Téma #764
Autor:chudak
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:18.04.2008 16:34
Počet návštěv:2734
Počet názorů:82

Myslíte si, že by mohli mít Konvalina se stanislavem kvalitní sex?
Co myslíte mohli?

Názory
19.04.2008 11:43
stanislav
haha napsal(a):
stando, priznaj sa, že by sa ti ten sex aj líbil:)
líbil. na nic jinýho nemyslim. ale nějak si to musim vokecat, že už nejsem tak fit, abych něco rozjížděl, já když se zamiluju, tak mě poslední dobou pravidelně vezou do pakárny... .. :o)))))))))))
19.04.2008 11:45
haha
HanaKonvesz napsal(a):
haha napsal(a):
hu ha ha sorry
teraz myslíš ktorý ?
on si už vyberie:-))
19.04.2008 11:46
haha
stanislav napsal(a):
haha napsal(a):
líbil. na nic jinýho nemyslim. ale nějak si to musim vokecat, že už nejsem tak fit, abych něco rozjížděl, já když se zamiluju, tak mě poslední dobou pravidelně vezou do pakárny... .. :o)))))))))))
žeby youtube?
19.04.2008 11:46
Repulsion_Bílý
stanislav napsal(a):
http://www.youtube.com/watch?v=QZKFoMq3GaA&feature=related

mně se hrozně líbí tahle zpěvačka
Ta mi jde ale opravdu děsně na nervy - zpívá, ksichtí se u toho i pohybuje, jakoby byla permanentně zhulená...
19.04.2008 11:51
stanislav
Repulsion_Bílý napsal(a):
stanislav napsal(a):
http://www.youtube.com/watch?v=QZKFoMq3GaA&feature=related

mně se hrozně líbí tahle zpěvačka
Ta mi jde ale opravdu děsně na nervy - zpívá, ksichtí se u toho i pohybuje, jakoby byla permanentně zhulená...
ta dívka, co jsem s ní chodil, byla taky sem tam zhulená, jsem ji načal nad Biblí, když si četla a byla v rauši, celou noc jsme se obluzovali, já byl taky dost mimo, protože jsem se vrátil z Frankrajchu a zustalo po mě krvavý prostěradlo, jak jsem byl fyzicky dodělanej, ale láska to byla velká.... akorát, že pak nějak jsme to každej rozjeli někde jinde ještě a to vztahu jaksi nepomohlo... ech... jsem celej z toho dojatej, hehe, z těch vzpomínek... :o)))
19.04.2008 11:52
závojenka
stanislav napsal(a):
už sem vydumal, proč se mi ta zpěvačka tak líbí, připomíná mi trochu jednu holku, co jsem s ní rok chodil, a pak to skončilo děsně tragicky, když mi houklo... hehe 
hú hú šišinka v tunelu:-)
zamilovat se je pro citlivouše pohroma: taky se tomu vyhýbám, jak čert kříži:-)
19.04.2008 11:54
stanislav
závojenka napsal(a):
stanislav napsal(a):
už sem vydumal, proč se mi ta zpěvačka tak líbí, připomíná mi trochu jednu holku, co jsem s ní rok chodil, a pak to skončilo děsně tragicky, když mi houklo... hehe 
hú hú šišinka v tunelu:-) zamilovat se je pro citlivouše pohroma: taky se tomu vyhýbám, jak čert kříži:-)
je to vo hubu... nojo... :o)
19.04.2008 12:01
HanaKonvesz
závojenka napsal(a):
stanislav napsal(a):

hú hú šišinka v tunelu:-)
zamilovat se je pro citlivouše pohroma: taky se tomu vyhýbám, jak čert kříži:-)
tak dlouho se jeden vyhýbal .... :-)
19.04.2008 12:03
stanislav

Začal prosinec a já najednou zjistil, že se mi chce zase do Prahy, a tak jsem o tom moc nepřemýšlel, chvilku se ještě proháněl městy severní Itálie, a pak načerno vlakem dojel přes Rakousko na české hranice.

Když mě uviděli rodiče, tak sice měli radost, ale asi taky obavy, co mi je, protože jsem byl docela vyklepanej ze své ne zrovna ideální životosprávy, kterou jsem během výletu vedl. Napadlo mě zajít za kamarádkou Dášou, protože na cestách jsem žvanil jen s kolegy na cestách. Docela bouřilvě mě uvítala a já se jal jí zvesela líčil zážitky, kterých jsem měl přehršle. Asi za dva dny mně představila svoji kamarádku Pavlu, se kterou jsem potom chodil přibližně rok. Vzpomínám, že první večer jsem k ní usedl na postel a do rána do ní hustil svoje rozumy a přitom se do ní zamilovával. S Pavlou jsme zažili nejednu milou chvilku. Hezký třeba byl výlet ještě s Pafkou u mě na chatě. Hravý Pafka tehdy vymyslel karetní hru s kartičkami z ábíčka, na kterých byli obrázky člověků různých ras a národností, a nutil nás s nimi hrát cosi jako přebiku.

