Téma #776
Autor:HanaKonvesz
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:01.05.2008 10:29
Počet návštěv:1362
Počet názorů:43

menu o třech chodech
Drazí přátelé

chci se optati : v případě že byste disponovali libovolným obnosem a skvěle vybavenou kuchyní, jaké jedno tříchodové menu byste si uvařili? sami? pro sebe?
co byste nechali uvařit kuchaře placenýho, kerej by ovšem neměl fantazii a sám by menu nesložil.
Děkuji

Počet úprav: 1, naposledy upravil(a) 'HanaKonvesz': 01.05.2008 10:42.

Názory
03.05.2008 11:01
stínka_
hm, já dnes smažím obyčejný řízky, nařízkovat mě!!!!
03.05.2008 11:41
LISKA
1.chod:předkrm - chodský pes
stejně už nemá co strážit
2.chod: Karel Matěj Čapek- Chod
tím se budete prožvýkávat dost dlouho
3.chod: Jan Sladký
ke kávičce

další chody už neznám
03.05.2008 11:44
stínka_
...psí život:-)
03.05.2008 21:17
HanaKonvesz
stínka napsal(a):
hm, já dnes smažím obyčejný řízky, nařízkovat mě!!!!
m koláčky. nařízkujem ! a napečem koláčky. a bude. :-)
04.05.2008 00:43
Lee
Dneska jsem si udělal rajskou omáčku s těstovinami. Akorát večer mi bylo blbě, tak jsem na žádný steak s pivy nešla!
04.05.2008 02:26
HanaKonvesz
Lee napsal(a):
Dneska jsem si udělal rajskou omáčku s těstovinami. Akorát večer mi bylo blbě, tak jsem na žádný steak s pivy nešla!
člověk se nesmí u oběda odfláknout, to je jinak večer ztracenej , jojo..
05.05.2008 17:06
postmoderní rampouch
MENU O TŘECH CHODECH

05.05.2008 17:24
stínka_
postmoderní rampouch napsal(a):
MENU O TŘECH CHODECH

No, konečně někdo vtip! :-)
06.05.2008 09:29
chudak
Předkrm: Dalmátské plátky roastbeefu na kukuřičné polentě zastříklé Chardonnay 2004 pozdní sběr, Chateau Mouvalisse
Hlavní pokrm: Jehněčí kapsičky plněné mandlovou pěnou na rozmarýnu se smetanovo bramborovou fáší
Desert: Flambovaná hruška Johanky z Arku s jitrocelovým přelivem
... to bych si udělal já.

Kdybych k tomu měl kuchaře, vypadalo by moje Menu takto.
Předkrm: Gothajský salám ala Salvator Dali s jemně nakrájenou cibulkou, zalitý francouzským octem OCÉT
Hlavní chod: Bramborové placičky smažené na výtažcích z vepře, ochucené česnekovým pyré, majoránkovými výhonky a kořením pepsul
Desert: Dvanáctistupňové pivo z žateckého chmele, na podtácku "Tapír" se šlehanou pěnou a orosenou sklenicí "škopék".
06.05.2008 21:52
Mbonita
jen tři chody je na mě málo..:-)
předkrm:
paštička z husích jater s malou oblohou a k tomu samozřejmně sklenka pravého Chablis
pak polévka- pravá fancouzská cibulačka a křupavou bagetkou
Hlavní chod: hovězí medailonky v burgundském víně s troškou chřestu
desert: flambované palačinky s horkými malinami a ostružinami
pak výběr sýrů ..a samozřejmně víno..Bordeuax..je-li cena neomezená--pak třeba Chateau Margaux nebo Chateau St.Julien..St.Petrus
a na závěr..ročníkové Portské a k němu ..čokoláda:-) tak to bych si dala líbit fakt...
06.05.2008 22:00
HanaKonvesz
Mbonita, jsem čekala na tvoje požitkářský meníčko.. jojo. a to portské, prosímTě já s ním neumím přestat a končí to vždycky ztrátou ( na střídačku peněženka, brýle, klíče , dále pak rovnováha, čest, svědomí, vědomí , iluze, kamrádi - inu portské je šumné pití, kdepak.. :-)
06.05.2008 22:14
Mbonita
HanaKonvesz napsal(a):
Mbonita, jsem čekala na tvoje požitkářský meníčko.. jojo. a to portské, prosímTě já s ním neumím přestat a končí to vždycky ztrátou ( na střídačku peněženka, brýle, klíče , dále pak rovnováha, čest, svědomí, vědomí , iluze, kamrádi - inu portské je šumné pití, kdepak.. :-)
jsi prostě znalec milá Hani...Portské je dar boží:-) taky mu neodolám:-)
07.05.2008 07:41
stanislav
propagace alkoholických nápojů, to není pěkné. i kdyby to víno bylo sebeúžasnější, je v něm alkohol, proto znalci doporučují nealkoholické pívečko, které je velmi lahodné a alkoholu tam je pranepatrně. 
07.05.2008 07:58
stanislav

