Názory |
15.09.2008 12:42
kastel
|
stanislav napsal(a): já se nedomnívám, že by katolíky nějak ohrožovali esoterici. sice nejsou v oblibě, ale žádná velká škodná to neni... mám tedy ten dojem... to bych podepsal - ale i malá škodná dokáže ve správným hejnu pěkně zařádit :o) I když je fakt, že lidé inklinující k esoterice stejně nejsou vnitřně předurčeni nechat se masově vést - vždycky by hledali vlastní cestu..., ale to asi víš sám nejlíp. |
15.09.2008 15:55
Wiki
|
že by Timur a jeho parta ? :-) |
15.09.2008 15:57
stanislav
|
Wiki napsal(a): že by Timur a jeho parta ? :-) já myslim, že lepčí byli čuk a gek, my s kamarádem Ždímalem jsme si tak řikali, když sme byli maličcí... |
15.09.2008 17:33
Wiki
|
stanislav napsal(a): Wiki napsal(a): že by Timur a jeho parta ? :-) já myslim, že lepčí byli čuk a gek, my s kamarádem Ždímalem jsme si tak řikali, když sme byli maličcí... pro mě byl timur prostě jednička :-) |
15.09.2008 18:05
kastel
|
stanislav napsal(a): Wiki napsal(a): že by Timur a jeho parta ? :-) já myslim, že lepčí byli čuk a gek, my s kamarádem Ždímalem jsme si tak řikali, když sme byli maličcí... ...no, já bych spíš vsadil na šuk a hek... :o)) |
15.09.2008 18:10
kastel
|
kastel napsal(a): stanislav napsal(a): Wiki napsal(a): že by Timur a jeho parta ? :-) já myslim, že lepčí byli čuk a gek, my s kamarádem Ždímalem jsme si tak řikali, když sme byli maličcí... ...no, já bych spíš vsadil na šuk a hek... :o)) ..mimochodem - poprvé to bylo hodně iniciační :o)) |
15.09.2008 18:46
stanislav
|
čuk a gek sou skvělý, sme jim se ždímalem udělali cestovní kancelář. sme promotali komunisty s podnikáním, už v sedumdesátejch letech.... hehe |
15.09.2008 18:58
kastel
|
stanislav napsal(a): čuk a gek sou skvělý, sme jim se ždímalem udělali cestovní kancelář. sme promotali komunisty s podnikáním, už v sedumdesátejch letech.... hehe ...to rozveď - to je zajímavé I:o) |
15.09.2008 21:29
stanislav
|
kastel napsal(a): stanislav napsal(a): čuk a gek sou skvělý, sme jim se ždímalem udělali cestovní kancelář. sme promotali komunisty s podnikáním, už v sedumdesátejch letech.... hehe ...to rozveď - to je zajímavé I:o) já už si to moc nepamatuju, ale jistou roli v tom hrály ždímalovy angličáky, moji gumový indiáni z NDR a jiný věci, též se celé to dění odehrávalo na plachtách papíru, které mi věnovala matka z konstrukční kanceláře, z jedné strany byly nějaké nesmysly, na těch čistých jsme budovali onu říši čuka a geka... |
15.09.2008 22:36
Mario Czerney
|
moje Michal Ajvaz: Druhé město a potom Prázdné ulice, Osho: Hořčičné semínko... a taky Malý princ...
|
15.09.2008 22:50
hrobnick
|
Mario Czerney napsal(a): moje Michal Ajvaz: Druhé město a potom Prázdné ulice, Osho: Hořčičné semínko... a taky Malý princ... jo, to jsou taky pecky! |
18.09.2008 13:45
mysicky
|
mozna Cizinec od Camuse |
18.09.2008 13:50
Repulsion_Bílý
|
mysicky napsal(a): mozna Cizinec od Camuse Moc se mi to nelíbilo, ale docela jsem se v tom poznal - jedná se v podstatně o popis člověka se schizoidní poruchou osobnosti :o) |
18.09.2008 14:05
mysicky
|
Repulsion_Bílý napsal(a): mysicky napsal(a): mozna Cizinec od Camuse Moc se mi to nelíbilo, ale docela jsem se v tom poznal - jedná se v podstatně o popis člověka se schizoidní poruchou osobnosti :o) me se to libilo dost :) dobry psychopat |
18.09.2008 14:19
Pan Japko
|
mysicky napsal(a): Repulsion_Bílý napsal(a): mysicky napsal(a): mozna Cizinec od Camuse Moc se mi to nelíbilo, ale docela jsem se v tom poznal - jedná se v podstatně o popis člověka se schizoidní poruchou osobnosti :o) me se to libilo dost :) dobry psychopat Cizinec je parádní věc.....stejně tak i Mor |
18.09.2008 14:42
Repulsion_Bílý
|
Pan Japko napsal(a): mysicky napsal(a): Repulsion_Bílý napsal(a): mysicky napsal(a): mozna Cizinec od Camuse Moc se mi to nelíbilo, ale docela jsem se v tom poznal - jedná se v podstatně o popis člověka se schizoidní poruchou osobnosti :o) me se to libilo dost :) dobry psychopat Cizinec je parádní věc.....stejně tak i Mor Mně se právě víc líbil Mor - možná trošku lacinější, ale podle mého názoru sugestivnější... |
18.09.2008 14:54
stanislav
|
jsem onehdá četl cizince a mor znovu a opět mně to přišlo miloučký...
ale nejlepší je Nevolnost od Sartra a tam nejpříjemnější ze všech postav je autodidakt, jak ho vyfakujou z knihovny... to mi ho bylo fakt líto... |
18.09.2008 15:00
guy
|
Když už se tu probírají ti jakoby existencální frantíci, tak musím konstatovat, že ještě víc než věci od Camuse mě svýho času upoutaly Penězokazi od Gida, z těch jsem si dokonce dělal hafo výpisků .. |
18.09.2008 15:01
stanislav
|
camus a sartre, to šíleně letělo v osumdesátejch letech u nás, jako tedy minulýho století, se divim, že je to furt v kurzu, nebo tedy zas tak moc nedivim, ponivadž to jsou pěkný kousky, co sesmolili... |
18.09.2008 15:03
stanislav
|
dobře zmapovaný tyhle věci jsou na internetu na těhle stránkách:
http://www.odaha.com/odaha.php?f=francouzska-literatura |