Téma #738
Autor:Gunya
Fórum:
Otázky a odpovědi
Datum publikace:13.03.2008 14:12
Počet návštěv:1753
Počet názorů:34

Metriconvert

Chtel jsem vlozit na literru referát (Nemoc k smrti), protoze litera pracuje dobre s vyhledavaci a esej pak lze snadno najit. Nemyslim si, ze je pro literu skodlive, ze na tento servr zavitaji nové studenstké tvare a krom toho jedna se o jednu z nejlepších dánských proz a myslim ze tu na literre klidne muze mit své místo.
Referat se mi ale nepodarilo vlozit – presto, ze jsem hodinu cistenim textu pres poznamkovy bloky a miliony dalsich nesmyslu - s oduvodnenim: Dílo: Text obsahuje nepovolený HTML element: '<metricconverter>'. Nebylo receno co je to metriconvert a co mam udelat aby v textu nebyl – věci které logicky uzivatele muzou zajimat. Ale mam pocit, ze tu se nikdo nestara o to, co uzivatele chteji. Hlavne ze si muzem navzajem davat tipy. (šťouch))

Na pismaku, kam sem kdysi psal, ale pred x lety jsem odesel kvuli jeho vedeni, jde text vlozit v pohode a tak jsem text nechal tam a na literu hodil pouze odkaz na nej. Napsal sem do prologu proc text nejde vlozit a doufal jsem, ze se situace trochu zmeni. Vedeni literry se vůbec timto problem nezabivalo, a jen me dilo vyradilo. Jako by písmák byl nejaka hrozba – konkurence, jiz je třeba se obavat.

Je mi to dost volny, lepe receno uplne volny - ale jde o nominalismus, ktery se momentalne jevi krajne nedostacující a trocha esencialnejsiho urceni by mi ted prisla vhod. Proc referat neodpovida kodexu litery?

Podle me literra neodpovida na pozadavky uzivatalu. Na tento problem (nemoznost vkladaní textu z wordu u delsich textu zejmena pokud obsahuji poznaky pod carou) sem tu jiz apeloval (http://www.literra.cz/moduly/diskuze/php/tema.php?tema_id=403). Namisto toho aby moderator odpovedel na muj problem, me dilo vyradil.

Cenzura, lhostejnost, autoritarstvi – nezlobte se na me, ale prijde mi, ze tyto pojmy se trochu stavaji domenou literry. J

Doufam ze se vsichni poslem doprdele a budem se povazovat za curaky - to byl presne ucel tohoto clanku)

Mam zkouskovy a nestiham - omluvte prosim mensi kvalitu textu.

Počet úprav: 2, naposledy upravil(a) 'Gunya': 13.03.2008 14:26.

Názory
14.03.2008 13:21
Gunya
postmoderní rampouch napsal(a):
tak jsem se díval na Písmák - no jo, když ty to máš prošpikované odkazama... na tohle literra fakt konstruovaná nebyla, musel bys to kopírovat jako text
ja ty odkazy co vidis na pismaku jak idot smazal a stejne to neslo!
14.03.2008 13:27
Gunya
Nekdo mi tu neveril ze dilo bylo vyrazeno: zprava co mi dosla od moderatora9:
Oznámení o změně zóny díla 'Nemoc k smrti' na 'Vytříděno'
Důvod změny zóny vašeho díla 'Nemoc k smrti' (#47706):

Dílo neodpovídá kodexu Literry.
14.03.2008 13:29
postmoderní rampouch
klidně mi to pošli na medidik@seznam.cz - vsadím se, že to vložit jde a že případný tag lze prostě odmazat
14.03.2008 13:29
postmoderní rampouch
a na to původní "dílo" jsem se díval a bylo vyřazeno právem - přečti si kodex
14.03.2008 13:34
Gunya
No jo, ja to beru, ale nemyslis ze kdyz to sem nejde vlozit tak to trochu meni situaci?
Ja nevim jak se odmazavaji tagy. Je mozny ze je nejaka metoda jak to udelat - prave proto sem tu prece dal ten odkaz
- dohaje ja nestiham a resim tu takovy kraviny(
14.03.2008 13:36
postmoderní rampouch
Protože si pořád jen meleš svou a neposloucháš, co ti říkají jiní (Pomerančová, --).
14.03.2008 13:42
Gunya
Ja sem se o tomhle s Mirindou uz jednou dlouho bavil a nepomohla mi s tim. A tenhle text nejde ulozit jako .txt a pokud jo tak se prepisi vsechny znaky.
14.03.2008 13:48
Pomerančová
achjo... 
14.03.2008 13:49
Gunya
Konvalina napsal(a):
Kdybys radši čas, který věnuješ tomuhle (s prominutím) pindání, věnoval ke zušlechtění toho díla, co jsi sem znovu vložil. Je to bída a utrpení.
No proste nejsem tak dobrej jako ty)) nemuzu za to ze nemam ten dar.
14.03.2008 13:50
postmoderní rampouch
nějak jsem se nedočkal toho mailu - docela by mě zajímalo, co na vložení toho textu zabralo 2 hodiny (!)
14.03.2008 13:57
Gunya
Protoze sem byl v celetny kde jsou zamrzly pocitace))
[ << ] [ < ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)