Názory |
25.04.2008 20:13
Method
|
jen tak trochu k tomu, jakou, že by vlastně měla zevnější formu třetí derivace hmoty ?
vycházíme-li z toho, že už druhá derivace je rovna nule, pak je zjevné, že třetí derivace bude jasně antihmota |
25.04.2008 20:14
postmoderní rampouch
|
Method napsal(a): jo a nevím už kolik je to let, co jsem se zabookoval na tento server zabukováním serveru neargumentuj, tam nemám vážnější konkurenci :)) |
25.04.2008 20:16
Method
|
barrel je vlastně sud a sudy se následkem toho musejí válet, neb se zpívá Roll on the barrel - takže vyvalit rovná se válet, anžto je jich pomnožno
|
25.04.2008 20:17
Lee
|
Repulsion_Bílý napsal(a): MATURITNÍ OTÁZKY Z NĚMČINY BEZ ČESKÉHO PŘEKLADU
Kniha obsahuje 30 konverzačních témat z německého jazyka a je určena především budoucím maturantům, uchazečům o studium na vysoké škole a samoukům Dost hustý!
Měli bychom někdy vyrazit do toho Valmezu. |
25.04.2008 20:17
Method
|
no jo přece jen tedy menší derivace, jak Americké, to mám radost
ale nemusím být všude jako dědek, alias poslední v okrese |
25.04.2008 20:18
Nortrom
|
... už vím, na cos narážel Marťane, když ses mě ptal, jestli se toho nebojím. Bohajeho, co jsem to rozpoutal. Byl jsem pryč sotva 30 min a + 70 příspěvků. Sorry a tohle pouštém k vodě. Za týden jich tady totiž bude 10 na 715883mou... |
25.04.2008 20:20
Lee
|
Nortrom napsal(a): ... už vím, na cos narážel Marťane, když ses mě ptal, jestli se toho nebojím. Bohajeho, co jsem to rozpoutal. Byl jsem pryč sotva 30 min a + 70 příspěvků. Sorry a tohle pouštém k vodě. Za týden jich tady totiž bude 10 na 715883mou... Teď je čas zeptat se vědeckého poradce Methoda, zda je ten propočet správný a zapadne do našeho projektu! |
25.04.2008 20:20
Repulsion_Bílý
|
Nortrom napsal(a): Bohajeho, co jsem to rozpoutal. Byl jsem pryč sotva 30 min a + 70 příspěvků. Sorry a tohle pouštém k vodě. Za týden jich tady totiž bude 10 na 715883mou... Tak už to na světě chodí, když někdo někam vleze, ani se tam pořádně nerozkouká, a hned přijde s "tvůrčí myšlenkou"... |
25.04.2008 20:21
Lee
|
Jinak jsem přidala na bloodylee humorný příběh se sekerou. Hehe. he. he.
|
postmoderní rampouch
|
je to prostě jednička s 715883 nulama za sebou |
Repulsion_Bílý
|
Mrdali Nortroma
ze severu Roma |
25.04.2008 20:22
Nortrom
|
Výsledek jsem předpokládal. Navíc jsem si udělal představu o složení komunity. Odcházím z téhle akce bohatší. |
25.04.2008 20:23
Repulsion_Bílý
|
Jinak, Lee - zaregistruj se na Saspi - tam je to včil samý šermíř, sekerník či lučištník náramný. Byl jsem na jejich srazu na Svojanově a jednomu chrabrému legionáři tam dokonce mečem přerazili palec... |
25.04.2008 20:24
postmoderní rampouch
|
kolektivizace
 |
25.04.2008 20:28
Repulsion_Bílý
|
Nortrom napsal(a): Výsledek jsem předpokládal. Navíc jsem si udělal představu o složení komunity. Odcházím z téhle akce bohatší. Vždy mě potěší, když přijde nějaký kunďaba, dělá ramena, a nevydrží ani zahřívací kolo :o) |
25.04.2008 20:32
Method
|
a ještě mne napadlo něco navíc
barrel je vlastně sud a sudy se následkem toho musejí válet, neb se zpívá Roll on the barrel - takže vyvalit rovná se válet, anžto je jich pomnožno
k tomuto, jestliže by se barely = sudy samovolně válely, tak by vlastně jen ležely
jinak když jsou váleny = poháněny, a tedy je jich více, pak je i těch poválečů více --nejde slučovati s povaleči, protože u nich jde o lenost, tedy nepohyblivost a to nepotřebujeme
proto se sudy nemohou valit, protože to by se za prvé pohybovaly rychle
(viz slovník Hantecu )
a rovněž by to jaksi muselo býti samovolné, což neživotné elementy nedovedou, leda, že by to bylo s kopce a pokud možno prázdné aby byly.
mňam !
|
25.04.2008 20:33
Nortrom
|
Repulsion_Bílý napsal(a): Nortrom napsal(a): Výsledek jsem předpokládal. Navíc jsem si udělal představu o složení komunity. Odcházím z téhle akce bohatší. Vždy mě potěší, když přijde nějaký kunďaba, dělá ramena, a nevydrží ani zahřívací kolo :o) My se tady pereme, nebo co? Si měl říct. To bych ti vysvětlil, še si na špatným místě. Ja se s tebou určitě neperu. Chodím sem za zábavou. |
25.04.2008 20:34
Repulsion_Bílý
|
Nortrom napsal(a): My se tady pereme, nebo co? Si měl říct. To bych ti vysvětlil, še si na špatným místě. Ja se s tebou určitě neperu. Chodím sem za zábavou. :o)) |
25.04.2008 20:35
postmoderní rampouch
|
V prehistorických dobách žili mufloni na evropské pevnině, jak dosvědčují archeologické nálezy kostí a lebek. V době historické žili už pouze na ostrovech Sardinie a Korsiky. Muflon i jeho nejbližší příbuzný ovce muflonní byli dávno v pravěku domestikováni a byli základem chovu domácích ovcí.
Rozšíření muflonů u nás, kde není pochyb o tom, že šlo skutečně o muflony, probíhalo v druhé polovině 19. století. Nejprve byli vysazeni do Staré obory u Hluboké nad Vltavou, odtud se postupně rozšířili do dalších oblastí. Zejména kamenitých a hornatých, kde si mohou obrušovat neustále dorůstající kopýtka „spárky“. |
25.04.2008 20:37
Repulsion_Bílý
|
Potkal jsem muflona
měl rohy z teflona |