Názory |
06.04.2008 16:03
ríša
|
]senzibil napsal(a): ríša napsal(a): Hádejte, čí jsem alternick? me schopnosti mi napovidaji, zeb udes altenrick.......
....svuj :-) ano, jsem horomila |
06.04.2008 22:45
nudlová polévka
|
jsem pro neúprosné nasypání všech uživatelů serveru literra.cz do polévky______________________________ __________________________________ bude jimi mícháno za postupného přihazování ip adres které by spolu s pečenými písmenky a jednotlivými majiteli podávaly alterega se zapomenutými hesly
|
06.04.2008 23:06
miirdas
|
člen miirdáskova fanklubu napsal(a): jsem pro neúprosné nasypání buranů ze serveru literra.cz do močůvky______________________________ __________________________________ bude na ně nachcáno za postupného přihazování ip adres spolu s hovínky a jednotlivými majiteli podáváme alterega s čerstvým spermatem
mě by dost zajímalo, zda je močůvka běžně podávána za tepla nebo s okurkou??? |
07.04.2008 14:29
dlouhátlustáčára
|
miirdas napsal(a): člen miirdáskova fanklubu napsal(a): jsem pro neúprosné nasypání buranů ze serveru literra.cz do močůvky______________________________ __________________________________ bude na ně nachcáno za postupného přihazování ip adres spolu s hovínky a jednotlivými majiteli podáváme alterega s čerstvým spermatem
mě by dost zajímalo, zda je močůvka běžně podávána za tepla nebo s okurkou??? teplá s okurkovým salátem případně i bramborovou kaší |
07.04.2008 14:35
kastel
|
...mně je to jedno - ale k čemu by pak člověk měl? |
07.04.2008 14:41
dlouhátlustáčára
|
kastel napsal(a): ...mně je to jedno - ale k čemu by pak člověk měl? s tím souhlasím |
07.04.2008 23:36
HarryHH
|
.... pořád se něco děje ....
*- .... a vo tom to je .... vážení přátelé ...
jen neustrnout ... !!
/ ... a nezůstat za vozem ... jako zaschlý ... hovno ... :-)) ... / |
08.04.2008 21:46
HanaKonvesz
|
jsem pro zachování dosavadní situace. i proto, že by už neměl takový tajemný půvab třeba Kocour Pomerančové. ten návrh mi připadá jako dělání zákonů v čechách. ne pro lidi, ale proti těm co by je chtěli zneužívat.. :-) takže když tak jsem proti, Mario. |
09.04.2008 01:33
miirdas
|
HanaKonvesz napsal(a): jsem pro zachování dosavadní situace. i proto, že by už neměl takový tajemný půvab třeba Kocour Pomerančové. ten návrh mi připadá jako dělání zákonů v čechách. ne pro lidi, ale proti těm co by je chtěli zneužívat.. :-) takže když tak jsem proti, Mario. někdy mám pocit, že bych HanaKonvesz nejradši osouložil:-)) |
09.04.2008 01:45
HanaKonvesz
|
miirdas napsal(a):
HanaKonvesz napsal(a): jsem pro zachování dosavadní situace. i proto, že by už neměl takový tajemný půvab třeba Kocour Pomerančové. ten návrh mi připadá jako dělání zákonů v čechách. ne pro lidi, ale proti těm co by je chtěli zneužívat.. :-) takže když tak jsem proti, Mario. někdy mám pocit, že bych HanaKonvesz nejradši osouložil:-)) nebuď hnusnej vole |
09.04.2008 01:52
miirdas
|
HanaKonvesz napsal(a): miirdas napsal(a):
HanaKonvesz napsal(a): jsem pro zachování dosavadní situace. i proto, že by už neměl takový tajemný půvab třeba Kocour Pomerančové. ten návrh mi připadá jako dělání zákonů v čechách. ne pro lidi, ale proti těm co by je chtěli zneužívat.. :-) takže když tak jsem proti, Mario. někdy mám pocit, že bych HanaKonvesz nejradši osouložil:-)) nebuď hnusnej vole co je na sexu hnusnýho? |
09.04.2008 01:56
HanaKonvesz
|
představa že mně někdo souloží vysloveně, miirdásku ... |
09.04.2008 02:07
miirdas
|
HanaKonvesz napsal(a): představa že mně někdo souloží vysloveně, miirdásku ... tak já u toho teda budu mlče, no...:-DD |
09.04.2008 02:13
HanaKonvesz
|
to je jiná , no. .-) |
09.04.2008 08:41
narvah
|
kdo koho kdy na liteře osouložil? |
09.04.2008 09:35
AEIOU
|
narvah napsal(a): kdo koho kdy na liteře osouložil? OSOU-LOŽIL...jaro do žil... |
09.04.2008 12:33
Lee
|
narvah napsal(a): kdo koho kdy na liteře osouložil? nevim ale šukala bych |
09.04.2008 13:24
ríša
|
Lee napsal(a): narvah napsal(a): kdo koho kdy na liteře osouložil? nevim ale šukala bych tak šukej.. |
09.04.2008 15:36
miirdas
|
narvah napsal(a): kdo koho kdy na liteře osouložil? ve virtuálním prostoru se šuká jen velmi těžko, proto se domnívám, že přímo na liteře ještě nikdo nesouložil
Lee napsal(a): narvah napsal(a): kdo koho kdy na liteře osouložil? nevim ale šukala bych a kdo ne??:))
HanaKonvesz napsal(a): to je jiná , no. .-) :)) |
09.04.2008 15:51
HanaKonvesz
|
miirdas napsal(a):
narvah napsal(a): kdo koho kdy na liteře osouložil? ve virtuálním prostoru se šuká jen velmi těžko, proto se domnívám, že přímo na liteře ještě nikdo nesouložil
Lee napsal(a):
narvah napsal(a): kdo koho kdy na liteře osouložil? nevim ale šukala bych a kdo ne??:))
HanaKonvesz napsal(a): to je jiná , no. .-) :)) hele a po tom všem šukání, nepůjdem na zmzku, miirdásku? :-))) |