Kdopak to uhodne? |
Poslední dobou - je to tak 3 měsíce, možná 4... tedy on ten jev možná trvá již delší dobu, ale já ho tak nějak v tom rozmezí zaregistroval... se mi občas stává, že se tady mohu potrhat smíchy, nevěřím svým očím a říkám si: „ach, pičo, pičo, tak to je opravdu soda..."
Stává se mi to pod díly, ale nikoliv při četbě děl samotných...
a ten jev má velmi konkrétního jmenovatele...
Tak co? Už víte, o jaký jev se jedná? |
|
Počet úprav: 1, naposledy upravil(a) 'Repulsion_Bílý': 02.09.2008 21:48.
Názory |
03.09.2008 22:40
narvah
|
random_night napsal(a): narvah napsal(a): rn: můj muž je rybář? jak tvůj - nevím, můj ne můj muž taky není.. to je zvláštní, viď? |
03.09.2008 22:46
Repulsion_Bílý
|
Aglája napsal(a): Repulsion_Bílý napsal(a): Aglája napsal(a): narvah napsal(a): citace: proč ti to dílo připadá blbé?? Proč? To bude asi tím, že je blbé. Můj názor Nechceš tím říct, že tenhle celý humbuk je tu proto, aby se sklouzlo k tradičnímu navážení se do Konvaliny? Já za to nemůžu, že je to "zase" Konvalina. Ona se prostě poslední dobou situuje občas do role literární kritičky... a je to náramně legrační... to se nedá nic dělat... a kromě toho to souvisí také s tím, že jsem včera celou noc nespal... :o) Konvalina se konečně přestala snažit být milá. Zaplaťpánbu za to. Všichni si tady hrajeme na literární kritiky, aniž by k tomu většina z nás měla mandát. No a co? Nejsme na Svazu spisovatelů. 1. Konvalina vždy ke všem milá nebyla, ale to teď nechme plavat...
2. Mně to spíš připomíná dobu těsně po revoluci, když nás profesoři z marxáku, kteří ještě 23. listopadu nacvičovali cosi se sapíkama a v uniformách lidových milicí začali vehementně učit o demokracii a marketingu :o) Ale nic - já rozhodně žádnou další štvavou kampaň rozjíždět nechci - jenom si včera přečetl pár Konvalininých "zasvěcených komentářů" a pocítil jsem nutkavou potřebu následné dojmy někde ventilovat :o)) |
03.09.2008 22:49
narvah
|
a tos udělal chybu, hehehééé |
03.09.2008 22:52
Repulsion_Bílý
|
narvah napsal(a): a tos udělal chybu, hehehééé proč? mně se ulevilo... |
03.09.2008 22:59
narvah
|
no, když jsem se tu já vytasil s tématem "kdo je konvalina?" - tak se to menovalo a to bylo celý - tak jsem se dozvěděl, že konvalina je sice "dobrou duší litery", ale že je to nejlhečí cíl.. prostě se strhla vlna, která tohle téma hodnotila jako něco téměř nemorálního.. a mě přitom fakt zajímalo, kdo je konvalina.. kdo co ví.. ale hodnoceno to bylo jako provokace, jako virtuální zranění atp.. stačí říct konvalina a hned tu stojí zástup ochránců.. zvláštní.. |
04.09.2008 08:29
Aglája
|
narvah napsal(a): no, když jsem se tu já vytasil s tématem "kdo je konvalina?" - tak se to menovalo a to bylo celý - tak jsem se dozvěděl, že konvalina je sice "dobrou duší litery", ale že je to nejlhečí cíl.. prostě se strhla vlna, která tohle téma hodnotila jako něco téměř nemorálního.. a mě přitom fakt zajímalo, kdo je konvalina.. kdo co ví.. ale hodnoceno to bylo jako provokace, jako virtuální zranění atp.. stačí říct konvalina a hned tu stojí zástup ochránců.. zvláštní.. haůůůůůů
kolikrát se tak asi dá přežvýkat jogurt?
:o))
Nebo může být na ono téma řečeno ještě něco jiného než co tady čtu pořád dokola, od chvíle, kdy jsem se tu poprvé přihlásila?