Počet Čechů závislých na alkoholu může podle primáře Psychiatrické léčebny Bohnice Karla Nešpora přesahovat až 600 000. Přesný počet alkoholiků nelze zjistit. Například z dotazníků, které předloni v ordinacích praktických lékařů vyplnilo 2326 lidí, vyplynulo, že by odbornou pomoc potřebovalo nejméně 140 000 Čechů a Češek.

http://www.novinky.cz/clanek/139340-vice-nez-pul-milionu-cechu-je-zavislych-na-a
lkoholu.html

07.05.2008 09:08
Mbonita
Portské..je lék pane stanislave..to se jen zlehka degustuje:-))
i když nic proti nealkoholickému pivečku:-)
07.05.2008 09:18
stanislav
Mbonita napsal(a):
Portské..je lék pane stanislave..to se jen zlehka degustuje:-)) i když nic proti nealkoholickému pivečku:-)
typická hláška alkoholika: je to lék... s tím si na mě nepřijdete...
07.05.2008 09:25
Mbonita
stanislav napsal(a):
Mbonita napsal(a):
Portské..je lék pane stanislave..to se jen zlehka degustuje:-)) i když nic proti nealkoholickému pivečku:-)
typická hláška alkoholika: je to lék... s tím si na mě nepřijdete...
náhodou nepiju...mezi pítím a degustací zeje velmi veliká propast:-)
07.05.2008 11:04
HanaKonvesz
Mbonita napsal(a):
stanislav napsal(a):
Mbonita napsal(a):
Portské..je lék pane stanislave..to se jen zlehka degustuje:-)) i když nic proti nealkoholickému pivečku:-)
typická hláška alkoholika: je to lék... s tím si na mě nepřijdete...
náhodou nepiju...mezi pítím a degustací zeje velmi veliká propast:-)
njn já ho teda ze začátku taky degustuji pouze, avšak situace se většinou zvrhne, pak již normálně chlastám, hm. odbornou pomoc potřebuje spousta lidí, mi nevyjímaje dennodenně, ale kolik jich tu možnost využije naštěstí, to by se jinak odborníci strhali, a začali by samým stresem taky někoho potřebovat. ..
07.05.2008 11:08
stínka_
Mbonita napsal(a):
stanislav napsal(a):
Mbonita napsal(a):
Portské..je lék pane stanislave..to se jen zlehka degustuje:-)) i když nic proti nealkoholickému pivečku:-)
typická hláška alkoholika: je to lék... s tím si na mě nepřijdete...
náhodou nepiju...mezi pítím a degustací zeje velmi veliká propast:-)
No to říká každej alkoholik :-) já taky, naštěstí nemám prachy na kvalitní víno a žuloviny mi nechutnaj a krabicový taky ne:-)
08.05.2008 21:28
Mbonita
dobrá nápoje jsou jasné...co se vrátit k jídlu:-))
[ << ] [ < ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)