Názory |
06.04.2008 11:31
Mario Czerney
|
Repulsion_Bílý napsal(a): Mario Czerney napsal(a): Repulsion_Bílý napsal(a): bože, bože, Mário, dej si od Litery chvíli voraz. Začínáš to moc prožívat, moc řešit, to není dobré... Navíc třeba já mám dvoje připojení, tedy dvě IP. Takže když budu chtít, budu tady pod jednou jako milý Repulsion_Bílý a pod druhou jako zavilý zapšklý Smrdutý_Skunk. Také existují pomůcky jako anonimizér (v raných časech Repulsionových jsem ho využíval). Takže jsi proti? Mně osobně je to jedno. V současnosti každý ví, kdo jsem, s alternickama už si nehraju. A když budu chtít, vím, jak to obejít. Tudíž to považuju za zbytečnost, která se mě netýká. A ty to prostě moc řeším, a to není zdravé. Vyraž do přírody, odreaguj se... A co když jsou tu někteří, kteří někoho svýma nickama trápí, snaží se ho rozhodit a dotyčný nemá sílu se bránit a bolí ho to? |
06.04.2008 11:34
stanislav
|
anonymita na internetu je věc, která je a bude, i když se třeba časem zlobič odhalí, stejně ho to nijak nepolepší. kdo chce prudit, prudit bude... |
06.04.2008 11:38
postmoderní rampouch
|
je to blbost - jen z někteří uživatelé mají stejnou IP, tohle by třeba spojilo všechny uživatela mobilů O2 a podobně - případů, kdy IP jednoznačně vypovídá, není tolik, aby se s tím dalo něco dělat - a i kdyby to tak bylo, ten, kdo bude chtít buzerovat, si zajde do kavárny (viz resetování hesla konvaliny kdysi) |
06.04.2008 11:39
postmoderní rampouch
|
Mario Czerney napsal(a): Kteří to jsou? A kteří týpci se ke svým nickům hlásí? já |
06.04.2008 11:42
Repulsion_Bílý
|
Mario Czerney napsal(a): A co když jsou tu někteří, kteří někoho svýma nickama trápí, snaží se ho rozhodit a dotyčný nemá sílu se bránit a bolí ho to? Existuje spousta způsobů. Nicméně pokud si někdo nedokáže udržet potřebný odstup a zraňován více než je zdrávo, je to známka určité nezralosti či emociální nestability a to jaksi nelze nějak uspokojivě administrativně ošetřit. |
Pomerančová
|
stanislav napsal(a): anonymita na internetu je věc, která je a bude, i když se třeba časem zlobič odhalí, stejně ho to nijak nepolepší. kdo chce prudit, prudit bude... asi tak. nedavno jsem bohuzel zazila na vlastni kuzi neco podobneho (ne tady), kdy dotycny vystupoval zcela neanonymne ...
|
Mario Czerney
|
To jsou víceméně krajní případy, které tu uvádíte. Co vám ale skutečně vadí na mém přání? |
06.04.2008 11:43
Mario Czerney
|
postmoderní rampouch napsal(a): Mario Czerney napsal(a): Kteří to jsou? A kteří týpci se ke svým nickům hlásí? já kde se k nim hlásíš? |
06.04.2008 11:44
Pomerančová
|
Mario Czerney napsal(a): To jsou víceméně krajní případy, které tu uvádíte. Co vám ale skutečně vadí na mém přání? mozne naruseni prava na soukromi.