Přihoď zase nějakého mandáta :o)) |
04.09.2008 08:45
narvah
|
Aglája napsal(a): narvah napsal(a): no, když jsem se tu já vytasil s tématem "kdo je konvalina?" - tak se to menovalo a to bylo celý - tak jsem se dozvěděl, že konvalina je sice "dobrou duší litery", ale že je to nejlhečí cíl.. prostě se strhla vlna, která tohle téma hodnotila jako něco téměř nemorálního.. a mě přitom fakt zajímalo, kdo je konvalina.. kdo co ví.. ale hodnoceno to bylo jako provokace, jako virtuální zranění atp.. stačí říct konvalina a hned tu stojí zástup ochránců.. zvláštní.. haůůůůůů
kolikrát se tak asi dá přežvýkat jogurt?
:o))
Nebo může být na ono téma řečeno ještě něco jiného než co tady čtu pořád dokola, od chvíle, kdy jsem se tu poprvé přihlásila?
Přihoď zase nějakého mandáta :o)) některá témata jsou nevyčerpatelná.. to je třeba mít na zřeteli konvalina se prostě nedá jen tak odbýt.. ona vyžaduje zvláštní zacházení.. vyžaduje pozornost.. i právě z toho důvodu je ji třeba poznat blíže a přijmout ji.. takovou, jaká je.. jak to bylo u tebe, algájo? |
04.09.2008 09:01
Aglája
|
Jednoduché.
Žij a nechej žít.
Každý vyžaduje zvláštní zacházení. A proč bych se měla snažit narvat někoho jiného do svých představ o tom, jaký by měl být. Každý jsme nějaký týpek.
Pokud někdo vědomě neubližuje jiným, nemám problém. |
04.09.2008 09:03
stanislav
|
všechno, co se týká konvaliny, je mile slizké.... hehehehe |
04.09.2008 09:07
narvah
|
Aglája napsal(a): Jednoduché.
Žij a nechej žít.
Každý vyžaduje zvláštní zacházení. A proč bych se měla snažit narvat někoho jiného do svých představ o tom, jaký by měl být. Každý jsme nějaký týpek.
Pokud někdo vědomě neubližuje jiným, nemám problém. dobrý.. jak proslov s dharamsaly.. co se mě týká - pro mě je její nestandardní chování výzvou.. a řeknu ti, moje projevy k ní dostály změny.. ale pořád se výsostně bavím.. a to je pro mě důležité, hehehéééé |
04.09.2008 09:24
Aglája
|
narvah napsal(a): Aglája napsal(a): Jednoduché.
Žij a nechej žít.
Pokud někdo vědomě neubližuje jiným, nemám problém. dobrý.. jak proslov s dharamsaly.. co se mě týká - pro mě je její nestandardní chování výzvou.. a řeknu ti, moje projevy k ní dostály změny.. ale pořád se výsostně bavím.. a to je pro mě důležité, hehehéééé V tom je ten rozdíl, já její chování nevidím jako nestandardní. To mi tady přijdou jiní týpci nestandardní. A co? |
04.09.2008 09:33
narvah
|
Aglája napsal(a): narvah napsal(a): Aglája napsal(a): Jednoduché.
Žij a nechej žít.
Pokud někdo vědomě neubližuje jiným, nemám problém. dobrý.. jak proslov s dharamsaly.. co se mě týká - pro mě je její nestandardní chování výzvou.. a řeknu ti, moje projevy k ní dostály změny.. ale pořád se výsostně bavím.. a to je pro mě důležité, hehehéééé V tom je ten rozdíl, já její chování nevidím jako nestandardní. To mi tady přijdou jiní týpci nestandardní. A co? a nic.. jen s nima není taková legrace, hehe |
04.09.2008 10:06
stanislav
|
http://hubertxy.webgarden.cz/kucharuv-koutek
největší legrace je se šunkovosýrovejma koláčkama, zrovna se tim láduju... hehehe |
04.09.2008 10:11
narvah
|
já sněd vídeňský párky
|
04.09.2008 10:12
stanislav
|
narvah napsal(a): já sněd vídeňský párky ty mám taky rád. kor když nejsou uleželý... |
04.09.2008 10:16
narvah
|
když sou uleželý, je na nich takovej divnej sliz.. víš co myslim.. hehe
|
04.09.2008 10:34
narvah
|
dnes čt2 23:25 - REPULSION
|
04.09.2008 10:50
HanaKonvesz
|
narvah napsal(a): dnes čt2 23:25 - REPULSION neke |
04.09.2008 10:50
HanaKonvesz
|
ste mi tedy naštvali, sem myslela něco sofistykovanýho, jak byl naznačil stanislav. chjo |
04.09.2008 13:44
hrobnick
|
HanaKonvesz napsal(a): narvah napsal(a): dnes čt2 23:25 - REPULSION neke týjo! |
(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)
|