Téma #764
Autor:chudak
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:18.04.2008 16:34
Počet návštěv:2732
Počet názorů:82

Myslíte si, že by mohli mít Konvalina se stanislavem kvalitní sex?
Co myslíte mohli?

Názory
18.04.2008 16:39
postmoderní rampouch
nadprůměrně hloupá diskuze
18.04.2008 16:41
stanislav
celá otázka je špatně. svou sexuální potlačenou energii transformuji extaticky na lásku ku celému světu, a pak že jsem nenávistný prase, to není pravda, to je jen můj stín, který vceluji do své osobnosti, individuace neni holt legrace, to znalci věděj... hehe
18.04.2008 16:41
chudak
postmoderní rampouch napsal(a):
řekl bych nadnadprůměrně. Kdyby se ještě nalezl nějaký jiný, kvalitnější ekvivalent naprosté nadnadprůměrnosti, budu jedině rád, pokud se s námi o tento pojem podělí.
18.04.2008 16:42
chudak
stanislav napsal(a):
celá otázka je špatně. svou sexuální potlačenou energii transformuji extaticky na lásku ku celému světu, a pak že jsem nenávistný prase, to není pravda, to je jen můj stín, který vceluji do své osobnosti, individuace neni holt legrace, to znalci věděj... hehe
bude jistě záhodno a bude na to po víkendu ještě čas, zahrnout do otázky i otázku jinou, méně všednější.
18.04.2008 16:49
stanislav
jen se ptej. o své maličkosti, je-li zahrnuta do otázky, toho vím hodně, klidně ti to zodpovím, ovšem anketa je veřejná, koukám, pročež pochybuji, že to někam povede, kroužek extatiků nesmí být moc veliký. o svých mentálních experimentech neříkám každému na potkání. veřejně prohovořuji toliko v jinotajích a parabolách... 
18.04.2008 17:45
závojenka
stanislav napsal(a):
celá otázka je špatně. svou sexuální potlačenou energii transformuji extaticky na lásku ku celému světu, a pak že jsem nenávistný prase, to není pravda, to je jen můj stín, který vceluji do své osobnosti, individuace neni holt legrace, to znalci věděj... hehe
tak tak!
můj stín čichá ku konvalinkám...:-)
A není ta diskuse hra na obětního beránka, žene?

18.04.2008 17:48
stanislav
velmi zasvěceně bych mohl pohovořit o tzv. persekučním násilí, kde postava obětního beránka je klíčová, ovšem nevím, zda bych se nevystavoval posměchu, že zas plácám debility... hehe
18.04.2008 17:54
závojenka
stanislav napsal(a):
velmi zasvěceně bych mohl pohovořit o tzv. persekučním násilí, kde postava obětního beránka je klíčová, ovšem nevím, zda bych se nevystavoval posměchu, že zas plácám debility... hehe
Vidíš, tak tohle jsem v úvahu nevzala:-)
Tak to by bylo příliš!
18.04.2008 18:27
haha
ó, takové jinotaje a paraboly by ma zajímali
18.04.2008 18:36
stanislav
haha napsal(a):
ó, takové jinotaje a paraboly by ma zajímali
doporučuji někdy zajet do té Prahy plné smogu. a tam pod Nuselským mostem, odkud pršej sebevrazi posedět v lokále STK Chvojkovice, každý čtvrtek jsem tam k nalezení, i mnozí jiní internetoví komunikátoři, u lahve lahodného nealkoholického piva jsem nejsdílnější, vždy odcházím mezi posledními.... a tam bych ti toho navykládal... že by ses divila, nejsem na slovo skoupý.... :o))
18.04.2008 18:38
stanislav

kdybys řekla předem, otázky bych doma nastudoval, a pak ti ledacos vysvětlil, jsem též ochotný názory měnit, když bude nějaký ten protiargument, v podstatě jsem v diskusích submisivní, i když skáču lidem do řeči velmi rád....

18.04.2008 18:42
závojenka
stanislav napsal(a):

kdybys řekla předem, otázky bych doma nastudoval, a pak ti ledacos vysvětlil, jsem též ochotný názory měnit, když bude nějaký ten protiargument, v podstatě jsem v diskusích submisivní, i když skáču lidem do řeči velmi rád....

mám ráda tvůj humor:-)
18.04.2008 18:46
stanislav
hehe, a já jsem přitom suchar.... non plus ultra... říká má žena, co mě zná zblízka.... radši už ani moc neni doma, protože moje hlavní parabola je o tom, že mě nebaví po ní uklízet.... cheche....
18.04.2008 19:54
Repulsion_Bílý
Jak můžeš vědět, že diskuze bude nadprůměrně hloupá, když ještě ani nezačala? Otázka může být hloupá. Diskuze samozřejmě také. Ale až po čase.

Já osobně ovšem kupříkladu nevím, komu na Liteře tato otázka nedává spát. Mě osobně třeba vůbec nenapadla. Pokud jde o to, zda by libovolní dva jedinci spolu mohli mít kvalitní sex, tam hraje klíčový faktor především shoda na představě, jak má takový kvalitní sex vypadat. Pokud je třeba jeden z partnerů SM založení, zatímco druhý nikoliv, dosáhnou spolu oba dva uspokojivého styku jen s velmi malou pravděpodobností...
18.04.2008 20:29
postmoderní rampouch
Repulsion_Bílý napsal(a):
Jak můžeš vědět, že diskuze bude nadprůměrně hloupá, když ještě ani nezačala? Otázka může být hloupá. Diskuze samozřejmě také. Ale až po čase.

neber mě za slovo - samozřejmě jsem myslel téma (tedy "diskuze" jakožto kategorie)
18.04.2008 20:37
narvah
podle mě by jejich případný sex byl plné agrese a zvrácenosti :)

masochista prosí sadistu: bij mě!
sadista: tos uhod..
18.04.2008 20:43
závojenka
narvah napsal(a):
podle mě by jejich případný sex byl plné agrese a zvrácenosti :)

masochista prosí sadistu: bij mě!
sadista: tos uhod..
Je jaro...a tys voayer? se mi zdá, že by ses rád kouk:-)
ti to nedá nějak spát...:-)
18.04.2008 20:46
narvah
na astandu s konvalinou v akci strašně rád. to bylo mé první přání co jsem vlezl na literu ;)
18.04.2008 20:49
postmoderní rampouch
ono je to všechno takové praštěné

mohl bych třeba já mít kvalitní sex s Laurou Ramsey? já bych ho jistě ocenil, ale jestli by ona, to pochybuju :)))
18.04.2008 20:51
HanaKonvesz
sakra, kde je konvalina !!!
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)