Téma #775 |
Autor: | Lee |
Fórum: |
Datum publikace: | 30.04.2008 17:37 |
Počet návštěv: | 4059 |
Počet názorů: | 82 |
Literra jako mrtvé smetiště |
Na písmáku psali, že Literra je mrtvé smetiště.
Zde jsem se rozhodla uvést důvody, proč tomu tak není.
1. Smetiště je skládka nepotřebných a starých věcí. Literra ovšem není skládkou starých nepotřebných věcí, nýbrž plodí nové nepotřebné věci.
2. Na liteře žije kočka a skřítek, kteří duet jsou. To, že nemohou spolu zpívat rozhodně není důvodem označovat literru za staré nepotřebné smetiště.
3. Máme Konvalinu.
4. Pokud někdo na liteře zemře, povstane v nové kvalitě z mrtvých. Jako například Repulsion Bílý.
5. I když se sereme, tak se tu vlastně máme rádi.
6. I když admin literry je celkem normální a rozumnej týpek, občas někdo někoho zablokuje a je o čem se bavit.
7. Na pravidelných literra srazech jsme kreativní, když se pak opijeme, tak také lascivní a disgustivní.
8. Máme vlastní stabilní časopisy Výlov, Výhoň a Prostřik.
9. Nevadí nám před sebou čůrat, zvracet, kakat a masturbovat. V dalších stádiích opilosti nám to nevadí dělat ani před ostatními lidmi mimo literru.
10. Nevydáváme sice sborníky nejlepších textů literry, ale máme pravidelné vykalovací akce, v rámci kterých vždy za peníze liteřanů vykalíme jednoho autora. Kromě podpory české ekonomiky totiž tak podporujeme i hospodský průmysl, protože víme, že v hospodách se rodí geniální dekadentní básníci.
Další důvody? :-) |
|
Počet úprav: 2, naposledy upravil(a) 'Lee': 30.04.2008 17:42.
Názory |
30.04.2008 23:53
Lee
|
neber to tak vážně s tim obšlehnutím.. jak kdybys byla neposkrvněná a nová...:)
na srazy bys měla jezdit, neb se tam ožírá, ojíždí a doklady Ti pohlídám osobně! |
01.05.2008 14:54
Andromeda
|
Lee napsal(a): neber to tak vážně s tim obšlehnutím.. jak kdybys byla neposkrvněná a nová...:)
na srazy bys měla jezdit, neb se tam ožírá, ojíždí a doklady Ti pohlídám osobně! OK. Zkusím se polepšit a přijet. :o)) |
01.05.2008 20:55
Repulsion_Bílý
|
Lee napsal(a): Ta úbyta je obšlehlá od Kryla.
Nikoliv ta úbyta, ale ty úbytě (celkové chřadnutí, přeneseně tuberkulóza). |
01.05.2008 22:15
Emily
|
Můj klub je Literra ani nevim proč. Asi stejný důvod , proč můj muž fanaticky fandí Slavii. Mám Literru ráda, protože tu jsou většinou jemní a citliví lidé, hádejte koho myslím. A souhlasím s tím, že Literru si rozvracet nedáme! |
01.05.2008 22:40
Lee
|
Repulsion_Bílý napsal(a): Lee napsal(a): Ta úbyta je obšlehlá od Kryla.
Nikoliv ta úbyta, ale ty úbytě (celkové chřadnutí, přeneseně tuberkulóza). sakra, jsem blbá lee |
01.05.2008 23:03
Repulsion_Bílý
|
Lee napsal(a): Repulsion_Bílý napsal(a): Lee napsal(a): Ta úbyta je obšlehlá od Kryla.
Nikoliv ta úbyta, ale ty úbytě (celkové chřadnutí, přeneseně tuberkulóza). sakra, jsem blbá lee To máš za ty světelné roky, pičo :o)) |
02.05.2008 08:53
Lee
|
:-)
|
02.05.2008 19:45
Humble
|
Lee napsal(a): OldJerry : "Mám zkušenosti jen s Literrou - byl jsem tam asi čtvrt roku.
