Názory |
28.11.2008 22:38
stanislav
|
už mě nebaví bittová ani fajt. ale jeden čas jsem to sjížděl... |
29.11.2008 01:26
Repulsion_Prorok
|
ivu bittovou jsem viděl poprvé naživo někdy v roce 84 nebo 85 a bylo to jako zjevení (nějaký čas jsem pak byl do ní platonicky zamilován :o))) Desky mám od ní skoro všechny. Taky jsem ji viděl živě s Dunajem, a to bylo teprv peklo (bohužel deska, i když není špatná, je po zážitku z těch koncertů ubohoučký odvárek... nepouštím si to....)
Posledních pár let nám doma nejčastěji hrajou lidovky z Classic - hrozně se to totiž líbí i našim dětem....
a není pravda, že ta deska byla "nepovšimnuta" - byla piovšimnuta docela dost, ale halt to není žádná masovka... |
29.11.2008 09:47
nesmrtel
|
Bittovou mám ráda, i tuhle desku, ale taky už ji moc neposlouchám... |
29.11.2008 09:49
stanislav
|
nesmrtel napsal(a): Bittovou mám ráda, i tuhle desku, ale taky už ji moc neposlouchám... já to mám někde doma, zkusim to asi časem, co to udělá... |
29.11.2008 10:27
Teichman
|
fajt teď hraje v projektu autopilote, s didgeridoo-istou smeykalem a klávesákem romanem holým.. mají japonskou zpěvačku. pro mě jednoznačně nejlepší český hudební počin tohoto roku. vřele doporučuji! |
29.11.2008 10:31
patafyzik
|
nesmrtel napsal(a): Bittovou mám ráda, i tuhle desku, ale taky už ji moc neposlouchám... |
29.11.2008 13:27
bříza
|
Bittová je pro mne poslouchatelná pouze s Václavkem. To dohromady báječně funguje. Potřebuje, aby ji někdo řídil a směroval. Jinak je poněkud neukotvená.
Egomaniak Fajt to být nemůže. Fajt je, byl a bude hroznej. |
29.11.2008 13:29
patafyzik
|
jojo, Václavek.... |
29.11.2008 13:47
nesmrtel
|
patafyzik napsal(a): jojo, Václavek.... jojo Václavák:) |
29.11.2008 18:24
Alan Marceau
|
Fajt jednu dobu vyhledával různý zajímavý zpěvačky z východu... byl jsem na nějaký šamance někde z Ruska, ze Sibiře, už nevím přesně odkud a jak se jmenovala, a pak na Urně, která byla mongolka. Ta byla dobrá, ale šamanka byla fakt úžasná... Bittová s Václavkem je výborná, ale nejradši kromě B a F mám takový to CD s Netherlands Wind Ensemble. To je opravdu velkej zážitek |
29.11.2008 19:05
HanaKonvesz
|
nemám ani pojem, co nyní dělá a ským, myslím, že jede svou cestou a jde dopředu. spíš by mi zajímaly nejnovější věci. neukotvené tao! bittové sláva, že nedělá muziku pro posluchače. břízo, malé avi v lahvi :-)
četli jste její zápisky? docela stojí zato! když hrála v bologni s václavkem, zpívala pouze česky a ty íčka z toho byli tak paf, že na to vzpomínám dodnes. jojo. :-) |
30.11.2008 11:05
Repulsion_Prorok
|
bříza napsal(a): Bittová je pro mne poslouchatelná pouze s Václavkem. To dohromady báječně funguje. Potřebuje, aby ji někdo řídil a směroval. Jinak je poněkud neukotvená.
Egomaniak Fajt to být nemůže. Fajt je, byl a bude hroznej. Sakra, břízo, takový úzkoprsý názor bych od muzikanta Tvého kalibru nečekal :o)
Jakože Bílé inferno je samozřejmě skvělé... ale s tou neukotveností a pořebou mít nějakéhos svého "směřovatele" tedy bych moc nesouhlasil. Ona si halt dělá co chce, co jí zrovna zajímá, vždycky se všecko nepovede nebo to určité skupině posluchačů nazacinká o uši, ale to už k tomu patří... je-li Bittová neukotvená, je dobře neukotvená a je dobře, že tomu tak je :o) |
30.11.2008 12:38
nesmrtel
|
Repulsion_Prorok napsal(a): bříza napsal(a): Bittová je pro mne poslouchatelná pouze s Václavkem. To dohromady báječně funguje. Potřebuje, aby ji někdo řídil a směroval. Jinak je poněkud neukotvená.
Egomaniak Fajt to být nemůže. Fajt je, byl a bude hroznej. Sakra, břízo, takový úzkoprsý názor bych od muzikanta Tvého kalibru nečekal :o)
Jakože Bílé inferno je samozřejmě skvělé... ale s tou neukotveností a pořebou mít nějakéhos svého "směřovatele" tedy bych moc nesouhlasil. Ona si halt dělá co chce, co jí zrovna zajímá, vždycky se všecko nepovede nebo to určité skupině posluchačů nazacinká o uši, ale to už k tomu patří... je-li Bittová neukotvená, je dobře neukotvená a je dobře, že tomu tak je :o) Hm, taky mi ten názor břízův nadzdvihl obočí ...kdopak si démonku ochočí :) |
30.11.2008 12:39
stanislav
|
mě bříza neudivil, standardní výkon... |
30.11.2008 12:41
nesmrtel
|
stanislav napsal(a): mě bříza neudivil, standardní výkon... Hm? Krotitelé jsou vzrušujcí :) |
30.11.2008 12:42
Repulsion_Prorok
|
stanislav napsal(a): mě bříza neudivil, standardní výkon... :o)) |
01.12.2008 09:10
bříza
|
Repulsion_Prorok napsal(a):
Sakra, břízo, takový úzkoprsý názor bych od muzikanta Tvého kalibru nečekal :o)
- už sis taky mohl všimnout, že u muzikantských názorů je nejdůležitější zkusit co nejvíc třísknout o stůl. Čím třískneš je celkem vedlejší ... ;) |
01.12.2008 09:16
Repulsion_Prorok
|
bříza napsal(a): Repulsion_Prorok napsal(a):
Sakra, břízo, takový úzkoprsý názor bych od muzikanta Tvého kalibru nečekal :o)
- už sis taky mohl všimnout, že u muzikantských názorů je nejdůležitější zkusit co nejvíc třísknout o stůl. Čím třískneš je celkem vedlejší ... ;) Halt se mám pořád čemu učit :o) |
07.12.2008 11:05
tynic
|
Vedle Bílého inferna mě chytila nahrávka Mater, kterou udělala s Godárem. Nahrávky s Fajtem a Dunajem mě nějak neoslovily. |
07.12.2008 16:47
bříza
|
tynic napsal(a): Vedle Bílého inferna mě chytila nahrávka Mater, kterou udělala s Godárem. Nahrávky s Fajtem a Dunajem mě nějak neoslovily. to neznám! :)
zapůjčíš ? |