Názory |
03.05.2008 11:01
stínka_
|
hm, já dnes smažím obyčejný řízky, nařízkovat mě!!!! |
03.05.2008 11:41
LISKA
|
1.chod:předkrm - chodský pes
stejně už nemá co strážit
2.chod: Karel Matěj Čapek- Chod
tím se budete prožvýkávat dost dlouho
3.chod: Jan Sladký
ke kávičce
další chody už neznám |
03.05.2008 11:44
stínka_
|
...psí život:-) |
03.05.2008 21:17
HanaKonvesz
|
stínka napsal(a): hm, já dnes smažím obyčejný řízky, nařízkovat mě!!!! m koláčky. nařízkujem ! a napečem koláčky. a bude. :-) |
04.05.2008 00:43
Lee
|
Dneska jsem si udělal rajskou omáčku s těstovinami. Akorát večer mi bylo blbě, tak jsem na žádný steak s pivy nešla!
|
04.05.2008 02:26
HanaKonvesz
|
Lee napsal(a): Dneska jsem si udělal rajskou omáčku s těstovinami. Akorát večer mi bylo blbě, tak jsem na žádný steak s pivy nešla! člověk se nesmí u oběda odfláknout, to je jinak večer ztracenej , jojo.. |
05.05.2008 17:06
postmoderní rampouch
|
MENU O TŘECH CHODECH
 |
05.05.2008 17:24
stínka_
|
postmoderní rampouch napsal(a): MENU O TŘECH CHODECH
 No, konečně někdo vtip! :-) |
06.05.2008 09:29
chudak
|
Předkrm: Dalmátské plátky roastbeefu na kukuřičné polentě zastříklé Chardonnay 2004 pozdní sběr, Chateau Mouvalisse
Hlavní pokrm: Jehněčí kapsičky plněné mandlovou pěnou na rozmarýnu se smetanovo bramborovou fáší
Desert: Flambovaná hruška Johanky z Arku s jitrocelovým přelivem
... to bych si udělal já.
Kdybych k tomu měl kuchaře, vypadalo by moje Menu takto.
Předkrm: Gothajský salám ala Salvator Dali s jemně nakrájenou cibulkou, zalitý francouzským octem OCÉT
Hlavní chod: Bramborové placičky smažené na výtažcích z vepře, ochucené česnekovým pyré, majoránkovými výhonky a kořením pepsul
Desert: Dvanáctistupňové pivo z žateckého chmele, na podtácku "Tapír" se šlehanou pěnou a orosenou sklenicí "škopék". |
06.05.2008 21:52
Mbonita
|
jen tři chody je na mě málo..:-)
předkrm:
paštička z husích jater s malou oblohou a k tomu samozřejmně sklenka pravého Chablis
pak polévka- pravá fancouzská cibulačka a křupavou bagetkou
Hlavní chod: hovězí medailonky v burgundském víně s troškou chřestu
desert: flambované palačinky s horkými malinami a ostružinami
pak výběr sýrů ..a samozřejmně víno..Bordeuax..je-li cena neomezená--pak třeba Chateau Margaux nebo Chateau St.Julien..St.Petrus
a na závěr..ročníkové Portské a k němu ..čokoláda:-) tak to bych si dala líbit fakt... |
06.05.2008 22:00
HanaKonvesz
|
Mbonita, jsem čekala na tvoje požitkářský meníčko.. jojo. a to portské, prosímTě já s ním neumím přestat a končí to vždycky ztrátou ( na střídačku peněženka, brýle, klíče , dále pak rovnováha, čest, svědomí, vědomí , iluze, kamrádi - inu portské je šumné pití, kdepak.. :-) |
06.05.2008 22:14
Mbonita
|
HanaKonvesz napsal(a): Mbonita, jsem čekala na tvoje požitkářský meníčko.. jojo. a to portské, prosímTě já s ním neumím přestat a končí to vždycky ztrátou ( na střídačku peněženka, brýle, klíče , dále pak rovnováha, čest, svědomí, vědomí , iluze, kamrádi - inu portské je šumné pití, kdepak.. :-) jsi prostě znalec milá Hani...Portské je dar boží:-) taky mu neodolám:-) |
07.05.2008 07:41
stanislav
|
propagace alkoholických nápojů, to není pěkné. i kdyby to víno bylo sebeúžasnější, je v něm alkohol, proto znalci doporučují nealkoholické pívečko, které je velmi lahodné a alkoholu tam je pranepatrně. |
07.05.2008 07:58
stanislav
|
Počet Čechů závislých na alkoholu může podle primáře Psychiatrické léčebny Bohnice Karla Nešpora přesahovat až 600 000. Přesný počet alkoholiků nelze zjistit. Například z dotazníků, které předloni v ordinacích praktických lékařů vyplnilo 2326 lidí, vyplynulo, že by odbornou pomoc potřebovalo nejméně 140 000 Čechů a Češek.
http://www.novinky.cz/clanek/139340-vice-nez-pul-milionu-cechu-je-zavislych-na-a
lkoholu.html |
07.05.2008 09:08
Mbonita
|
Portské..je lék pane stanislave..to se jen zlehka degustuje:-))
i když nic proti nealkoholickému pivečku:-) |
07.05.2008 09:18
stanislav
|
Mbonita napsal(a): Portské..je lék pane stanislave..to se jen zlehka degustuje:-)) i když nic proti nealkoholickému pivečku:-) typická hláška alkoholika: je to lék... s tím si na mě nepřijdete... |
07.05.2008 09:25
Mbonita
|
stanislav napsal(a): Mbonita napsal(a): Portské..je lék pane stanislave..to se jen zlehka degustuje:-)) i když nic proti nealkoholickému pivečku:-) typická hláška alkoholika: je to lék... s tím si na mě nepřijdete... náhodou nepiju...mezi pítím a degustací zeje velmi veliká propast:-) |
07.05.2008 11:04
HanaKonvesz
|
Mbonita napsal(a): stanislav napsal(a): Mbonita napsal(a): Portské..je lék pane stanislave..to se jen zlehka degustuje:-)) i když nic proti nealkoholickému pivečku:-) typická hláška alkoholika: je to lék... s tím si na mě nepřijdete... náhodou nepiju...mezi pítím a degustací zeje velmi veliká propast:-) njn já ho teda ze začátku taky degustuji pouze, avšak situace se většinou zvrhne, pak již normálně chlastám, hm. odbornou pomoc potřebuje spousta lidí, mi nevyjímaje dennodenně, ale kolik jich tu možnost využije naštěstí, to by se jinak odborníci strhali, a začali by samým stresem taky někoho potřebovat. .. |
07.05.2008 11:08
stínka_
|
Mbonita napsal(a): stanislav napsal(a): Mbonita napsal(a): Portské..je lék pane stanislave..to se jen zlehka degustuje:-)) i když nic proti nealkoholickému pivečku:-) typická hláška alkoholika: je to lék... s tím si na mě nepřijdete... náhodou nepiju...mezi pítím a degustací zeje velmi veliká propast:-) No to říká každej alkoholik :-) já taky, naštěstí nemám prachy na kvalitní víno a žuloviny mi nechutnaj a krabicový taky ne:-) |
08.05.2008 21:28
Mbonita
|
dobrá nápoje jsou jasné...co se vrátit k jídlu:-)) |