Názory |
25.10.2008 22:39
Rubik-On
|
konečně bych začal psát.. a nesral bych se tady |
25.10.2008 22:42
Repulsion_Bílý
|
Zarathustra napsal(a): jůůůů, to by byloooo! hehe ale čo by ste robili, keby přestal fungovat taky internet?:-P Umřel bych hlady... |
25.10.2008 23:10
Zarathustra
|
Rubik-On napsal(a): konečně bych začal psát.. a nesral bych se tady  |
26.10.2008 10:51
adammi
|
Koľko ľudí, toľko názorov, ale v podstate sa skoro zhodneme.
Ja si myslím, že tým pádom by vyhynul jeden druh človeka,- tzv. cele- či skôr telebrita. |
26.10.2008 17:17
adammi
|
Nevadí, je krajšia ako tie televízne. |
26.10.2008 18:18
šánnatas
|
bych se začal připravovat na Válku světů nebo aspoň Den trifidů nebo tak něco |
26.10.2008 19:27
zubata
|
Repulsion_Bílý napsal(a): Možná by mi chvíli trvalo, než bych si toho všim :o) Teda spíš by mě o tom někdo miusel informovat... to každopádne
naša televízia nie je pripojená k anténe ani ku káblu, len k DVD prehrávaču
a rádio nepočúvam :)
Rozhodla som sa žiť v sladkej nevedomosti, nepotrebujem sa pozerať každý deň na vojny a autohavárie. Až sa bude diať niečo podstatné, som si istá že moja svokra mi to nezabudne povedať :o) |
26.10.2008 19:35
osika
|
zubata napsal(a): Repulsion_Bílý napsal(a): Možná by mi chvíli trvalo, než bych si toho všim :o) Teda spíš by mě o tom někdo miusel informovat... to každopádne
naša televízia nie je pripojená k anténe ani ku káblu, len k DVD prehrávaču
a rádio nepočúvam :)
Rozhodla som sa žiť v sladkej nevedomosti, nepotrebujem sa pozerať každý deň na vojny a autohavárie. Až sa bude diať niečo podstatné, som si istá že moja svokra mi to nezabudne povedať :o) a já myslela, že zubatá bere všecko! .-) |
26.10.2008 19:50
Mbonita
|
Tv nesleduju..to rádio bych musela rozdýchat..ale jinak pohoda..stejně nejradši koukám do ohně nebo na hvězdy:-)
jo zpívám docela slušně:-)) |
26.10.2008 20:00
adammi
|
Mbonita napsal(a): Tv nesleduju..to rádio bych musela rozdýchat..ale jinak pohoda..stejně nejradši koukám do ohně nebo na hvězdy:-)
jo zpívám docela slušně:-)) Krásna to petická duša.
Osika, ešteže máš svokru, to je tiež dobrý informačný kanál. |
26.10.2008 20:02
osika
|
adammi napsal(a): Mbonita napsal(a): Tv nesleduju..to rádio bych musela rozdýchat..ale jinak pohoda..stejně nejradši koukám do ohně nebo na hvězdy:-)
jo zpívám docela slušně:-)) Krásna to petická duša.
Osika, ešteže máš svokru, to je tiež dobrý informačný kanál. Safra? Moje svokra nic neví, neb já jí nic neříkám :-) |
26.10.2008 20:02
dlouhátlustáčára
|
Mbonita napsal(a): Tv nesleduju..to rádio bych musela rozdýchat..ale jinak pohoda..stejně nejradši koukám do ohně nebo na hvězdy:-)
jo zpívám docela slušně:-)) Můžem zpívat duet ,až ta "hrůza " nastane :-)) |
26.10.2008 20:40
Mbonita
|
dlouhátlustáčára napsal(a): Mbonita napsal(a): Tv nesleduju..to rádio bych musela rozdýchat..ale jinak pohoda..stejně nejradši koukám do ohně nebo na hvězdy:-)
jo zpívám docela slušně:-)) Můžem zpívat duet ,až ta "hrůza " nastane :-)) tak jo...mám sametovej mezzosoprán:-) |
26.10.2008 20:41
dlouhátlustáčára
|
Mbonita napsal(a): dlouhátlustáčára napsal(a): Mbonita napsal(a): Tv nesleduju..to rádio bych musela rozdýchat..ale jinak pohoda..stejně nejradši koukám do ohně nebo na hvězdy:-)
jo zpívám docela slušně:-)) Můžem zpívat duet ,až ta "hrůza " nastane :-)) tak jo...mám sametovej mezzosoprán:-) já jsem čistý alt :-) |
26.10.2008 20:43
Mbonita
|
dlouhátlustáčára napsal(a): Mbonita napsal(a): dlouhátlustáčára napsal(a): Mbonita napsal(a): Tv nesleduju..to rádio bych musela rozdýchat..ale jinak pohoda..stejně nejradši koukám do ohně nebo na hvězdy:-)
jo zpívám docela slušně:-)) Můžem zpívat duet ,až ta "hrůza " nastane :-)) tak jo...mám sametovej mezzosoprán:-) já jsem čistý alt :-) bude nám to ladit...skvěle:-) |
26.10.2008 20:44
dlouhátlustáčára
|
Mbonita napsal(a): dlouhátlustáčára napsal(a): Mbonita napsal(a): dlouhátlustáčára napsal(a): [q
uote=Mbonita]Tv nesleduju..to rádio bych musela rozdýchat..ale jinak
pohoda..stejně nejradši koukám do ohně nebo na hvězdy:-)
jo zpívám docela slušně:-)) Můžem zpívat duet ,až ta "hrůza " nastane :-)) tak jo...mám sametovej mezzosoprán:-) já jsem čistý alt :-) bude nám to ladit...skvěle:-)[/quote]se těším :-))) |
26.10.2008 20:46
adammi
|
dlouhátlustáčára napsal(a): Mbonita napsal(a): dlouhátlustáčára napsal(a): Mbonita napsal(a): [q
uote=dlouhátlustáčára][q
uote=Mbonita]Tv nesleduju..to rádio bych musela rozdýchat..ale jinak
pohoda..stejně nejradši koukám do ohně nebo na hvězdy:-)
jo zpívám docela slušně:-)) Můžem zpívat duet ,až ta "hrůza " nastane :-)) tak jo...mám sametovej mezzosoprán:-) já jsem čistý alt :-) bude nám to ladit...skvěle:-)[/quote]se těším :-)))[/quote]Hoďte to potom sem, rád si vypočujem namiesto rozhlasu či TV. |
26.10.2008 20:49
dlouhátlustáčára
|
se teda těš:-))i kdyby to pak všechno fungovalo, nebudeš chtít poslouchat nic jiného |
26.10.2008 20:51
zubata
|
osika napsal(a):
a já myslela, že zubatá bere všecko! .-)
vidíš to, dneska už aj zubatá preberá..Aby neprebrala :) |
26.10.2008 20:54
dlouhátlustáčára
|
Konvalina napsal(a): Adame, neposlouchej je, zpívají určitě jako sirény!!! ;-))) Však ty svým zpěvem vábily - takže jo :-))) |