Názory |
26.10.2008 19:52
Mbonita
|
no nazdar to je úplná bomba:-))))))))))
ještě že nehraju hry...teda PC hry:-))) |
26.10.2008 20:03
osika
|
Mbonita napsal(a): no nazdar to je úplná bomba:-))))))))))
ještě že nehraju hry...teda PC hry:-))) taky nehraju, to už by mi hráblo! |
26.10.2008 20:06
dlouhátlustáčára
|
já na to nemám čas .. naštěstí |
26.10.2008 20:42
Mbonita
|
osika napsal(a): Mbonita napsal(a): no nazdar to je úplná bomba:-))))))))))
ještě že nehraju hry...teda PC hry:-))) taky nehraju, to už by mi hráblo! výborně...budeš veřejně pochválena:-)
já hrabu teď ..listí:-)) |
26.10.2008 22:17
Repulsion_Bílý
|
Dokud to bude jenom na DVD (nebo Blue-ray), tak bude ještě relativně v pohodě. Ale průser nastane, až to začně běhat po síti - tj. že si člověk bude moci takovouhle figurku vybrat jako svůj avatar v nějaké hře nebo virtuálním světě, hezky si ji nastavit, aby byla opravdu jedinečná, a pak začne navazovat známosti s ostatními... už takhle vznikají přes ty fóra a komunity občas docela husté problémy - pokud k tomu přidude takhle dokonalá vizuální stránka, bude, troufl bych si prorokovat, spousta lidí totálně v prdeli... |
27.10.2008 08:16
dlouhátlustáčára
|
Repulsion_Bílý napsal(a): Dokud to bude jenom na DVD (nebo Blue-ray), tak bude ještě relativně v pohodě. Ale průser nastane, až to začně běhat po síti - tj. že si člověk bude moci takovouhle figurku vybrat jako svůj avatar v nějaké hře nebo virtuálním světě, hezky si ji nastavit, aby byla opravdu jedinečná, a pak začne navazovat známosti s ostatními... už takhle vznikají přes ty fóra a komunity občas docela husté problémy - pokud k tomu přidude takhle dokonalá vizuální stránka, bude, troufl bych si prorokovat, spousta lidí totálně v prdeli... S tím souhlasím,ale každá závislost má své kořeny- Není - kouře bez ohně- takže to postihne jen ty, kteří opravdu nemají co na práci - a nudí se .Normálně vytížený a zaměstnaný člověk se spoustou zájmů na to opravdu nemá čas. Řeší totiž jiné problémy, než svoji dokonalost.Neuznávám například individua hledající prostřednictvím netu životního nebo sexuálného partnera - toto může skončit jedině katastrofou. |
27.10.2008 12:01
osika
|
V prdeli už jsme...
A kdo hledá pantera, ten najde. |
27.10.2008 12:01
stanislav
|
osika napsal(a): V prdeli už jsme... A kdo hledá pantera, ten najde. panteři na síti běhaj tedy úžasný... :o))) |
27.10.2008 12:08
dlouhátlustáčára
|
osika napsal(a): V prdeli už jsme...
A kdo hledá pantera, ten najde. On ti v tom taky nikdo nebrání (každému, co jeho jest), tak jak mně nikdo nebrání projevit svůj názor. |
27.10.2008 13:29
osika
|
dlouhátlustáčára napsal(a): osika napsal(a): V prdeli už jsme...
A kdo hledá pantera, ten najde. On ti v tom taky nikdo nebrání (každému, co jeho jest), tak jak mně nikdo nebrání projevit svůj názor. Kdo jinému trámu kopá...
Ufff, čáro, tys vážně únavná...uáuá... |
27.10.2008 14:08
osika
|
Znáš internetovou Půjčovnu ideálních partnerů?
(PS: Čáro, tam ti nějakého pantera půjčí) |
29.10.2008 01:39
Lu_Po
|
jako historek o second life jsem slyšel miliony .. jedna z nich jak jeden pán z Tokia v reálu zabil pána z USA... za to že mu ve hře ukradl samurajský meč který měl odnotu 50 miliónů ... jak herní ... tak opravdickou ... neboť chce li postava něčím vyčnívat musí za to zaplatit... Já a bota jsme to taky zkusili ...zábavný bylo vytvářez si předměty ... my zvládli jenom kužel ... tak jsme celou ulici zapaplali kuželama ... a pak skopávali motorky parkující u mola do moře :)... když si uvědomím, že za tu motorku dal třeba někdo opravdových pět doláčů a já mi ji skopl s postavou co uměla vyrobit kužel... tak zpoko:) ... a hlavně je to vandalství za který vám nic nehrozí ... hurá na to |
29.10.2008 08:42
stanislav
|
LuPine, tohle mě tedy věru nějak moc neláká... :o) |
29.10.2008 22:18
kastel
|
Lu_Po napsal(a): jako historek o second life jsem slyšel miliony .. jedna z nich jak jeden pán z Tokia v reálu zabil pána z USA... za to že mu ve hře ukradl samurajský meč který měl odnotu 50 miliónů ... jak herní ... tak opravdickou ... neboť chce li postava něčím vyčnívat musí za to zaplatit... Já a bota jsme to taky zkusili ...zábavný bylo vytvářez si předměty ... my zvládli jenom kužel ... tak jsme celou ulici zapaplali kuželama ... a pak skopávali motorky parkující u mola do moře :)... když si uvědomím, že za tu motorku dal třeba někdo opravdových pět doláčů a já mi ji skopl s postavou co uměla vyrobit kužel... tak zpoko:) ... a hlavně je to vandalství za který vám nic nehrozí ... hurá na to :o))))fakt jsi mě pobavil, dík |
29.10.2008 22:28
osika
|
Hm, mě taky ne, mám co číst furt:) |
29.10.2008 22:39
stanislav
|
osika napsal(a): Hm, mě taky ne, mám co číst furt:) já taky, ale přesto visim na síti, protože mě bavíte... :o))) |
29.10.2008 22:43
osika
|
stanislav napsal(a): osika napsal(a): Hm, mě taky ne, mám co číst furt:) já taky, ale přesto visim na síti, protože mě bavíte... :o))) ubavíme se k smrti a to je ten van dalismus :) |
29.10.2008 22:45
stanislav
|
ono, tak dlouho se člověk baví, až chytne depku... :o))))))))))) |
16.11.2008 10:17
nesmrtel
|
stanislav napsal(a): ono, tak dlouho se člověk baví, až chytne depku... :o))))))))))) depka z netu
melanchólia v květu |
16.11.2008 10:23
stanislav
|
nesmrtel napsal(a): stanislav napsal(a): ono, tak dlouho se člověk baví, až chytne depku... :o))))))))))) depka z netu melanchólia v květu v květu podzimu v květu jara bejt bez pc - to je říše blaha... |