Téma #841
Autor:Alan Marceau
Fórum:
LiTerra
Datum publikace:30.07.2008 11:41
Počet návštěv:2734
Počet názorů:66

Už jste někdo někdy použili místní chat?
Nebo přijde jenom mně, že to ještě nikdo nikdy nepoužil...

Počet úprav: 1, naposledy upravil(a) 'Alan Marceau': 30.07.2008 13:04.

Názory
30.07.2008 18:17
kastel
...bouřky z tepla? :o)
30.07.2008 19:24
Pomerančová

nezkazil jsi ji :)
http://www.youtube.com/watch?v=Tx1XIm6q4r4

30.07.2008 22:47
osika
Albireo napsal(a):
Já jsem na chatu kdysi byl, ale nenalezl jsem v tom zalíbení.
osika: se nedivím, s Tebou povídat mě neláká
stanislav: neměl by sis nechat dát jiné léky?
PS: Ó Albi, kam zmizela tvá vznešenost? A takové urážky, nehodné troubadůra...ach...Povídáš si přec jen s Marťany a do žen bys nejradši byl zaklíněn...a ke Konvalinám čicháš, přesto neotráven...
31.07.2008 15:03
Albireo
Být zaklíněn do některých žen bych chtěl - ale vybírám si labužnicky do kterých. Konvalinky mám rád, pro mne nejsou jedovaté.
31.07.2008 16:12
dlouhátlustáčára
Konvalina napsal(a):
Když už jsem dostala avi, znovu tady čtu toto:
Ó Albi, kam zmizela tvá vznešenost? A takové urážky, nehodné troubadůra...ach...Povídáš si přec jen s Marťany a do žen bys nejradši byl zaklíněn...a ke Konvalinám čicháš, přesto neotráven...
Nějak pořád nemůžu najít Albiho ztrátu vznešenosti a urážky, nehodné troubadůra :-((( A prásknu to na Albirea, byla jsem svědkem, že se družně bavil například s Dannym a dalšími a dalšími.
víš to už není nerozchozený přechod, ale rozhozený záchod.T a mísa pojme vše
31.07.2008 19:42
osika
...vždyť je to legrace, holky a kuci :-) Berete se moc vážně, zdá se...
01.08.2008 10:39
Lucretius Woogyankle

Konvalina napsal(a):
Pomerančová: pokud vím, tak nás Endif žádal o to, abychom ho informovali, kdyby něco nefungovalo. Právě proto, že má plno práce, by bylo na místě mu dát vědět, kde co jak neklape, jak by mělo. Je vedlejší, jestli na chat někdo chodí, je tu, tak by měl být provozuschopný, ne?
To je jak s mým penisem. Taky si říkám, je tu, tak by měl být provozuschopný. A možná i všehoschopný.

stanislav napsal(a):
Albireo, mám pocit, že jsi mě chtěl zkazit náladu, ale to se ti nepovedlo, protože jsem pilně dával obrázky na své stránky pro kutily, a velice mne to uspokojovalo, samo sebou rozešlu ihned avisa...

http://hubertxy.webgarden.cz/obrazky
Stanislav je velký filuta!

Albireo napsal(a):
Být zaklíněn do některých žen bych chtěl - ale vybírám si labužnicky do kterých. Konvalinky mám rád, pro mne nejsou jedovaté.
Já beru skoro všechno, co se nechá!

osika napsal(a):
...vždyť je to legrace, holky a kuci :-) Berete se moc vážně, zdá se...
Máme si snad ze sebe dělat legraci??!!
01.08.2008 10:44
Pomerančová
kačelte na chat, sledujte dnešní zatmění slunce!
http://zpravy.idnes.cz/sledujte-dopoledni-castecne-zatmeni-slunce-on-line-na-idn
es-cz-pbp-/vedatech.asp?c=A080731_163103_vedatech_jw

:_))))))
01.08.2008 10:45
Pomerančová
ehm.. kašlete tam mělo být... za to může klávesnice. je velmi záludná!
01.08.2008 10:46
osika
Nadhled a humor zažene tumor, proč ne, a z koho jiného, než ze sebe?
01.08.2008 10:47
Lucretius Woogyankle
Já jsem vážená osoba, takže si ze sebe šprýmy dělat nebudu!

A neštvěte mě, nebo zruším zatmění slunce!
01.08.2008 10:50
Pomerančová
LW: tak se přestaň vážit¨a zkus něcoi jiného  ;-)

neccheš místo zatmění slunce radši zrušit nesmyslnou práci? :-)
když to dokážeš máš u mě pivo :-)
01.08.2008 10:51
dlouhátlustáčára
Lucretius Woogyankle napsal(a):
Já jsem vážená osoba, takže si ze sebe šprýmy dělat nebudu!

A neštvěte mě, nebo zruším zatmění slunce!
nezrušíš vážená osobo, tu moc vážně nemáš a já ztratila to svářečské sklo, koukám přes CD a to není ono
01.08.2008 10:55
Lucretius Woogyankle
víte že za rok bude mars nejblíž zemi co kdy mohl být, takže bude velký jako měsíc a způsobí zatmění slunce?
01.08.2008 10:56
Pomerančová
Lucretius Woogyankle napsal(a):
víte že za rok bude mars nejblíž zemi co kdy mohl být, takže bude velký jako měsíc a způsobí zatmění slunce?
ne, to nevím, řekni mi to! 
01.08.2008 11:04
Lucretius Woogyankle
za rok bude mars nejblíž zemi co kdy mohl být, takže bude velký jako měsíc a způsobí zatmění slunce
01.08.2008 11:50
Alan Marceau
já bych zavedl nějakou smyslnou práci... nebo aby ženy v mé práce byly mladé, krásné a smyslné...
01.08.2008 11:52
dlouhátlustáčára
Alan Marceau napsal(a):
já bych zavedl nějakou smyslnou práci... nebo aby ženy v mé práce byly mladé, krásné a smyslné...
Nojo, ale to bys musel rok od roku měnit své ženy v tvé práci :-)
01.08.2008 11:54
Alan Marceau
stačilo by jednou za deset let... začaly by jako dvacetileté a skončili jako třicetileté... a kdyby byly jako sarah jessica parker, tak vydrží klidně do pětatřiceti
01.08.2008 11:58
dlouhátlustáčára
Alan Marceau napsal(a):
stačilo by jednou za deset let... začaly by jako dvacetileté a skončili jako třicetileté... a kdyby byly jako sarah jessica parker, tak vydrží klidně do pětatřiceti
Nojo ,ale to bys jim musel pravidelně přispívat na plastiky různé rekondice a relaxace a terapie - ony by se totiž sežraly od závisti - mám za to že obměna jednou za rok by ti vyšla levněji v případě, že by jsi byl zaměstnavatel :.-)))
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)