Během toho roku, co jsme s Pavlou byli poměrně zadobře, jsem si přes pracák našel místo v recepci hotelu, který vznikal z bývalé ubytovny. Bylo to na Praze čtyři. Postupem času jsem dělal zástupce vedoucí, která si mě zpočátku docela oblíbila. Plat jsem měl docela normální, ale bokem jsem dostával spoustu peněz od různých Holanďanů nebo jiných zástupců cestovek, kteří platili ubytování svých skupin. Dělil jsem se o ně se svou vedoucí, bylo to takové naše tajemství, před ostatními jsme o tom nemluvili, abychom je nenaštvali. Zpočátku mi bylo z těch dýšek divně po těle, ale časem jsem si na ně docela dobře zvyknul. Pavla dělala brigády na tržnici, takže na tom nebyla o nic moc hůř než já.

http://vasinasi.sweb.cz/francie.html

kurnik, ve své tvorbě se Pavle, tak se jmenovala ta slečna,  věnuju děsně málo, musim to napravit... časem... :o)

19.04.2008 12:11
stanislav
ty jo, já tam mám hrubek... cheche... časem to musim nějak přemontovat...
19.04.2008 12:15
HanaKonvesz
stanislav napsal(a):
no ukončils to jako v rozhlasové hře na pokračování ... :-)
19.04.2008 12:15
závojenka
stanislav napsal(a):
...pro nás disgrafiky dobrý:-)

19.04.2008 12:16
stanislav
ono, já se tomuhle textu moc nevěnoval, byla to jen vycpávka do historek z blázince, na svejch novejch stránkách tuhle kapitolu vůbec nemám, ale až dostanu slinu, celý to překopu, mě docela baví psát o sobě... :o)))
19.04.2008 12:17
závojenka
stanislav napsal(a):
ono, já se tomuhle textu moc nevěnoval, byla to jen vycpávka do historek z blázince, na svejch novejch stránkách tuhle kapitolu vůbec nemám, ale až dostanu slinu, celý to překopu, mě docela baví psát o sobě... :o)))
Narcis: cis ran :-)
19.04.2008 12:21
stanislav
jojo, taky se mi líbí duc - hovno... jinak na tyhle žerty moc nejsem... hehe
20.04.2008 02:12
LISKA
vůbec nečtu, to, co jste napsali přede mnou, ale sex Konvaliny se Stanislavem funguje. Každá Stanislavova připomínka přivádí Konvalinu k orgasmu.
20.04.2008 17:42
Monty
LISKA napsal(a):
vůbec nečtu, to, co jste napsali přede mnou, ale sex Konvaliny se Stanislavem funguje. Každá Stanislavova připomínka přivádí Konvalinu k orgasmu.
Taktéž jsem toho názoru.
21.04.2008 09:32
chudak
Myslím si, že většina lidí se shodla, že stanislav s Konvalinou by kvalitní sex mít mohli. Inu nezbývá než je oba sehnat ve stejný čas na stené místo a pak jen přinutit okolnosti, aby se někde poblíž tohoto místa vyskytl nějaký útulný pokojíček s co největším počtem oken, protože kdo jiný než my Liteřřané posoudí lépe, že sex to byl skutečně kvalitní...
21.04.2008 09:46
stanislav
hele, chudaku, já slíznu smetanu, s nejoblíbenější osobou literry mám podle tebe obcovat, a co zbude na tebe? nebuď tak altruistickej a mysli taky na sebe, tady ze spoluliterátek, která by podle tebe měla s tebou něco si začít, aby umění bylo všestranné, nešustilo jen papírem, či pixlama? no, přiznej se...
21.04.2008 10:17
chudak
já jsem pro místní literátky velice snadné sousto. Obvykle mě stačí napsat jen několik řádků, někdy postačí i nějaká milá příloha zaslaná na můj email, za originální naopak nepovažuji kritiku mých děl, je to u mě skutečně snadné. Dokonce literátky, jejichž díla překypují pošramoceným sebevědomím a z nichž čiší jistá obava plynoucí ze strachu, že nikdy nenajdou partnera, po setkání se mnou uznávají, že zabřednout se mnou do iluzí, je hned po schopnosti namazat máslo na tu správnou sranu chleba tou nejsnadnější věcí na světě.
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)