Téma #913
Autor:Repulsion_Bílý
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:26.10.2008 13:11
Počet návštěv:849
Počet názorů:29

Bacha na počítačové hry!!!
O nebezpečí počítačových her toho už bylo napsáno hodně. O podněcování agresivity, ztráty kontaktu s realitou apod... Ale ono bude hůř, mnohem hůř...

Protože tohle už vypadá opravdu nebezpečně:

;o))

Názory
29.10.2008 01:39
Lu_Po
jako historek o second life jsem slyšel miliony .. jedna z nich jak jeden pán z Tokia v reálu zabil pána z USA... za to že mu ve hře ukradl samurajský meč který měl odnotu 50 miliónů ... jak herní ... tak opravdickou ... neboť chce li postava něčím vyčnívat musí za to zaplatit... Já a bota jsme to taky zkusili ...zábavný bylo vytvářez si předměty ... my zvládli jenom kužel ... tak jsme celou ulici zapaplali kuželama ... a pak skopávali motorky parkující u mola do moře :)... když si uvědomím, že za tu motorku dal třeba někdo opravdových pět doláčů a já mi ji skopl s postavou co uměla vyrobit kužel... tak zpoko:) ... a hlavně je to vandalství za který vám nic nehrozí ... hurá na to
29.10.2008 08:42
stanislav
LuPine, tohle mě tedy věru nějak moc neláká... :o)
29.10.2008 22:18
kastel
Lu_Po napsal(a):
jako historek o second life jsem slyšel miliony .. jedna z nich jak jeden pán z Tokia v reálu zabil pána z USA... za to že mu ve hře ukradl samurajský meč který měl odnotu 50 miliónů ... jak herní ... tak opravdickou ... neboť chce li postava něčím vyčnívat musí za to zaplatit... Já a bota jsme to taky zkusili ...zábavný bylo vytvářez si předměty ... my zvládli jenom kužel ... tak jsme celou ulici zapaplali kuželama ... a pak skopávali motorky parkující u mola do moře :)... když si uvědomím, že za tu motorku dal třeba někdo opravdových pět doláčů a já mi ji skopl s postavou co uměla vyrobit kužel... tak zpoko:) ... a hlavně je to vandalství za který vám nic nehrozí ... hurá na to
:o))))fakt jsi mě pobavil, dík
29.10.2008 22:28
osika
Hm, mě taky ne, mám co číst furt:)
29.10.2008 22:39
stanislav
osika napsal(a):
já taky, ale přesto visim na síti, protože mě bavíte... :o)))
29.10.2008 22:43
osika
stanislav napsal(a):
osika napsal(a):
já taky, ale přesto visim na síti, protože mě bavíte... :o)))
ubavíme se k smrti a to je ten van dalismus :)
29.10.2008 22:45
stanislav
ono, tak dlouho se člověk baví, až chytne depku... :o)))))))))))
16.11.2008 10:17
nesmrtel
stanislav napsal(a):
depka z netu
melanchólia v květu
16.11.2008 10:23
stanislav
nesmrtel napsal(a):
stanislav napsal(a):
depka z netu melanchólia v květu
v květu podzimu
v květu jara
bejt bez pc - to je říše blaha...
[ << ] [ < ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)