Téma #846 |
Autor: | Pan Japko |
Fórum: |
Datum publikace: | 02.08.2008 20:31 |
Počet návštěv: | 996 |
Počet názorů: | 37 |
Divadlo |
Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli se tady někdo nevěnuje divadlu? Myslím aktivně hraje. já teďka akorát skončil v jednom spolku a hledám jestli by se něco nenašlo. Nevíte někdo o něčem? Zkušeností mám dostatek..... |
|
Názory |
13.08.2008 19:41
osika
|
Já to mám podobný, když přehrávaj, tak se stydím. |
15.08.2008 17:11
Mario Czerney
|
je pěkné si do divadla občas zajít, akorát mě mrzí, že je v nich tak strašně větráno
|
16.08.2008 13:19
Alan Marceau
|
mě mrzí, že když chce někdo (mimo prahu) zajít na dobrý divadlo, tak je to strašná snobárna |
16.08.2008 13:20
MarekMotor
|
Alan Marceau napsal(a): mě mrzí, že když chce někdo (mimo prahu) zajít na dobrý divadlo, tak je to strašná snobárna ono i v praze, si nemysli
odkud jsi? |
17.08.2008 22:44
Alan Marceau
|
MarekMotor napsal(a): Alan Marceau napsal(a): mě mrzí, že když chce někdo (mimo prahu) zajít na dobrý divadlo, tak je to strašná snobárna ono i v praze, si nemysli
odkud jsi? kv |
19.08.2008 15:07
potěš koště
|
Alan Marceau napsal(a): MarekMotor napsal(a): Alan Marceau napsal(a): mě mrzí, že když chce někdo (mimo prahu) zajít na dobrý divadlo, tak je to strašná snobárna ono i v praze, si nemysli
odkud jsi? kv ...dýcháme začasté stejný vzduch :-)) |
19.08.2008 16:30
potěš koště
|
Konvalina napsal(a): potěš koště napsal(a): Alan Marceau napsal(a): MarekMotor napsal(a): Alan Marceau napsal(a): mě mrzí, že když chce někdo (mimo prahu) zajít na dobrý divadlo, tak je to strašná snobárna ono i v praze, si nemysli odkud jsi? kv ...dýcháme začasté stejný vzduch :-)) Začasté ne, neboť většinou vane západní vítr, takže na Alana prášíš (pokud si dobře pamatuju, kde asi bydlí) :-))) ...jakože se mi práší vod úst? :-) |
19.08.2008 16:38
potěš koště
|
Konvalina napsal(a): ...jakože se mi práší vod úst? :-) Bůh chraň, jako že zametáš :-))) ...já sem koště lítací, zametáním se neamortizuju :-)) |
19.08.2008 20:27
marťánek paní Koutné
|
Konvalina napsal(a): potěš koště napsal(a): Konvalina napsal(a): ...jakože se mi práší vod úst? :-) Bůh chraň, jako že zametáš :-))) ...já sem koště lítací, zametáním se neamortizuju :-)) Hmm, chytla mě závist. Si lítáš i jako alternick, to jen já jsem všude v závěsu, viz dokumentační foto Aldebarana - cesta do Ostravy :,,,-((( ...já už ani nevím, jestli jsem nick alternicku, nebo alternick niku :-)) |
19.08.2008 20:30
potěš koště
|
marťánek paní Koutné napsal(a): Konvalina napsal(a): potěš koště napsal(a): Konvalina napsal(a): ...jakože se mi práší vod úst? :-) Bůh chraň, jako že zametáš :-))) ...já sem koště lítací, zametáním se neamortizuju :-)) Hmm, chytla mě závist. Si lítáš i jako alternick, to jen já jsem všude v závěsu, viz dokumentační foto Aldebarana - cesta do Ostravy :,,,-((( ...já už ani nevím, jestli jsem nick alternicku, nebo alternick niku :-)) ...no, právě! :-)) |
19.08.2008 20:31
MarekMotor
|
alternickolaj šuhaj loupežník
(a Kamil je vlastně Ivan, mám další bod!)
(a Tonda je Antal a Pinkava je Křesadlo a tak dál, svět je plný alternicků) |
19.08.2008 20:54
marťánek paní Koutné
|
MarekMotor napsal(a): alternickolaj šuhaj loupežník
(a Tonda je Antal a Pinkava je Křesadlo a tak dál, svět je plný alternicků) ...a bajaja je dlouhejširokeiabystrozrakej, popelka je maxipes fík a rákosníček je perníková chaloupka... myslím, že sme na to kápli. mám ráda sudoku :-)) |
19.08.2008 21:03
potěš koště
|
Konvalina napsal(a): marťánek paní Koutné napsal(a): MarekMotor napsal(a): alternickolaj šuhaj loupežník (a Kamil je vlastně Ivan, mám další bod!) (a Tonda je Antal a Pinkava je Křesadlo a tak dál, svět je plný alternicků) ...a bajaja je dlouhejširokeiabystrozrakej, popelka je maxipes fík a rákosníček je perníková chaloupka... myslím, že sme na to kápli. mám ráda sudoku :-)) A ryba je kámoš, ne žrádlo, říkali před chvílí žraloci v televizi! ...jasně! kámoše já vážně žeru :-)) |
19.08.2008 21:05
MarekMotor
|
marťánek paní Koutné napsal(a): MarekMotor napsal(a): alternickolaj šuhaj loupežník
(a Tonda je Antal a Pinkava je Křesadlo a tak dál, svět je plný alternicků) ...a bajaja je dlouhejširokeiabystrozrakej, popelka je maxipes fík a rákosníček je perníková chaloupka... myslím, že sme na to kápli. mám ráda sudoku :-)) marťánek paní Koutné napsal(a): MarekMotor napsal(a): alternickolaj šuhaj loupežník
(a Tonda je Antal a Pinkava je Křesadlo a tak dál, svět je plný alternicků) ...a bajaja je dlouhejširokeiabystrozrakej, popelka je maxipes fík a rákosníček je perníková chaloupka... myslím, že sme na to kápli. mám ráda sudoku :-)) No moment, moment, aliene, tak to zas prrrr, tohle není sudoku, to je poctivá detektivní práce! Odhalit Zemana jako Staška a co víc, i jako Olbrachta je v této souvislosti mnohem cennější, než odhalit Zemana jako Brabce. A Nohavica byl dřív Jarek atd... - to jsou taky dobrý alternicky (www.mvcr.cz)
K tématu:
Čet jsem si v registru svazků
našel tam svou první lásku
chtěl jsem to někomu říct
Tobě ne, ty seš tam taky
v rozpacích klopíme zraky
mělo to svůj rub i líc...
