveru iGoogle jsem dnes uviděl zprávu: Pod peticí proti KSČM se podepsalo téměř 19000 lidí. Stránka mě navedla na adresu www.viteznyunor.cz kde je možné petici podepsat. Začal jsem vyplňovat údaje, které elektronický dotazník vyžadoval, ale když jsem měl napsat ulici a číslo domu, z dotazníku jsem vyskočil. Svoje osobní údaje poskytovat nebudu, i když je už 19000 lidí poskytlo. Jsem od přírody opatrný. A na stránce si každého, který už petici podepsal, mohu vyhledat, což se mi nelíbí. Ale kdo se nebojí, může podepsat, proto to sem dávám.

Názory
17.12.2008 09:53
nesmrtel
Jo Áda! a to jste četli na intru, že nějakej nácek tak pojmenoval svýho synka a jak mu to jméno cukrář nechtěl napsat na dortu? To je patafyzika! Ještě se dočkáme lecjakých zmrtvýchvstání!
17.12.2008 09:59
stanislav
Mário, já Marxe vůbec nepropaguju, sral mě celý mládí, jen prostě nechci bejt jednostrannej, asi tak..
17.12.2008 10:00
stanislav
věcí, který ho vyvrátily, a řekly, že lidská svoboda a důstojnost je jinde, je milion...
17.12.2008 17:15
M. T. Eichman
Mario Czerney napsal(a):
žvásty typu, že ti a tamhleti komunisti nebyli ty správní komunisti mě fakt berou
a takovejch fašistů taky bylo...že jo
myšlenka která hlásá BOJ, je nebezpečná... třída nebo rasa, stejný svině...

teď je ta otázka, pro koho je tato myšlenka nebezpečná... víš, když před pár staletími pár utopistů chtělo na králích a šlechticích, aby uznávali nějaká základní lidská práva - vysmáli se jim, anebo je rovnou zavřeli, až zčernali. tyhle věci nám nikdo nedal zadarmo - museli jsme je vybojovat!

tím tady nehlásím revoluci, terorismus, občanskou válku... apod. - jen říkám, že bohužel až s těmito násilními počiny jsme dostali práva na život, zdraví, spravedlivý soud, volit, vzdělávat se ... atd.
17.12.2008 17:17
M. T. Eichman
Mario Czerney napsal(a):

stanislav napsal(a):
u nás nikdy nebyli komunisti, v sedumdesátejch a osumdesátejch, buďto prchli, nebo zalezli, normalisace neměla s komunismem lautr nic společnýho...
Samozřejmě, že měla: politiku dělaj lidi a vždycky tomu tak bude... v každý politický straně je vždycky dost hajzlů... a pokud jsou hajzlové v nebezpečné, extrémistické straně, síla nebezpečí se o to zvětšuje...
Myslet si, že komunismus (materialismus ve snu) sem padne jako dech boží, nebo světlo pana Marxe... víme, že ne:-)
- - Ne, komunismus, který je sám o sobě nebezpečnou myšlenkou budou vždycky dělat JENOM lidi - snad to chápeš, Stando...
Nejde tu o žádnou nenávist k lidem, ale ctění určitých hodnot - teda já to tak mám
to co teď dělá ods, to je extemismus... a nebezpečnej, protože všem obětem tohoto absurdního režimu je celkem bez protestů předhazováno, že si za svý zpackaný životy můžou sami.
kapitalismus je nebezpečná myšlenka - ne komunismus, který je kritizovatelný a reformovatelný.
17.12.2008 22:55
Aglája
Vždycky, když čtu obhajoby komunismu, padá na mě únava. Jestli lidi ani po čtyřiceti letech praxe nevidí, jak je to nebezpečné a postavené na blbých základech, tak to je fakt na pytel. Do dvaceti let ho tu máme znovu a s ním i tu jedinou správnou stranu. Ach jo.
17.12.2008 22:58
Mario Czerney
 Eichmane, co já ti ty kluku mám na ten komunismus říct? ...ty si sám sobě nebezpečný. Doporučuju ti dělat nějakej sport, třeba dálkové plavání. Věřím ti, věřím že dokážeš přeplavat kanál... co kanál, ty přeplaveš celý Atlantický oceán. Zkus to, věřím, že to dokážeš.
18.12.2008 00:04
kastel
:o)))
18.12.2008 08:23
stanislav
Teichman je vizionář, což je správné, pragmatičtí lidi vedou svět do záhuby, zakonzervovat nic nejde, bez odvážných plánů, které se sice nikdy úplně nesplní, bysme byli furt na stromech...

18.12.2008 09:41
nesmrtel
stanislav napsal(a):
Teichman je vizionář, což je správné, pragmatičtí lidi vedou svět do záhuby, zakonzervovat nic nejde, bez odvážných plánů, které se sice nikdy úplně nesplní, bysme byli furt na stromech...

JÁ CHCI NA STROMY!!! (ovšem s připojením!)
18.12.2008 09:46
stanislav
nesmrtel napsal(a):
stanislav napsal(a):

to nepude... :o)
18.12.2008 09:47
nesmrtel
stanislav napsal(a):
nesmrtel napsal(a):
stanislav napsal(a):

to nepude... :o)
..."bez odvážných plánů....." :9)
18.12.2008 12:31
M. T. Eichman
Mario Czerney napsal(a):
 Eichmane, co já ti ty kluku mám na ten komunismus říct? ...ty si sám sobě nebezpečný. Doporučuju ti dělat nějakej sport, třeba dálkové plavání. Věřím ti, věřím že dokážeš přeplavat kanál... co kanál, ty přeplaveš celý Atlantický oceán. Zkus to, věřím, že to dokážeš.
... no, dělal jsem deset let plavání. to člověka při dvojhodinových trénincích, kdy jen plaval a koukal na namalovou čáru pod sebou, napadalo ledacos. :-)
ale sorry, společnost se tím lepší nestane, když přeplavu nějakej blbej kanál.... ale jasně, stačí, když budu držet hubu. :-)
18.12.2008 12:32
M. T. Eichman
nesmrtel napsal(a):
stanislav napsal(a):

to je ale dost levicové přání. :-)
18.12.2008 12:38
nesmrtel
M. T. Eichman napsal(a):
nesmrtel napsal(a):
stanislav napsal(a):

jsem anarchistická taoistka :)
18.12.2008 12:53
stanislav
já sem zas radikální feministický katolík s anarchosyndikalistickou úchylkou, každej to holt máme nějak hozený...
18.12.2008 13:24
M. T. Eichman
nesmrtel napsal(a):
M. T. Eichman napsal(a):
nesmrtel napsal(a):
stanislav napsal(a):

a já zas taoistický marxista... zhruba jak to popisuje bondy ve svých knihách "údolí" a především "týden v tichém městě".
18.12.2008 14:32
nesmrtel
M. T. Eichman napsal(a):
nesmrtel napsal(a):
M. T. Eichman napsal(a):
nesmrtel napsal(a):
stanislav napsal(a):

a já zas taoistický marxista... zhruba jak to popisuje bondy ve svých knihách "údolí" a především "týden v tichém městě".
já Bondyho ňák nemůžu...
18.12.2008 15:07
Mario Czerney

M. T. Eichman napsal(a):
nesmrtel napsal(a):
stanislav napsal(a):

Tohle už je demagogie. žeano
18.12.2008 15:37
stanislav
demagogů je tu na tisíce. samej demagog, jeden vedle druhýho. jako člověk nemá chvilku klidu! zamyslete se už nad sebou... checheche...
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)