Názory |
21.04.2008 16:29
postmoderní rampouch
|
eliah bruno napsal(a): trhlej Postmodernista
kapající z pyje..
inu, to každý, kdo jej má...
nemusí pršet, jen když kape |
21.04.2008 16:35
eliah bruno
|
postmoderní rampouch napsal(a): eliah bruno napsal(a): trhlej Postmodernista
kapající z pyje..
inu, to každý, kdo jej má...
nemusí pršet, jen když kape :::::::::::::::::::::::::::
narozdíl vod slušnejch hochů se nebrzdím -
kéž ti kape i nadále z žaludu...
(však pokud málo - i na karbid... Střechýle hehe... a táhni dopiči jo!)
:-) |
21.04.2008 16:37
postmoderní rampouch
|
ano, dík za doporučení
jen co na nějakou narazím |
21.04.2008 17:47
Rajmund
|
Bruno-když čtu Tvůj rozlehlost, tak mne napadá, jestli by se mayský písmo líbílo Leninovi. |
21.04.2008 18:42
postmoderní rampouch
|
a jestli by se Leninovy spisy líbily mayům |
21.04.2008 19:29
Rajmund
|
Lidi, neblbnite! |
21.04.2008 21:17
závojenka
|
postmoderní rampouch napsal(a): ano, dík za doporučení
jen co na nějakou narazím tomu říkám odrazka:-) |
22.04.2008 12:59
Mbonita
|
podle mého spousta krásných věcí není vůbec účelná..natož pak potřebných.
A krása jako pojem..jak ji zobjetivizovat,když je tolik subjektivních názorů..:-) |
22.04.2008 13:12
postmoderní rampouch
|
krásné a účelné jsou najmě ženy :) |
22.04.2008 14:49
Mbonita
|
postmoderní rampouch napsal(a): krásné a účelné jsou najmě ženy :) krásné ano,slovo účelnost bych v tomto případěnahradila jiným více poetickým:-) |
23.04.2008 09:34
narvah
|
podle mě je krása, když něco vnějšího probudí v subjektu pocit překročení, přesahu, chvilkového propojení.. krása jako účel mi asociuje spíše podbízení.. |
23.04.2008 15:38
závojenka
|
postmoderní rampouch napsal(a): krásné a účelné jsou najmě ženy :) to je pěkný:-)
krásné prachovky a hadrnice
polednice :-) |
23.04.2008 19:07
HarryHH
|
Nejblíže definici asurdnosti otázky byl svým rozborem " eliah bruno" neboť diskutovat s kojenci a kýčaři nelze. V jejich světě totiž to podstatné není verbalizovatelné. Noří se z hlubiny, kde ještě neexistují slova, a žádná slova tudíž zákon hlubiny nemohou popřít či vyvrátit. |
23.04.2008 19:10
závojenka
|
HarryHH napsal(a): Nejblíže definici asurdnosti otázky byl svým rozborem " eliah bruno" neboť diskutovat s kojenci a kýčaři nelze. V jejich světě totiž to podstatné není verbalizovatelné. Noří se z hlubiny, kde ještě neexistují slova, a žádná slova tudíž zákon hlubiny nemohou popřít či vyvrátit. slova ne, ale zvuky jo, děti řvou jak tur...a kýč? nojo, s tim si fakt nevim rady a tak mi neni pomoci...když nemám promoci... |
23.04.2008 19:12
postmoderní rampouch
|
z hlubiny, kde není slov, se nořím každé ráno |
23.04.2008 19:16
závojenka
|
postmoderní rampouch napsal(a): z hlubiny, kde není slov, se nořím každé ráno Z hlubiny
kde není slov
se nořím káždé ráno
Peřiny
Oči sov
Nechám rozestláno! |
23.04.2008 19:19
postmoderní rampouch
|
 |
23.04.2008 19:31
HarryHH
|
postmoderní rampouch napsal(a): z hlubiny, kde není slov, se nořím každé ráno ... jo rampo, to je to přesný ...
vždy když otevírám oči tak si myslím že jsem v prdeli ...
a když je otevřu ... vidím že jsem se nemýlil ... :-))
závojenka napsal(a): postmoderní rampouch napsal(a): z hlubiny, kde není slov, se nořím každé ráno Z hlubiny
kde není slov
se nořím káždé ráno
Peřiny
Oči sov
Nechám rozestláno! jo a tohle je dobrý ... skoro bych řek ... "Krásný" ... :-)) |
23.04.2008 20:47
HanaKonvesz
|
HarryHH napsal(a): Nejblíže definici asurdnosti otázky byl svým rozborem " eliah bruno" neboť diskutovat s kojenci a kýčaři nelze. V jejich světě totiž to podstatné není verbalizovatelné. Noří se z hlubiny, kde ještě neexistují slova, a žádná slova tudíž zákon hlubiny nemohou popřít či vyvrátit. tak! :-) nejblíž byl právě proto, že jediný nedefinoval. Mistr. |
24.04.2008 10:44
miirdas
|
HanaKonvesz napsal(a): HarryHH napsal(a): Nejblíže definici asurdnosti otázky byl svým rozborem " eliah bruno" neboť diskutovat s kojenci a kýčaři nelze. V jejich světě totiž to podstatné není verbalizovatelné. Noří se z hlubiny, kde ještě neexistují slova, a žádná slova tudíž zákon hlubiny nemohou popřít či vyvrátit. tak! :-) nejblíž byl právě proto, že jediný nedefinoval. Mistr. ale houbeles definiciónes. krásný je miirdas. kdo se od něj jen malinko odliší, bude miirdáskem považován za hnusáka |