Názory |
26.10.2008 20:00
adammi
|
Mbonita napsal(a): Tv nesleduju..to rádio bych musela rozdýchat..ale jinak pohoda..stejně nejradši koukám do ohně nebo na hvězdy:-)
jo zpívám docela slušně:-)) Krásna to petická duša.
Osika, ešteže máš svokru, to je tiež dobrý informačný kanál. |
26.10.2008 20:02
osika
|
adammi napsal(a): Mbonita napsal(a): Tv nesleduju..to rádio bych musela rozdýchat..ale jinak pohoda..stejně nejradši koukám do ohně nebo na hvězdy:-)
jo zpívám docela slušně:-)) Krásna to petická duša.
Osika, ešteže máš svokru, to je tiež dobrý informačný kanál. Safra? Moje svokra nic neví, neb já jí nic neříkám :-) |
26.10.2008 20:02
dlouhátlustáčára
|
Mbonita napsal(a): Tv nesleduju..to rádio bych musela rozdýchat..ale jinak pohoda..stejně nejradši koukám do ohně nebo na hvězdy:-)
jo zpívám docela slušně:-)) Můžem zpívat duet ,až ta "hrůza " nastane :-)) |
26.10.2008 20:40
Mbonita
|
dlouhátlustáčára napsal(a): Mbonita napsal(a): Tv nesleduju..to rádio bych musela rozdýchat..ale jinak pohoda..stejně nejradši koukám do ohně nebo na hvězdy:-)
jo zpívám docela slušně:-)) Můžem zpívat duet ,až ta "hrůza " nastane :-)) tak jo...mám sametovej mezzosoprán:-) |
26.10.2008 20:41
dlouhátlustáčára
|
Mbonita napsal(a): dlouhátlustáčára napsal(a): Mbonita napsal(a): Tv nesleduju..to rádio bych musela rozdýchat..ale jinak pohoda..stejně nejradši koukám do ohně nebo na hvězdy:-)
jo zpívám docela slušně:-)) Můžem zpívat duet ,až ta "hrůza " nastane :-)) tak jo...mám sametovej mezzosoprán:-) já jsem čistý alt :-) |
26.10.2008 20:43
Mbonita
|
dlouhátlustáčára napsal(a): Mbonita napsal(a): dlouhátlustáčára napsal(a): Mbonita napsal(a): Tv nesleduju..to rádio bych musela rozdýchat..ale jinak pohoda..stejně nejradši koukám do ohně nebo na hvězdy:-)
jo zpívám docela slušně:-)) Můžem zpívat duet ,až ta "hrůza " nastane :-)) tak jo...mám sametovej mezzosoprán:-) já jsem čistý alt :-) bude nám to ladit...skvěle:-) |
26.10.2008 20:44
dlouhátlustáčára
|
Mbonita napsal(a): dlouhátlustáčára napsal(a): Mbonita napsal(a): dlouhátlustáčára napsal(a): [q
uote=Mbonita]Tv nesleduju..to rádio bych musela rozdýchat..ale jinak
pohoda..stejně nejradši koukám do ohně nebo na hvězdy:-)
jo zpívám docela slušně:-)) Můžem zpívat duet ,až ta "hrůza " nastane :-)) tak jo...mám sametovej mezzosoprán:-) já jsem čistý alt :-) bude nám to ladit...skvěle:-)[/quote]se těším :-))) |
26.10.2008 20:46
adammi
|
dlouhátlustáčára napsal(a): Mbonita napsal(a): dlouhátlustáčára napsal(a): Mbonita napsal(a): [q
uote=dlouhátlustáčára][q
uote=Mbonita]Tv nesleduju..to rádio bych musela rozdýchat..ale jinak
pohoda..stejně nejradši koukám do ohně nebo na hvězdy:-)
jo zpívám docela slušně:-)) Můžem zpívat duet ,až ta "hrůza " nastane :-)) tak jo...mám sametovej mezzosoprán:-) já jsem čistý alt :-) bude nám to ladit...skvěle:-)[/quote]se těším :-)))[/quote]Hoďte to potom sem, rád si vypočujem namiesto rozhlasu či TV. |
26.10.2008 20:49
dlouhátlustáčára
|
se teda těš:-))i kdyby to pak všechno fungovalo, nebudeš chtít poslouchat nic jiného |
26.10.2008 20:51
zubata
|
osika napsal(a):
a já myslela, že zubatá bere všecko! .-)
vidíš to, dneska už aj zubatá preberá..Aby neprebrala :) |
26.10.2008 20:54
dlouhátlustáčára
|
Konvalina napsal(a): Adame, neposlouchej je, zpívají určitě jako sirény!!! ;-))) Však ty svým zpěvem vábily - takže jo :-))) |
26.10.2008 21:27
dlouhátlustáčára
|
Konvalina napsal(a): dlouhátlustáčára napsal(a): Konvalina napsal(a): Adame, neposlouchej je, zpívají určitě jako sirény!!! ;-))) Však ty svým zpěvem vábily - takže jo :-))) Vábničky mají ale velký S ;-))) No jo, tak jo, nebudu vás už hecovat, ale uděláme trio, jo? Budu v pozadí pět eloíííís, eloííís... až do vytracena... Plíííís :,,,-( :-))) |
27.10.2008 18:44
Aglája
|
Oddechla bych si. |
27.10.2008 18:46
dlouhátlustáčára
|
Aglája napsal(a): Oddechla bych si. mně by se ulevilo a moc |
27.10.2008 18:49
Aglája
|
dlouhátlustáčára napsal(a): Aglája napsal(a): Oddechla bych si. mně by se ulevilo a moc Když eliminuješ všechny ty zprávy, co se z rádia a televize na tebe hrnou, tak co vlastně viš?
Leda to, co dělají sousedi, tví nejbližší, maximálně lidi v dědině a taky to stačí.
Byli jsem tři dny na chatě, bez médií a ta pohoda...I když doma na telku skoro nekoukám, stejně se člověk té záplavě znerovozňujících informací nevyhne. |
27.10.2008 18:50
dlouhátlustáčára
|
:-)))
|
27.10.2008 19:19
stanislav
|
bez tv se obejdu... |
29.10.2008 14:06
Zrzavý_kotě
|
Televizi doma nemám a rádio neposlouchám, takže mě by to teda nevadilo ;)
spíš bych byla ráda, protože moje maminka by mě konečně pořádně vnímala, když přijdu na návštěvu :)
jo a abych nevypadala jako balík: zprávy si přečtu na internetu, na film si občas zajdu do kina a muziku taky poslouchám, ale z CD anebo naživo :)
Ale pro spoustu lidí by to byla katastrofa! To teda určitě.. |
29.10.2008 15:10
Pomerančová
|
a co by se tím vlastně zmenilo? |
29.10.2008 15:20
osika
|
Zvykli bychom si, jako na všechno... |