Názory |
25.04.2008 20:17
Lee
|
Repulsion_Bílý napsal(a): MATURITNÍ OTÁZKY Z NĚMČINY BEZ ČESKÉHO PŘEKLADU
Kniha obsahuje 30 konverzačních témat z německého jazyka a je určena především budoucím maturantům, uchazečům o studium na vysoké škole a samoukům Dost hustý!
Měli bychom někdy vyrazit do toho Valmezu. |
25.04.2008 20:17
Method
|
no jo přece jen tedy menší derivace, jak Americké, to mám radost
ale nemusím být všude jako dědek, alias poslední v okrese |
25.04.2008 20:18
Nortrom
|
... už vím, na cos narážel Marťane, když ses mě ptal, jestli se toho nebojím. Bohajeho, co jsem to rozpoutal. Byl jsem pryč sotva 30 min a + 70 příspěvků. Sorry a tohle pouštém k vodě. Za týden jich tady totiž bude 10 na 715883mou... |
25.04.2008 20:20
Lee
|
Nortrom napsal(a): ... už vím, na cos narážel Marťane, když ses mě ptal, jestli se toho nebojím. Bohajeho, co jsem to rozpoutal. Byl jsem pryč sotva 30 min a + 70 příspěvků. Sorry a tohle pouštém k vodě. Za týden jich tady totiž bude 10 na 715883mou... Teď je čas zeptat se vědeckého poradce Methoda, zda je ten propočet správný a zapadne do našeho projektu! |
25.04.2008 20:20
Repulsion_Bílý
|
Nortrom napsal(a): Bohajeho, co jsem to rozpoutal. Byl jsem pryč sotva 30 min a + 70 příspěvků. Sorry a tohle pouštém k vodě. Za týden jich tady totiž bude 10 na 715883mou... Tak už to na světě chodí, když někdo někam vleze, ani se tam pořádně nerozkouká, a hned přijde s "tvůrčí myšlenkou"... |
25.04.2008 20:21
Lee
|
Jinak jsem přidala na bloodylee humorný příběh se sekerou. Hehe. he. he.
|
postmoderní rampouch
|
je to prostě jednička s 715883 nulama za sebou |
Repulsion_Bílý
|
Mrdali Nortroma
ze severu Roma |
25.04.2008 20:22
Nortrom
|
Výsledek jsem předpokládal. Navíc jsem si udělal představu o složení komunity. Odcházím z téhle akce bohatší. |
25.04.2008 20:23
Repulsion_Bílý
|
Jinak, Lee - zaregistruj se na Saspi - tam je to včil samý šermíř, sekerník či lučištník náramný. Byl jsem na jejich srazu na Svojanově a jednomu chrabrému legionáři tam dokonce mečem přerazili palec... |
25.04.2008 20:24
postmoderní rampouch
|
kolektivizace
 |
25.04.2008 20:28
Repulsion_Bílý
|
Nortrom napsal(a): Výsledek jsem předpokládal. Navíc jsem si udělal představu o složení komunity. Odcházím z téhle akce bohatší. Vždy mě potěší, když přijde nějaký kunďaba, dělá ramena, a nevydrží ani zahřívací kolo :o) |
25.04.2008 20:32
Method
|
a ještě mne napadlo něco navíc
barrel je vlastně sud a sudy se následkem toho musejí válet, neb se zpívá Roll on the barrel - takže vyvalit rovná se válet, anžto je jich pomnožno
k tomuto, jestliže by se barely = sudy samovolně válely, tak by vlastně jen ležely
jinak když jsou váleny = poháněny, a tedy je jich více, pak je i těch poválečů více --nejde slučovati s povaleči, protože u nich jde o lenost, tedy nepohyblivost a to nepotřebujeme
proto se sudy nemohou valit, protože to by se za prvé pohybovaly rychle
(viz slovník Hantecu )
a rovněž by to jaksi muselo býti samovolné, což neživotné elementy nedovedou, leda, že by to bylo s kopce a pokud možno prázdné aby byly.
mňam !
|
25.04.2008 20:33
Nortrom
|
Repulsion_Bílý napsal(a): Nortrom napsal(a): Výsledek jsem předpokládal. Navíc jsem si udělal představu o složení komunity. Odcházím z téhle akce bohatší. Vždy mě potěší, když přijde nějaký kunďaba, dělá ramena, a nevydrží ani zahřívací kolo :o) My se tady pereme, nebo co? Si měl říct. To bych ti vysvětlil, še si na špatným místě. Ja se s tebou určitě neperu. Chodím sem za zábavou. |
25.04.2008 20:34
Repulsion_Bílý
|
Nortrom napsal(a): My se tady pereme, nebo co? Si měl říct. To bych ti vysvětlil, še si na špatným místě. Ja se s tebou určitě neperu. Chodím sem za zábavou. :o)) |
25.04.2008 20:35
postmoderní rampouch
|
V prehistorických dobách žili mufloni na evropské pevnině, jak dosvědčují archeologické nálezy kostí a lebek. V době historické žili už pouze na ostrovech Sardinie a Korsiky. Muflon i jeho nejbližší příbuzný ovce muflonní byli dávno v pravěku domestikováni a byli základem chovu domácích ovcí.
Rozšíření muflonů u nás, kde není pochyb o tom, že šlo skutečně o muflony, probíhalo v druhé polovině 19. století. Nejprve byli vysazeni do Staré obory u Hluboké nad Vltavou, odtud se postupně rozšířili do dalších oblastí. Zejména kamenitých a hornatých, kde si mohou obrušovat neustále dorůstající kopýtka „spárky“. |
25.04.2008 20:37
Repulsion_Bílý
|
Potkal jsem muflona
měl rohy z teflona |
25.04.2008 20:39
Method
|
tak jo, nechtěl jsem kdekoho roztpčit, jen jaksi chodím po světě raději bez přilby abych nemusel furt kontrolovat jak to vypadá se zvednutým hledím
vidím, že moje extempore stejně na vlajku moc slávy nepřineslo |
25.04.2008 20:42
Pomerančová
|
no a navic vam v tom pribehu chybi kocour |
25.04.2008 20:43
postmoderní rampouch
|
Pomerančová napsal(a): no a navic vam v tom pribehu chybi kocour a muflon |