Téma #731
Autor:--
Fórum:
LiTerra
Datum publikace:29.02.2008 10:12
Počet návštěv:2421
Počet názorů:56

Pořád není dobře...

Admini neřádí, sem tam se i najde něco k přečtení, lidí ubylo a tedy i denních přírůstků děl, takže je to přehlednější, leč je zde nový jev, který se mi nelíbí, a který se dost hrubě nelíbí:

A je to vzájemná nevraživost a hašteřivost uživatelů. Ono k podobným věcem samozřejmě docházelo tu a tam vždy, ale nyní mám pocit, že je to na denním pořádku.

Někdo napíše něco seedovi, a ten po něm hned vyjede. Já polemizuju s Mariem, a jákasi HanaKonvesz se do mě začne navážet, přestože se jí to vůbec netýká. Tvrz se snaží celkem v klidu diskutovat s Mariem, ten jí nadává, nakonec ho začne popichovat i ona atd...

Myslím, že by nejen výše jmenovaným neškodilo trošku zapracovat na své vznětlivosti, víc naslouchat ostatním a tolerovat jejich názory...

Názory
29.02.2008 11:30
stanislav
Repe, ty jakožto citlivý barometr jistě znepokojení nehraješ, ale je to asi docela subjektivní, jiný může pociťovat zas jiné chyby či radostě.... já jsem tu furt a momentální literru neberu jako horší či lepší, je to jen jinak trochu, já tedy znepokojen nejsem, maximálně tak registruji, že citliví básníci nějak lépe snášejí třeba mé hloupé hlody či Máriův ostrý slovník... což vidím jako pozitivní...
29.02.2008 12:07
Aglája
Nepřijde mi, že by to tady bylo zrovna teď horší než obvykle. A oproti jiným literárním webům bych řekla, že tady je to o něčem, právě tím, že si lidi moc neberou servítky a říkají, co si myslí, bez pokrytecké chvály. (Jestli mě teď sprdneš za amerikanismus "o něčem", budeš mít pravdu a nasypu si popel na hlavu, mea culpa, ale opravovat se mi to nechce :o)
29.02.2008 12:10
postmoderní rampouch
Popel na hlavu si nesypej, to už zkoušeli v Pompejích a nikam to prý nevede.
29.02.2008 12:12
Aglája
postmoderní rampouch napsal(a):
Popel na hlavu si nesypej, to už zkoušeli v Pompejích a nikam to prý nevede.
Jakto že ne? Ví se o nich i po dvou tisíciletích! :o))
29.02.2008 12:15
--
Aglája napsal(a):
že tady je to o něčem, právě tím, že si lidi moc neberou servítky a říkají, co si myslí, bez pokrytecké chvály.

Kritika je v pořádku. Já tady však poslední dobou pozoruji celou řadu drobných šarvátek osobní povahy, a to zrovna moc dobře nechápu.
29.02.2008 12:17
Mario Czerney
Nač Pompeje? Nestačí vám Pomeje?

29.02.2008 12:18
Mario Czerney
ale repík má víceméně pravdu... zkusím se chovat s větším nadhledem, pochopením, i ve věcech na které jsem citlivej nebo přecitlivělej...
29.02.2008 12:22
Aglája
-- napsal(a):
Aglája napsal(a):
že tady je to o něčem, právě tím, že si lidi moc neberou servítky a říkají, co si myslí, bez pokrytecké chvály.

Kritika je v pořádku. Já tady však poslední dobou pozoruji celou řadu drobných šarvátek osobní povahy, a to zrovna moc dobře nechápu.
Občas, když mě někdo zkritizuje, tak mě to vytočí a dřív než připustím, že může mít pravdu, tak mu vpálím, že má malé péro nebo něco podobně inteligentního :o) A tím se pak přechází k osobním šarvátkám a hraje se ping-pong. Těžko při kritice udržovat neosobní nadhled, když to, co nám dotyčný kritizuje, je pro nás osobní.
29.02.2008 12:23
--
Mario Czerney napsal(a):
ale repík má víceméně pravdu... zkusím se chovat s větším nadhledem, pochopením, i ve věcech na které jsem citlivej nebo přecitlivělej...
To je chvályhodný přístup :o) Ale ten ksicht si mohl odpustit (teda nic proti tomu člověku nemám, ale tahle fotka se zrovna moc nepovedla - vypadá na ni, přesně tak, jak se jmenuje :o))
29.02.2008 12:28
Mario Czerney
tak promiň
29.02.2008 12:29
Mario Czerney
29.02.2008 12:30
Aglája
Mario Czerney napsal(a):
Bléééé... to je humus.
29.02.2008 12:31
--
Aglája napsal(a):
Občas, když mě někdo zkritizuje, tak mě to vytočí a dřív než připustím, že může mít pravdu, tak mu vpálím, že má malé péro nebo něco podobně inteligentního :o) A tím se pak přechází k osobním šarvátkám a hraje se ping-pong. Těžko při kritice udržovat neosobní nadhled, když to, co nám dotyčný kritizuje, je pro nás osobní.
Inu vytočit se může každý. Také jsem měl období, kdy jsem se snadno nechal vytočit. Nicméně když člověk vychladne tak nezaškodí hodit do placu nějakou tu omluvu a nabídnout smír...
29.02.2008 12:34
Aglája
-- napsal(a):
Aglája napsal(a):
Inu vytočit se může každý. Také jsem měl období, kdy jsem se snadno nechal vytočit. Nicméně když člověk vychladne tak nezaškodí hodit do placu nějakou tu omluvu a nabídnout smír...
Ale vždyť tady to tak více méně probíhá... Bývalo to horší.
29.02.2008 12:41
Mario Czerney
Já se Agláje omlouvám imrvére od začátku co jsem jí poznal, člověk neví, kdy by se mohl v ostravě hodit nocleh
29.02.2008 12:43
postmoderní rampouch
no já jsem v ostravě jednou spal a k těm pompejím to nemělo daleko
29.02.2008 12:47
Aglája
Ve spacáku pod Vítkovickým komínem?
29.02.2008 12:48
Aglája
Mario Czerney napsal(a):
Já se Agláje omlouvám imrvére od začátku co jsem jí poznal, člověk neví, kdy by se mohl v ostravě hodit nocleh
To je rozumný přístup, jsme furt vyprodaní, takže protekce je k nezaplacení.
29.02.2008 12:54
postmoderní rampouch
Aglája napsal(a):
no bylo to ještě za totáče a bylo husto, no
29.02.2008 12:58
Aglája
Aglája napsal(a):
no bylo to ještě za totáče a bylo husto, no
Za totáče tady člověk viděl co za sajrajt dýchá. To byly ještě v provozu všechny ty šachty. Pak byl pár let klid a teď řádí Mittal Steel. Už v únoru máme překročeny limity prachu na celý rok.
[ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)