Téma #771
Autor:Nortrom
Fórum:
LiTerra
Datum publikace:25.04.2008 17:32
Počet návštěv:3522
Počet názorů:163

literární kolektivizace
Mám nápad. Patrně je stupidní, ale to se zanedlouho dozvím :). Pojďme vymyslet námět a zprácnout ho v kolektivu lidí, kteří to chtějí zkusit. Je jedno, jestli to bude poezie nebo próza. Jde mi o to, že by tak mohl vzniknout opravdu vyladěný kus. Nejspíš se to nepodaří a možná se u toho párkát pohádáme.

Ale zase když si to nebudeme škadedit cíleně, mohla by to být vcelku zábava, ne? Kdo to chce zkusit, dejte vědět.

Na přihlášení je týden, co budu na dovolené :)

Počet úprav: 2, naposledy upravil(a) 'Nortrom': 25.04.2008 17:40.

Názory
25.04.2008 20:44
Lee

Repulsion_Bílý napsal(a):
Jinak, Lee - zaregistruj se na Saspi - tam je to včil samý šermíř, sekerník či lučištník náramný. Byl jsem na jejich srazu na Svojanově a jednomu chrabrému legionáři tam dokonce mečem přerazili palec...
Já tam byla a moc mě tam nechtěli, na tom saspi.
Repulsion_Bílý
Pomerančová napsal(a):
no a navic vam v tom pribehu chybi kocour
No chybí, no. Proto musí starý Váša vymýšlet důmyslné pasti na myši. Jak ovšem z Ratíškovic zmizeli kocúři, to je další záhada...
Nortrom
nechybí, je ale potřeba číst příběh pozadu, a vybírat každé písmono odpovídající prvočíslu násobenému pantoflem.

Pomerančová napsal(a):
25.04.2008 20:46
Repulsion_Bílý
Lee napsal(a):

Jinak, Lee - zaregistruj se na Saspi - tam je to včil samý šermíř, sekerník či lučištník náramný. Byl jsem na jejich srazu na Svojanově a jednomu chrabrému legionáři tam dokonce mečem přerazili palec...
Já tam byla a moc mě tam nechtěli, na tom saspi.
No jo, oni jsou tam takoví jiní. Třeba Spiklence slasti mi tam nedovolili publikovat. S Ach, pičo, pičo jsem to tedy ani nezkoušel...
25.04.2008 20:46
Lee

Nortrom napsal(a):
Výsledek jsem předpokládal. Navíc jsem si udělal představu o složení komunity. Odcházím z téhle akce bohatší.
Podle mě to zatím zas tak zle nedopadlo. Stejně jsi psal, že budeš ready až za týden, abys to korigoval. Zatím je tu v kritikách podle mě pár zajímavých námětů a taky je vidět vůle něco aktivně tvořit. A to je podle mě povzbudivá myšlenka.

A že to nepůjde bez vedení, to je snad jasné.

:-)
25.04.2008 20:48
Lee

No jo, oni jsou tam takoví jiní. Třeba Spiklence slasti mi tam nedovolili publikovat. S Ach, pičo, pičo jsem to tedy ani nezkoušel...
Já tam publikovala jednu krátkou básničku o kabale a zmrdali mě. Tak jsem báseň slušně bránila a napsali mi, ať přestanu poučovat redaktory, protože oni jsou tu naopak od toho, aby poučovali mě. Tak jsem se na to vysrala.
Stejně mi asi tak nějak stačí literra, mám tu ráda lidi a i to prostředí je mi sympatický.
25.04.2008 20:50
Lee

Pomerančová napsal(a):
hele, mam pro Tebe pořád ten výherní obrázek!
25.04.2008 20:52
postmoderní rampouch
Lee napsal(a):
mám tu ráda lidi a i to prostředí je mi sympatický
no bať!
25.04.2008 20:54
Pomerančová
Lee napsal(a):

Pomerančová napsal(a):
hele, mam pro Tebe pořád ten výherní obrázek!
skvela zprava!
25.04.2008 20:58
Repulsion_Bílý
Lee napsal(a):

Nortrom napsal(a):
Výsledek jsem předpokládal. Navíc jsem si udělal představu o složení komunity. Odcházím z téhle akce bohatší.
Podle mě to zatím zas tak zle nedopadlo. Stejně jsi psal, že budeš ready až za týden, abys to korigoval. Zatím je tu v kritikách podle mě pár zajímavých námětů a taky je vidět vůle něco aktivně tvořit. A to je podle mě povzbudivá myšlenka.

A že to nepůjde bez vedení, to je snad jasné.

:-)
Když on asi čekal nějakou seriózní, zodpovědnou, disciplinovanou činnost... a mimochodem, jeden kolektivní vyladěný kus už máme:

http://www.literra.cz/moduly/diskuze/php/tema.php?tema_id=148
25.04.2008 21:02
Lee
No, ta moje sloka je tada dost hrozná!
25.04.2008 21:05
Repulsion_Bílý
Lee napsal(a):
Náhodou... :o)
25.04.2008 21:10
Lee

Lee napsal(a):
Náhodou... :o)
Ale je to dobrá sbírka, chtělo by to nějaký sraz, kde bychom to celý přezpívali.
25.04.2008 21:37
postmoderní rampouch
Možná si nejste jisti, jak přesně vypadá muflon.

Nějak takhle:

25.04.2008 22:13
Lee

postmoderní rampouch napsal(a):
Možná si nejste jisti, jak přesně vypadá muflon.

Nějak takhle:

Děkuji.
25.04.2008 22:27
Repulsion_Bílý
Takhle vypadá teflon:

Teda - ona je to samozřejmě teflonová pánev. Ten teflon tam vlastně není vidět. Teda je, ale není to tak úplně poznat, že je to teflon. V podstatě, kdyby na té pánvi vůbec žádný teflon nebyl, a ona byla jen špriclá takovou nějakou barvou, nikdo by to z té fotky nepoznal. Ovšem poznali byste to hned, jakmile byste si na takové pánvi chtěli ohřát vejce. To byste se zlou potázali.
Jinak samozřejmě pánve nejsou jediné využití teflonu v praxi. Nicméne je to využití, které tak nějak nejvíc známé široké veřejnosti. Méně už se mluví o teflonových vložkách do konečníku, které jsou možná ještě praktičtější. Ale taky nejsou vidět.
26.04.2008 10:27
sokrates
neb se zpívá Roll on the barrel  - technická poznámka: Není tam "Roll out the barrel" ?
26.04.2008 10:42
postmoderní rampouch
Zpívá se i Roll over Beethoven. Dokud se zpívá, ještě se neumřelo. Ale je to o chloupek.
26.04.2008 10:50
Repulsion_Bílý
Dvojsudové brokovnice (double barrel shotguns):

(Jedna z nich je kozlice...)
26.04.2008 12:37
sokrates
Dvojsudové brokovnice (double barrel shotguns): (Jedna z nich je kozlice...)
a hádejte která :-)
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)