Téma #844
Autor:patafyzik
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:31.07.2008 08:31
Počet návštěv:1148
Počet názorů:41

jedno malé hlasování
máte na obraze radši abstrakce nebo něco konkrétního?
mám pocit, že po boomu abstrakce v šedesátých letech je teď v hlubokém propadu popularity, zajímá mě, jak je to tady, díky

dali byste si např. na stěnu radši barevné fleky nebo vykreslené stromy?

Počet úprav: 1, naposledy upravil(a) 'patafyzik': 31.07.2008 08:33.

Názory
02.08.2008 18:53
kastel
dal by sis raději vynikájící svíčkovou nebo nebo sqelého králika na paprice...? (jestli n ěco z toho nejíš - dosaď si dvě svoje oblíbená jídla)
02.08.2008 20:56
Mbonita
Mám ráda jak realistické výjevy ,tak abstrakci myšleno dobrou:-) ale taková Mechanická lopata podepsaná Duchamptem to by bylo terno.-)
obecně moderní umění mohu..počínaje surrealismem až po dadaismus..
03.08.2008 09:21
Lucretius Woogyankle

kastel napsal(a):
dal by sis raději vynikájící svíčkovou nebo nebo sqelého králika na paprice...? (jestli n ěco z toho nejíš - dosaď si dvě svoje oblíbená jídla)
Ale obrazy neměníš každej den (aspoň většina lidí to tak nedělá...)
03.08.2008 10:54
Pomerančová
Lucretius Woogyankle napsal(a):

kastel napsal(a):
kromě billa gatese
03.08.2008 11:02
Alan Marceau
Pomerančová napsal(a):

kastel napsal(a):
kromě billa gatese
a Michaela Jacksona
03.08.2008 11:03
Pomerančová
Alan Marceau napsal(a):
Pomerančová napsal(a):

kastel napsal(a):
kromě billa gatese
a Michaela Jacksona
to jsem nevedela. zase gates enma kalsicke obrazy ale ploche displaye, tkaze muze obrazy menit jak casto chce
03.08.2008 11:29
kastel

kastel napsal(a):
...čas je v daném příadě zástupnej problém - dosaď si tedy nádhernou blondýnku nebo zrzku nebo brunetu (ty taky většina chlapů neměmí každej den) - má subjektivní odpověď bude stejná jako vpředchozích dvou otázkách :o)
03.08.2008 23:56
Lucretius Woogyankle

kastel napsal(a):

kastel napsal(a):
...čas je v daném příadě zástupnej problém - dosaď si tedy nádhernou blondýnku nebo zrzku nebo brunetu (ty taky většina chlapů neměmí každej den) - má subjektivní odpověď bude stejná jako vpředchozích dvou otázkách :o)
hmm.. já bych tam spíš dosadil... vzal by sis ženu pracovitou, nebo skvělou v sexu? :)  no... asi radši těch příměrů nechme, příměry jsou vůbec cesta do pekel.:)
04.08.2008 11:02
patafyzik
pravda pravdoucí
04.08.2008 14:25
Humble
... vzal by sis ženu pracovitou, nebo skvělou v sexu? :)  no... asi radši těch příměrů nechme, příměry jsou vůbec cesta do pekel.:)

A co takhle pracovitou ženu, skvělou v sexu... ? To se přece navzájem nevylučuje :o)
04.08.2008 14:44
osika
Asi takle: pracovitou konkrétní ženu
a náruživou abstraktní...
04.08.2008 15:23
Lucretius Woogyankle

osika napsal(a):
Asi takle: pracovitou konkrétní ženu
a náruživou abstraktní...
Jednou konkrétní pracovitou
a několik náruživých abstraktních (ovšem v některých chvílích zcela konkrétních)
04.08.2008 16:01
patafyzik
hlavně ne kubistickou
04.08.2008 16:11
osika
patafyzik napsal(a):
hlavně ne kubistickou
však by se dala ohladit
a pak vyhladit :+)
04.08.2008 18:10
patafyzik
hladit tohle?

nebo snad tohle??

nikdy :)
04.08.2008 18:34
Repulsion_Bílý
... když byla v Praze výstava Gugenheimovy nadace, měli tam od Duchampa "Smutného mladého muže ve vlaku" - jednoznačně jeden z největších zážitků expozice...
04.08.2008 19:41
osika
No :+)
Hranatá je skladná!
Rep: souhlas.
04.08.2008 20:24
Mbonita
Repulsion_Bílý napsal(a):
... když byla v Praze výstava Gugenheimovy nadace, měli tam od Duchampa "Smutného mladého muže ve vlaku" - jednoznačně jeden z největších zážitků expozice...
chjo..to lituju že jsem nebyla účastna
13.08.2008 18:56
stanislav
mně se to někdy líbí, jindy ne, no. něco konkrétně abstraktního.
26.08.2008 08:19
siorak
Dal bych si tam to , co se mi líbí a co se tam hodí. nemuselo by to být nutně ani velké slavné dílo, asi spíš naopak, nebydlím na zámku a nejsem Gates.
[ << ] [ < ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)