mimochodem, mozna jsem se nevyjadrila dost jasne - jsem take proti |
06.04.2008 11:45
Mario Czerney
|
Repulsion_Bílý napsal(a): Mario Czerney napsal(a): A co když jsou tu někteří, kteří někoho svýma nickama trápí, snaží se ho rozhodit a dotyčný nemá sílu se bránit a bolí ho to? Existuje spousta způsobů. Nicméně pokud si někdo nedokáže udržet potřebný odstup a zraňován více než je zdrávo, je to známka určité nezralosti či emociální nestability a to jaksi nelze nějak uspokojivě administrativně ošetřit. To je tvé slovo? A co když dotyčnému pomůže, že si s ním díkydejmetomu pěti nickům, pohrává jeden a týž člověk? |
06.04.2008 11:46
Mario Czerney
|
Pomerančová napsal(a): Mario Czerney napsal(a): To jsou víceméně krajní případy, které tu uvádíte. Co vám ale skutečně vadí na mém přání? mozne naruseni prava na soukromi. mimochodem, mozna jsem se nevyjadrila dost jasne - jsem take proti Soukromí? Že žiješ v komunitě pěti lidí, kteří se přihlašují na literu? Nebo že tvůj partner/partnerka píše pěkné básně? Takže jestli rozumím: Strach. |
06.04.2008 11:53
Pomerančová
|
Mario Czerney napsal(a): Pomerančová napsal(a): Mario Czerney napsal(a): To jsou víceméně krajní případy, které tu uvádíte. Co vám ale skutečně vadí na mém přání? mozne naruseni prava na soukromi. mimochodem, mozna jsem se nevyjadrila dost jasne - jsem take proti Soukromí? Že žiješ v komunitě pěti lidí, kteří se přihlašují na literu? Nebo že tvůj partner/partnerka píše pěkné básně? Takže jestli rozumím: Strach. ne. strach myslim ne. ale... zacnes zverejenim ip adresy a kde skoncis? barvou vlasu, cislem bot, vyznanim? ne, tenhle smer se mi nelibi. od obrany prot hulvatum mi mohl v extremnim pripade vest az k naruseni svobody nehulvatu. a to se mi proste nelilbi, mam to tak |
06.04.2008 11:56
postmoderní rampouch
|
Mario Czerney napsal(a): kde se k nim hlásíš? všude, jednak už jsem párkrát vyjmenoval ty, na které jsem si vzpomněl, jednak zachovávám styl (fajn, bať), takže každý ví, kdo jsem, i když jsem nikdy oficiálně neoznámil, že p.rampouch je wopi |
06.04.2008 12:01
děvčica z Hané
|
Mario Czerney napsal(a): A co když jsou tu někteří, kteří někoho svýma nickama trápí, snaží se ho rozhodit a dotyčný nemá sílu se bránit a bolí ho to? ono ide o to, co všecko tě bolí a co tě rozhodí - a iné třeba ne... nésu ani proti ani pro, je ně to fuk, ale pravdó je, že byť adresy zveřejněné dřív, asi nevznikno :-)
a rampóch je fakt dobře poznatelné a nic nezakrývá, aj já sem ho poznala ;-) |
06.04.2008 12:02
narvah
|
já jsem proto, aby si každej vytvořil novej alternick a soutěžili bysme, kdo koho dřív odhalí!! |
06.04.2008 12:02
Mario Czerney
|
V čem je ohrožena tvá svoboda? Už teď vím, že pocházíš z Česka, protože mluvíš a píšeš Česky - nechceš si to rozmyslet, takhle nahrávat zlořádu, piš raději japonksy, abys zmátla stopy... Schování se za anonymitu internetového davu je podle mne větší hnusota, než vědět, ve kterýho boha věříš a že má krásný blonďatý vlasy. Takže strach, trošku pokrouceně nazvaný omezováním svobody? Když jsem se ptal admina - myslím, že charliena, kdo je kdo, třeba nick koniklec, který zanechal "stopu" na mých dílech, admin to úzkostlivě tajil. ví, ael nepoví, ale tobě by to určitě řekl, ty jsi v radě... |
06.04.2008 12:05
Mario Czerney
|
můj příspěvěk z 12:02 je pro pomerančovou... |
06.04.2008 12:10
děvčica z Hané
|
ti dám neplatné hlas :-)! je logické, že sa k diskusi alternikó vyjadřojo alternikom, ne? |
06.04.2008 12:12
děvčica z Hané
|
a nésu dievčica, ale děvčica, to bes ož vědět mohl ;-) |
06.04.2008 12:13
Mario Czerney
|
.-) |