Nepřátelské prostředí, vedla to uzavřená skupina kolem dost namyšleného
admina. Kvalita děl zřetelně pod úrovní Písmáka." To by souhlasilo. Zejmena admin dvojka nestoji za nic.
bříza napsal(a): Taky jsem nervosní, že jsem se dlouho s nikým vážně nechyt ... ani s tím Repem to už nějak není ono .... A navic se pod tebou libaji divky. To by se mi taky libilo, trochu zavidim :o)))
stínka napsal(a): PS: LiTerru si rozvracet nedáme!
Mám to tu ráda. Tak. LiTerru si pozvracet nedame!!! |
02.05.2008 23:59
Hluk Malér
|
kdo to napsal? Písmák má tak co hodnotit... |
03.05.2008 00:50
LISKA
|
Emily napsal(a): Můj klub je Literra ani nevim proč. Asi stejný důvod , proč můj muž fanaticky fandí Slavii. Mám Literru ráda, protože tu jsou většinou jemní a citliví lidé, hádejte koho myslím. A souhlasím s tím, že Literru si rozvracet nedáme! Tvého muže opravdu nechápu!!!!!!
|
03.05.2008 05:06
stínka_
|
LISKA napsal(a): Emily napsal(a): Můj klub je Literra ani nevim proč. Asi stejný důvod , proč můj muž fanaticky fandí Slavii. Mám Literru ráda, protože tu jsou většinou jemní a citliví lidé, hádejte koho myslím. A souhlasím s tím, že Literru si rozvracet nedáme! Tvého muže opravdu nechápu!!!!!! Ještě totak! chápat kritika:-) Kritik má naleptávat, zneklidňovat, rozvracet...a směrovat... |
03.05.2008 11:43
Emily
|
stínka napsal(a): LISKA napsal(a): Emily napsal(a): Můj klub je Literra ani nevim proč. Asi stejný důvod , proč můj muž fanaticky fandí Slavii. Mám Literru ráda, protože tu jsou většinou jemní a citliví lidé, hádejte koho myslím. A souhlasím s tím, že Literru si rozvracet nedáme! Tvého muže opravdu nechápu!!!!!! Ještě totak! chápat kritika:-) Kritik má naleptávat, zneklidňovat, rozvracet...a směrovat... To je pravda, já ho taky nechápu a ani se o to nepokouším :-) Ale Liška myslela možná jen tu Slavii. |
03.05.2008 13:01
LISKA
|
máš pravdu, Emily |
05.05.2008 11:37
Pišta_Hufnágl
|
Já Literu bránil a je mi moc leeto, že to není v textu zmíněno. Až do roztrhání nicku jsem bojoval za správnou věc, tedy že Litera není smetiště mrtvé, ale polomrtvé! |
05.05.2008 11:40
Repulsion_Bílý
|
Pišta_Hufnágl napsal(a): Já Literu bránil a je mi moc leeto, že to není v textu zmíněno. Až do roztrhání nicku jsem bojoval za správnou věc, tedy že Litera není smetiště mrtvé, ale polomrtvé! Už jsi sis dnes dal svou denní porci kočičího guláše? |
05.05.2008 11:40
HanaKonvesz
|
Pišta_Hufnágl napsal(a): Já Literu bránil a je mi moc leeto, že to není v textu zmíněno. Až do roztrhání nicku jsem bojoval za správnou věc, tedy že Litera není smetiště mrtvé, ale polomrtvé! Třikrát sláva hrdinnému nicku !!!
Sláva ! Sláva ! Sláva!
slavím. :-) |
05.05.2008 11:52
stanislav
|
Pišta je vtipálek a krobián. ten mezi citlivými básníky napáchá vždy jen škody, ale zde se to smí, protože literra je děsivě demokratická. nejen umělecká. až někdy z toho jsem uplně špatnej. |
05.05.2008 12:57
Pišta_Hufnágl
|
Hano, díky, alespoň někdo tu dokáže ocenit skutečného skromného hrdinu.
P.S. Stando, nemá být "grobián"? |
05.05.2008 13:39
stanislav
|
 |
05.05.2008 14:20
Pišta_Hufnágl
|
Coto? |
(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)
|