(Jiří Dědeček) |
19.08.2008 21:11
marťánek paní Koutné
|
MarekMotor napsal(a): marťánek paní Koutné napsal(a): MarekMotor napsal(a): alternickolaj šuhaj loupežník
(a Tonda je Antal a Pinkava je Křesadlo a tak dál, svět je plný alternicků) ...a bajaja je dlouhejširokeiabystrozrakej, popelka je maxipes fík a rákosníček je perníková chaloupka... myslím, že sme na to kápli. mám ráda sudoku :-)) marťánek paní Koutné napsal(a): MarekMotor napsal(a): alternickolaj šuhaj loupežník
(a Tonda je Antal a Pinkava je Křesadlo a tak dál, svět je plný alternicků) ...a bajaja je dlouhejširokeiabystrozrakej, popelka je maxipes fík a rákosníček je perníková chaloupka... myslím, že sme na to kápli. mám ráda sudoku :-)) No moment, moment, aliene, tak to zas prrrr, tohle není sudoku, to je poctivá detektivní práce! Odhalit Zemana jako Staška a co víc, i jako Olbrachta je v této souvislosti mnohem cennější, než odhalit Zemana jako Brabce. A Nohavica byl dřív Jarek atd... - to jsou taky dobrý alternicky (www.mvcr.cz)
K tématu:
Tobě ne, ty seš tam taky
(Jiří Dědeček) ...lepčí brabec v hrsti, nežli zeman na střeše :-)) |
19.08.2008 21:21
MarekMotor
|
marťánek paní Koutné napsal(a): MarekMotor napsal(a): marťánek paní Koutné napsal(a): MarekMotor napsal(a): alternickolaj šuhaj loupežník
K tématu:
Tobě ne, ty seš tam taky
(Jiří Dědeček) ...lepčí brabec v hrsti, nežli zeman na střeše :-)) lepčí Brabec v hrsti než Brzobohatý kdekoli |
19.08.2008 21:28
marťánek paní Koutné
|
MarekMotor napsal(a): marťánek paní Koutné napsal(a): MarekMotor napsal(a): marťánek paní Koutné napsal(a): MarekMotor napsal(a): alternickolaj šuhaj loupežník
K tématu:
Tobě ne, ty seš tam taky
(Jiří Dědeček) ...lepčí brabec v hrsti, nežli zeman na střeše :-)) lepčí Brabec v hrsti než Brzobohatý kdekoli ...neuvěřitelně dekadentní rozklad původně smysluplné debaty :-)) |
19.08.2008 21:44
marťánek paní Koutné
|
Konvalina napsal(a): Jakej dekadentní rozklad debaty?! V zadání diskuze stojí, že kdo aktivně hraje. No, tak se tu aktivně hrálo, ne? :-))) ...aháá, jako dítě sem hrála ve školním divadle na prknech, co znamenají vesnici a jestli sem nepoznala, že todle byl konkurz, no tak potěš koště :-)) |
20.08.2008 00:03
MarekMotor
|
marťánek paní Koutné napsal(a): MarekMotor napsal(a): marťánek paní Koutné napsal(a): MarekMotor napsal(a): marťánek paní Koutné napsal(a): MarekMotor napsal(a): alternickolaj šuhaj loupežník
K tématu:
Tobě ne, ty seš tam taky
(Jiří Dědeček) ...lepčí brabec v hrsti, nežli zeman na střeše :-)) lepčí Brabec v hrsti než Brzobohatý kdekoli ...neuvěřitelně dekadentní rozklad původně smysluplné debaty :-)) tak to ne, já s hypertrofií soutěže o sherlocka do těchto míst rozhodně nezačal a navíc se před otce, syna a majora Zemanovy vracím zpátky k divadlu, doufám, že jsi si toho všimla:-) |
20.08.2008 00:53
marťánek paní Koutné
|
...tak hypertrofie soutěže o sherloka... začalnezačal...a kdo tady vykřikoval, cituji: ...tohle není sudoku, to je poctivá detektivní práce!? konec citátu.
a najednou prozření a patetické, cituji: tak to né...vracím se k divadlu, doufám, že sis toho všimla... tak já ti teda něco řeknu! já NEVÍM, jestli sem si toho všimla, a basta!
( :-)) ) |
(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)
|