Chtel jsem vlozit na literru referát (Nemoc k smrti), protoze litera pracuje dobre s vyhledavaci a esej pak lze snadno najit. Nemyslim si, ze je pro literu skodlive, ze na tento servr zavitaji nové studenstké tvare a krom toho jedna se o jednu z nejlepších dánských proz a myslim ze tu na literre klidne muze mit své místo. Referat se mi ale nepodarilo vlozit – presto, ze jsem hodinu cistenim textu pres poznamkovy bloky a miliony dalsich nesmyslu - s oduvodnenim: Dílo: Text obsahuje nepovolený HTML element: '<metricconverter>'. Nebylo receno co je to metriconvert a co mam udelat aby v textu nebyl – věci které logicky uzivatele muzou zajimat. Ale mam pocit, ze tu se nikdo nestara o to, co uzivatele chteji. Hlavne ze si muzem navzajem davat tipy. (šťouch)) Na pismaku, kam sem kdysi psal, ale pred x lety jsem odesel kvuli jeho vedeni, jde text vlozit v pohode a tak jsem text nechal tam a na literu hodil pouze odkaz na nej. Napsal sem do prologu proc text nejde vlozit a doufal jsem, ze se situace trochu zmeni. Vedeni literry se vůbec timto problem nezabivalo, a jen me dilo vyradilo. Jako by písmák byl nejaka hrozba – konkurence, jiz je třeba se obavat. Je mi to dost volny, lepe receno uplne volny - ale jde o nominalismus, ktery se momentalne jevi krajne nedostacující a trocha esencialnejsiho urceni by mi ted prisla vhod. Proc referat neodpovida kodexu litery? Podle me literra neodpovida na pozadavky uzivatalu. Na tento problem (nemoznost vkladaní textu z wordu u delsich textu zejmena pokud obsahuji poznaky pod carou) sem tu jiz apeloval (http://www.literra.cz/moduly/diskuze/php/tema.php?tema_id=403). Namisto toho aby moderator odpovedel na muj problem, me dilo vyradil. Cenzura, lhostejnost, autoritarstvi – nezlobte se na me, ale prijde mi, ze tyto pojmy se trochu stavaji domenou literry. J
Doufam ze se vsichni poslem doprdele a budem se povazovat za curaky - to byl presne ucel tohoto clanku) Mam zkouskovy a nestiham - omluvte prosim mensi kvalitu textu. |