Názory |
12.09.2008 11:04
Repulsion_Bílý
|
HanaKonvesz napsal(a): Repulsion_Bílý napsal(a): Já nechápu, proč KUCHAŘ Ting odetíná suky? aby si oheň udělal :-.) A proč se na to musí tak pekelně soustředit? |
12.09.2008 11:04
stanislav
|
Repulsion_Bílý napsal(a): Já nechápu, proč KUCHAŘ Ting odetíná suky? tao je pro někerý holt nejasný, no, jak řikaj, slovy to nejde vylíčit.... hehehehhe |
12.09.2008 11:05
stanislav
|
Repulsion_Bílý napsal(a): HanaKonvesz napsal(a): Repulsion_Bílý napsal(a): Já nechápu, proč KUCHAŘ Ting odetíná suky? aby si oheň udělal :-.) A proč se na to musí tak pekelně soustředit? aby si neztupil nožík nebo sekerku, na tom bazírovali, že nástroje musej bejt nevopotřebovaný... |
12.09.2008 11:06
HanaKonvesz
|
stanislav napsal(a): Repulsion_Bílý napsal(a): HanaKonvesz napsal(a): Repulsion_Bílý napsal(a):
Já nechápu, proč KUCHAŘ Ting odetíná suky?
aby si oheň udělal
:-.) A proč se na to musí tak pekelně soustředit? aby si neztupil nožík nebo sekerku, na tom bazírovali, že nástroje musej bejt nevopotřebovaný... deset let se učí jenom používat nůž kuchaři , tak asi proto |
12.09.2008 13:00
hrobnick
|
Repulsion_Bílý napsal(a): HanaKonvesz napsal(a): Repulsion_Bílý napsal(a): Já nechápu, proč KUCHAŘ Ting odetíná suky? aby si oheň udělal :-.) A proč se na to musí tak pekelně soustředit? pekelně soustředit se musíš, bys nepropás ráj....hihi |
12.09.2008 13:29
stanislav
|
pekelný soustředění je základ, se zrovna soustředim, jak vyřešit, že se urvalo šroubovátko vod špuntu ve vaně, takže mechanismus umřel, ale soutředěnim asi dojdu k tomu, že brnknu otcovi, ať to příde vopravit.... hehehehe |
12.09.2008 13:35
hrobnick
|
stanislav napsal(a): pekelný soustředění je základ, se zrovna soustředim, jak vyřešit, že se urvalo šroubovátko vod špuntu ve vaně, takže mechanismus umřel, ale soutředěnim asi dojdu k tomu, že brnknu otcovi, ať to příde vopravit.... hehehehe no a pekelně se soustřeď, ať nevytočíš jiný číslo a nevytočíš tak manželku:-) |
12.09.2008 13:39
stanislav
|
to nechám asi na jindy, se mi teď nechce nechat nic vopravovat, se holt budem jen sprchovat, no a co, že.... hehe |
13.09.2008 19:07
ataman
|
zajimavy tema..
jednoznacne pohyblivy svatek od hemingwaye. cetl jsem to jednim dechem a nestacil jsem se divit, panejo, i TAKHLE se da psat/uvazovat o svete? bylo mi dvanáct |
13.09.2008 23:09
HanaKonvesz
|
ataman napsal(a): zajimavy tema..
jednoznacne pohyblivy svatek od hemingwaye. cetl jsem to jednim dechem a nestacil jsem se divit, panejo, i TAKHLE se da psat/uvazovat o svete? bylo mi dvanáct jéje, tak něco podobnýho v podobným věku cca. ale Fiestu jsem četla, jojo . Ernestu třikrát sláva! Podle práva. |
13.09.2008 23:14
Diotima
|
vše od E. Tomáše, bible, básně korejských mnichů, Symposion, Rudolf Starý - Potíže s hlubinnou psychologií, Jan Zahradníček (cit), Mickiewicz atd. atp. :-) |
14.09.2008 07:45
stanislav
|
jojo, všichni sou dobrý, ale na četbu Junga nemá nic... hehe |
14.09.2008 09:20
hrobnick
|
stanislav napsal(a): jojo, všichni sou dobrý, ale na četbu Junga nemá nic... hehe jojo, člověka umí ukonejšit v každém patře života:+) |
14.09.2008 16:14
silent
|
Diotima napsal(a): vše od E. Tomáše, bible, básně korejských mnichů, Symposion, Rudolf Starý - Potíže s hlubinnou psychologií, Jan Zahradníček (cit), Mickiewicz atd. atp. :-)
no jo, Tomášovi, ti by tam taky patřili, a třeba Kámen mudrců, a Jung taky, ale to přišlo tak nějak později... |
15.09.2008 11:21
humhal
|
co já vim, tak za komančů nebyl zrovna tomáš moc v kurzu... hehe |
15.09.2008 11:49
stanislav
|
ani tomášek... mecheche |
15.09.2008 12:18
kastel
|
humhal napsal(a): co já vim, tak za komančů nebyl zrovna tomáš moc v kurzu... hehe ...no, asi ani dneska - ona ta ezoterika ovečky nenažranejm církvím zrovna moc nepřihrává - docela rád bych viděl ještě jednou ten jeho "seriál", ale nením, nevím... |
15.09.2008 12:20
stanislav
|
o tom, co vychází za knížky ale v žádným případě nerozhoduje nenažraná církev, ta si tak maximálně šudliká svý ve Vyšehradu a i jinde... |
15.09.2008 12:27
kastel
|
stanislav napsal(a): o tom, co vychází za knížky ale v žádným případě nerozhoduje nenažraná církev, ta si tak maximálně šudliká svý ve Vyšehradu a i jinde... ...to, jo - jen říkám, že Tomášovi - zrovna ovečky nenaháněli - a stejně jako de Mello, nebudou v církevním kolektivu zrovna oblíbeni (myslím, ten jejich management) - přitom, kdyby nazachrápali marketing - tak na tom mohli fakt dost třískat... no, ale je to veká firma a změny prosazovat lze jen ztuha :o) |
15.09.2008 12:35
stanislav
|
já se nedomnívám, že by katolíky nějak ohrožovali esoterici. sice nejsou v oblibě, ale žádná velká škodná to neni... mám tedy ten dojem... |